İstanbul'da burun estetiği doktor önerisi olan var mı

mizika

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2016
5
0
1
31
Arkadaşlar burun estetiğine karar verdim. Dr Salih Emre Üregen'e gittim. Çok güven verdi fakat fiyatı pahalı geldi (12 bin). Dr Bekir Sivri'yi takip ettim o da kaliteli geldi fakat fiyatı onun da biraz yüksekmiş(8 bin). Dr Hüseyin Altun'un ofisini aradım 6 bin ile 8 bin arası değişiyor fiyat dedi. Hüseyin Altun şuan bana en uygun gelen ve güven veren bir doktor. Daha iyi bir önerisi olan var mı?

çok teşekkür ederim. ne kadar fiyat istediklerini biliyor musunuz acaba :)

Arkadasim 3-4 bine yapacaklari burun yakismayabilir, revisyona gideyim desen 15 bine patlar. Bence para biriktir acele etme.

Arkadasim 3-4 bine yapacaklari burun yakismayabilir, revisyona gideyim desen 15 bine patlar. Bence para biriktir acele etme.
5 binin altinda fiyat veren doktorlara ben de guvenemiyorum. Zaten yeterince guvendigim bir doktor bulamazsam Salih emre beye yaptiricam bekleyip. Ama 7,8 bin ideal gibi bence. Bekir Sivri'yi, Huseyin Altun'u degerlendiricem

5 binin altinda fiyat veren doktorlara ben de guvenemiyorum. Zaten yeterince guvendigim bir doktor bulamazsam Salih emre beye yaptiricam bekleyip. Ama 7,8 bin ideal gibi bence. Bekir Sivri'yi, Huseyin Altun'u degerlendiricem
Arkadaşlar neler diyosunuz siz delirdiniz herhalde 12 bin nedir yaa.. Aynı burnu kopyala yapıştır hepinize yapıyorlar farkında değilsiniz bence yazık etmeyin kendinize.. Ben tam 10 ay araştırdım yakın arkadaşımla aynıyerde olmak istedik. Benim olduğum yerden 2 kat daha fazla ücret ödedi ve sonuç vasat... Yerlerde yani eski hali daha iyiydi ayrıca burnuda üştü rezil ettiler kızı.. Ben 10 ay araştırdım Altan hocayla altan yücetaşla isveç klinikte oldum öncesi sonrası atsam ba-yı-lırsınız.. Olayy bir burun yaptı özelden yazarsanız gönderirim fotoğrafımın buralarda olması hoşuma gitmez ama isteyene gönderirim yeter ki pişman olmayın kızlar dikkaatt!!

Arkadaşlar burun estetiğine karar verdim. Dr Salih Emre Üregen'e gittim. Çok güven verdi fakat fiyatı pahalı geldi (12 bin). Dr Bekir Sivri'yi takip ettim o da kaliteli geldi fakat fiyatı onun da biraz yüksekmiş(8 bin). Dr Hüseyin Altun'un ofisini aradım 6 bin ile 8 bin arası değişiyor fiyat dedi. Hüseyin Altun şuan bana en uygun gelen ve güven veren bir doktor. Daha iyi bir önerisi olan var mı?
Cnm ben Özel Kadıoğlu hastanesinde Baki Çokneşeli’ye olmuştum, fiyatı da uygundu. Bence bir fiyat alın, temiz bir hastaneydi.

ben 3 sene önce deviasyon+et alınması+ estetik ameliyat oldum Yakup Avşar'a, nefes almam başta çok iyiydi ama sonra malesef neredeyse eskiye döndü. ama estetik konusunda şahane bir doktor olduğunu söyleyebilirim, ağrı sızıyı geçtim morluğum bile olmadı, diş çektirsem daha eziyetli olurdu heralde. burnumun estetik olduğunu makyaj yaptırdığım makyöz bile o yakınlıkta durmasına rağmen anlamayıp ne kadar şanslısınız çok güzel bi burnunuz var demişti estetik deyince direk doktorumun adını sormuştu. fiyatlar konusunda ne deseniz haklısınız baya baya pahalı ama bence imkanı olanlar için en iyi doktor diyebilirim

Muhammed dilber pahalı ama helal olsun aldığı para...9000 tl ye yaptırdım ben

Back
X