• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da deprem

Caddy

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2.004
Puanlar
448
Yer
Kocaeli
İstanbul'da deprem meydana geldi

Marmara ve Ege sallandı (DHA)

Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 7.2...

MARMARA, Akdeniz ve Ege Bölgesi saat 12.26’da şiddetli depremle sallandı. Deprem Bolu’dan Edirne’ye, İstanbul’dan İzmir’e, Çanakkale’den Eskişehir’e kadar geniş bir alanda hissedildi. Depremin can ve mal kaybına neden olup olmadığı araştırılıyor.

İstanbul ve ilçelerinde de şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301 kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.

Deprem İzmir ve Antalya'da da büyük korku yarattı.

Kandilli Rasathanesi merkez üssü Gökçeada'nın batısı olan depremin büyüklüğünü önce 6.7 olarak duyurdu ancak daha sonra 6.5 olarak yeniledi. Amerikan Jeolojik Araştırma Kurumu ise merkez üssü Yunanistan’dan olan 7.2 büyüklüğündeki depremin derinliğinin 91 km olduğunu duyurdu.

Depremi hissedenler sokaklara döküldü.

Yakınlarına ulaşmak isteyenler ulaşmakta zorluk çekiyor şu anda...

Hürriyet

Son düzenleme:
Cok gecmis olsun. Umarim bi hasar olusmamistir.

Hurriyeet merkez ussu Ege denızı diyor ve 7.2 diye bahsedıyor.

[h=2]Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 7.2...[/h]
İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.
İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü 7.2...

İstanbul depremle sallandı. Depremin büyüklüğü ve merkez üssü bilinmiyor. iha

Evet hissettim ve çok korktum. Şiddetli değildi pek fazla ama korkutmaya yetti, daha büyüğünden korusun Allahım.

hatlarımız çalışmıyor suan babaannem ve kızım evde :(( gözlerim doldu

Hurriyeet merkez ussu Ege denızı diyor ve 7.2 diye bahsedıyor.

[h=2]Marmara, Akdeniz ve Ege'de meydana gelen deprem korkuttu. Merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü ilk gelen bilgilere göre 7.2...[/h]
İstanbul ve ilçelerinde şiddetli bir şekilde hissedilen deprem, maden faciasında 301kişinin yaşamını yitirdiği Soma'da da halkı sokaklara döktü.
İlk gelen bilgilere göre merkez üssü Ege Denizi olan depremin büyüklüğü 7.2...

7.2 çok fazla, İstanbulda hissedilenle fark var demek ki.

ha telefon hatları çalışan kimse var mı ? benim çalışmıyor suan işyerindeyim çekmeköyde :((

7.2 çok fazla, İstanbulda hissedilenle fark var demek ki.

Kandilli 6.7
ABD:7.2

diye bılgı geçmiş.
Zaten yunanıstanda meydana gelmiş denizde yani.Ege denızınde.Şükürler olsunki denizde oldu şükürler olsun ki.

Tek başımayım, ödüm koptu.
10 saniye kadar sürdü sanırım.

kızlar avea hatlıyım ben çekmiyor lanet olası evde ulaşamıyorum bizimkilere off çıldırıcam

İş yerindeyim baya hissedildi, herkes dışarıya çıktı. Allah beterinden korusun..
Ellerim titriyor ya

vodafone hattı da çekmiyor şuan

Son düzenleme:
Back
X