ben demsa da bişi bulamadım.dün kanz a gittim çok güzel şeyler aldım.39 tl ye mont 15 tl ye kazaklar süeterler 15 liraya organik tulumlar çok güzel şeyler vardı haberiniz olsun bibakın derim kanz mağazalarına kış ürünlerinde %50 ind.vardı benim temmuz sonu doğumumo yüzden kışlık kıyafete daha çok ihtiyacım var
kızlar ben buğün demsadayım yeni bişi yoktu tadilat çalışması vardı bu yüzden yeni ürün getirmemişler ama ordaki bayan en erken haftaya gelir dedi ben tlf numarasını aldım yeni ürünler geldiğinde gideceğim güzel şeyler bulursam bildiririm....
Özelden telefon numaralarını alabildiniz mi bilmiyorum. Ben özelden yazamadığım için telefon numarasını bulabileceğiniz yeri söyleyeyim: google da demstock diye aratırsanız ilk sırada demsagroup web sitesi geliyor. Bu sayfada mağazalar linkine tıklarsanız hem Optimum icindeki hem de Kozyatğındaki outlet mağazalarının telefonunu bulabilirsiniz.
arkadaşlar optimumun sitesine girdim orada mother care mağazası görünmüyor kapanmış olabilir mi acaba? giden gören varsa söyler misiniz lütfen? avrupa yakasının bir ucunda oturuyorum dünya yolu boşuna gitmeyelim opuyorumnanaktan