- Konu Sahibi KittyConda
-
Kadıköyde.Negatif Body Art diye arattır internetten web sitesi çıkar.10 numara iş çıkarır çok memnun kalırsın.
İlk dövmemi Kadıköy Dream Tatto'da yaptırmıştım cok memnunum cok güzel yaptı. İkinciyi ise Kadıköy Exit Tatto'da yaptırdım ve suan sildirmenin yollarını arıyorum.Dövme yaptırırken kesinlikle ucuz olanı tercih etmeyin kesinlikle fark ediyor. Dream Tatto diger yerlere göre ucuk fiyatlar veriyor ama kesinlikle dövmenin farkı belli.
Fazlaymış evet ama en azından kötü biyere de yaptırma uygun olana kadar bekle derim ben. Su an 2. dövmemi kötü biyere yaptırdıgım için o kadar pişmanım ki sırtımda kocaman duruyor, aynı hataya düşme=(haklısın canım dream tattoo iyi görünüyor ancak 2000 lira fiyat biçmişlerdi ve beni çok aşan bir ücret
Fazlaymış evet ama en azından kötü biyere de yaptırma uygun olana kadar bekle derim ben. Su an 2. dövmemi kötü biyere yaptırdıgım için o kadar pişmanım ki sırtımda kocaman duruyor, aynı hataya düşme=(
Ben hatayla nasıl mavi yazmışım anlayamadım =) Benimki 200 lira civarı bi dövme yani seninki 2000 baya fazla o yüzden haklısın araştır bakalım. Evet istedigimden daha büyük oldu ve cizgileri yamuk yumuk falan ooof bahsettikce içim daralıyo resmen şu an nasıl bi hata yaptım diye. Öğrenciyim ve lazer beni çok aşıyo şu an.ay geçmiş olsun canım istediğinden daha mı büyük yaptılar???=( evet ben kötü bir yerde yaptırmıycam kesinlikle ancak birazcıkcık daha uygun fiyatlı bir yer bulmam gerek.
Ben hatayla nasıl mavi yazmışım anlayamadım =) Benimki 200 lira civarı bi dövme yani seninki 2000 baya fazla o yüzden haklısın araştır bakalım. Evet istedigimden daha büyük oldu ve cizgileri yamuk yumuk falan ooof bahsettikce içim daralıyo resmen şu an nasıl bi hata yaptım diye. Öğrenciyim ve lazer beni çok aşıyo şu an.ay geçmiş olsun canım istediğinden daha mı büyük yaptılar???=( evet ben kötü bir yerde yaptırmıycam kesinlikle ancak birazcıkcık daha uygun fiyatlı bir yer bulmam gerek.
Ben hatayla nasıl mavi yazmışım anlayamadım =) Benimki 200 lira civarı bi dövme yani seninki 2000 baya fazla o yüzden haklısın araştır bakalım. Evet istedigimden daha büyük oldu ve cizgileri yamuk yumuk falan ooof bahsettikce içim daralıyo resmen şu an nasıl bi hata yaptım diye. Öğrenciyim ve lazer beni çok aşıyo şu an.
Şu renk olayına sinir oldum alıntı yapınca böyle oluyor düzeltemedim nasıl yapılıyorsa
kuzenim profesyonel dövmeci.harika çizimler yapıyo,siz hayal edin gerisini o hallediyo zaten.şuan askerde geldiğinde işyerini açıcak inş.....evde yapıyodu evi görseniz sanki bedava yapıyomuş gibi tıklım tıklımdı.işyerini açtığında bilgilendiririm sizleri
taksim freak tattoo tavsiye ederim
vay internet adreslerine baktım çok başarılı çalışmaları var. sen orda dövme yaptırdın mı canım fiyatları hakkında bir bilgin var mı acaba??:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?