Aşılama İstanbulda aşılama fiyatları

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bende kerim dusunuyorum hep erkek olursa bende oraya giderim eğer esimle ortak bir paydada buluşursak :-)
Normalde devlete gidiyorum yedi aydır yok bir tedaviye baslamadik yaa artık kafam yoruldu çok sinirlerim bozuldu her ay bisey çıkarıyorlar
Oda değil prosedür gereği ilk klomen tedavisi uç ay sonra aşılama yapacaklarmis bekleyemiyorum deneyecem bi kere yine sonra tekrar devam ederim devlete..

Bende medipol öncesi başlamıştım devlete 3-4 ayı buldu tahlili sonra kisti derken başlayamadık ben daha önce klomen kullanmıştım başka yerden oradan imzalı kağıt almıştım iğne tedavisi görecektim ama başlayamadık. Hatta medipolü ararken ertesi günü devlete randevum vardı eşime eğer yarına yer varsa medipole başlarım yoksa devlete devam demiştim aradım bugün gelin demişlerdi

Bende medipol öncesi başlamıştım devlete 3-4 ayı buldu tahlili sonra kisti derken başlayamadık ben daha önce klomen kullanmıştım başka yerden oradan imzalı kağıt almıştım iğne tedavisi görecektim ama başlayamadık. Hatta medipolü ararken ertesi günü devlete randevum vardı eşime eğer yarına yer varsa medipole başlarım yoksa devlete devam demiştim aradım bugün gelin demişlerdi
Ya sorma en son ağlayarak çıktım artık benim mi suçum her girmeme başka doktor o başka birşey istiyor o zamanı geçmiş diyor haydeee tekrar başa dön sonra. Yoruldum onun için devletten artık bir daha ertelenmesini kaldıramam gibi geliyor..
Bir sorun olmuyor di mi devlette tedavi görüp oraya gitmek

Ya sorma en son ağlayarak çıktım artık benim mi suçum her girmeme başka doktor o başka birşey istiyor o zamanı geçmiş diyor haydeee tekrar başa dön sonra. Yoruldum onun için devletten artık bir daha ertelenmesini kaldıramam gibi geliyor..
Bir sorun olmuyor di mi devlette tedavi görüp oraya gitmek

Yok canım ne sorunu olsun. Ben daha önce gördüğüm tedavileri anlattım günseli hanıma klomen kullanmışsın tekrar anlamı yok dedi aşılamaya geçelim dedi sonra ki gün zaten adet oldum öylelikle bi an da başladık. Bi ara maddi olarak devlet daha iyi olur dedik hem kendimizi toparlarız bi de devleti deneyelim dedik ama olmadı. Evrak test süreci biraz uzatıyor devlette ben 2 ay da evrakları testleri hazırladım ama kisti bekledik kaybolsun diye zaman uzadı..

Yok canım ne sorunu olsun. Ben daha önce gördüğüm tedavileri anlattım günseli hanıma klomen kullanmışsın tekrar anlamı yok dedi aşılamaya geçelim dedi sonra ki gün zaten adet oldum öylelikle bi an da başladık. Bi ara maddi olarak devlet daha iyi olur dedik hem kendimizi toparlarız bi de devleti deneyelim dedik ama olmadı. Evrak test süreci biraz uzatıyor devlette ben 2 ay da evrakları testleri hazırladım ama kisti bekledik kaybolsun diye zaman uzadı..
Bizde işte biraz maddi açıdan dedk.bahcecide yaptirdim ilk asilamami çok pahalıya geldi bize.. sonrada devlete başlayinca ha şimdi olur diye diye erteledik..bakalım insaAllah daha iyi olur hayırlısı

Bizde işte biraz maddi açıdan dedk.bahcecide yaptirdim ilk asilamami çok pahalıya geldi bize.. sonrada devlete başlayinca ha şimdi olur diye diye erteledik..bakalım insaAllah daha iyi olur hayırlısı

İnşallah gittiğin yer vesile olur canım. Bizde kimi zaman bekledik kimi zaman tedaviye başladık öyle böyle derken geçti zaman. Şükür vakti gelmiş nasip oldu inşallah sağlıkla da nasip eder. Rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Kizlar merhaba ben de asilamami bahcelievler medikalpark ta yaptırdım ilki tutmadı ikinci için yarın başlayacağız. Aşılama ücreti 1300 tl ilaçlar 540 tuttu bide progestoron jel 80 tl odedim muayene ücreti 180 tl benim anlaşmam vardı muayene ücreti 25 tl odedim dr yar.doc.dr emine barın ergul.

banada tekrar yumurta takibi yapılıcak aşılama için günseli hocaya gitmek istiyorum şu an 3 yıl dolmasına 9 ay var kafam karıştı psikoloji diye birşey kalmadı:(

banada tekrar yumurta takibi yapılıcak aşılama için günseli hocaya gitmek istiyorum şu an 3 yıl dolmasına 9 ay var kafam karıştı psikoloji diye birşey kalmadı:KK43:
3 yıl dolmadan rapor çıkmıyor cnm benim 1 hafta vardı kem kum ettiler ama çıkardım ilaçlar uygun oluyor öyle olunca hatta Jeli 20 Tl ye mi ne almıştık ilacta dozuna gore değişiyor tabiki ama indirimli alıyorsun mesela bu koruyucu iğne var raporsuz 75 TL raporla 15 falan dusun bayağı fark ediyor hayırlısı olsun tabiki öncelikle ame beklemek istemezsenizde yaptırabilirsiniz yine o şekilde 2000- 2100 tutuyor Medipol de raporsuz

3 yıl dolmadan rapor çıkmıyor cnm benim 1 hafta vardı kem kum ettiler ama çıkardım ilaçlar uygun oluyor öyle olunca hatta Jeli 20 Tl ye mi ne almıştık ilacta dozuna gore değişiyor tabiki ama indirimli alıyorsun mesela bu koruyucu iğne var raporsuz 75 TL raporla 15 falan dusun bayağı fark ediyor hayırlısı olsun tabiki öncelikle ame beklemek istemezsenizde yaptırabilirsiniz yine o şekilde 2000- 2100 tutuyor Medipol de raporbende diyorum 3 yıl dolana kadar yumurta takıbı yaptırıryım öyle aşılamaya geçeyim nasip arıtk rabbim hayırlı vakitte hepimize nasip etsin

Bende medipol mega hastanesinde yaptırdım dr muayene ücreti 60tl rapor 30tl ilaçlarımın toplamı 346tl tuttu. Aşılama fiyatıda 1250tl
Yeniyüzyıl Gop ta rapor ücretsiz niye rapora para alıyorlar

3 yıl dolmadan rapor çıkmıyor cnm benim 1 hafta vardı kem kum ettiler ama çıkardım ilaçlar uygun oluyor öyle olunca hatta Jeli 20 Tl ye mi ne almıştık ilacta dozuna gore değişiyor tabiki ama indirimli alıyorsun mesela bu koruyucu iğne var raporsuz 75 TL raporla 15 falan dusun bayağı fark ediyor hayırlısı olsun tabiki öncelikle ame beklemek istemezsenizde yaptırabilirsiniz yine o şekilde 2000- 2100 tutuyor Medipol de raporsuz
canım şimdi takıp olucak maddende sıkışığız hazirana kadar olmazsa ramazanda ara verip ramazan bitimi günseli hanıma gidip aşılama yaptırıcaz allahın izniyle

Kizlar meraba ben iki asilama yaptirdim ilac icerek oldu iki asilamam.bugun 11.gun. tutmazsa bu asilama igne tedavisiyle asilama yapariz 3. Vr 4.yu diyor. Igne vurlucam ya hergun . Kim vuriyo.biz vurabiliyomuyiz

Kizlar meraba ben iki asilama yaptirdim ilac icerek oldu iki asilamam.bugun 11.gun. tutmazsa bu asilama igne tedavisiyle asilama yapariz 3. Vr 4.yu diyor. Igne vurlucam ya hergun . Kim vuriyo.biz vurabiliyomuyiz
Sen vuruyorsun çok kolay

Yanlis yere vurursak sikinti olmuo dimi. Ya bide igne fiyat rapor cikarisak ortalama nekadar. Bide problem sizde mi esinizde ni .benim esimin spermi az.ameliyat oldu varikosel
Ben de o acıdan diyelim yanlış vurmazsın videoları var zaten 2000 kadar raporla yüzde 20 si ama burda da elinde kalanları satanlar var

Back
X