Merhabalar, Şebnem Hanım'a gittim konuştum işlem için Ocak'ın ikinci haftasını bekliyorum. Heyecanlıyım :)
pepit bulamadım ben şebnem hanımın numarasını.özelden gönderebilir misin bana da?
inşallah canım.beylikdüzüne nasıl gideceğimi bile bilmiyorum daha:)çok da korkuyorum.hayırlısı bakalım.
ben burda oturuyorum. geleceğin zamanı önceden haber ver. hafta içi 14:00'den sonra geleceksen sana eşlik edebilirim. seni merkezi bi yerden alırım. orya kadar gelebilrim.
ah gerçekten mi?inanılmaz mutlu olurum.çok teşekkürler.izin işimi ayarlar ayarlamaz yaptırıp kurtulayım artık şundan
yok canım ben dudağa yaptırmıycam.göz çevresi için istiyorum sadece.dudak hiç yok aklımda doğrusu.arayıp görüşürüm zaten gelmeden önce.maille fotoğraf da mı isteyim sence?
tedirgin olma hiç,geçici bir şey sonuçta,güzel olmazsa bile eriyip gidicek işte.temiz,düzgün,iyi niyetli bir yer olsun öncelikle.ama inşallah iyi olur benim de:)
yok canım ben dudağa yaptırmıycam.göz çevresi için istiyorum sadece.dudak hiç yok aklımda doğrusu.arayıp görüşürüm zaten gelmeden önce.maille fotoğraf da mı isteyim sence?
tedirgin olma hiç,geçici bir şey sonuçta,güzel olmazsa bile eriyip gidicek işte.temiz,düzgün,iyi niyetli bir yer olsun öncelikle.ama inşallah iyi olur benim de:)
Lamia diyorki:
ben gözümü kararatıp bilinçsizce yaptırdım. ilk ay baya sıkıntı çektim. çok şiştim çok morardım 2 ayı geçti hala göz altlarım mor. ama sonuçtan memnunum. yani morlukları kapatınca güzel duruyor. tekrar yaptırımıyım; evet yaptırırım ama bu defa hyalüronik asit kullanırdım. 6 aylık bi dolgu. ama daha az zararlı olmalı sonuçta vücudunda bulunan bi madde. ben aqualift kullandım bende allerjik rekasiyona neden oldu sanırım
bak bu konu, yüz estetiği forumunda Göz çevresi çöküklüğü için dolgu başlığında inceleniyor. lamianı yorumlarını mutlaka oku. resimlerine bak. körü körüne bi şey yaptırma ama illa yaptıracaksan da hyalüronik asit yaptır. Ya zaten gidersek, şebnem hanıma derdimizi tam olarak anlatırız. neyi istemediğimizi söyleriz. neden korktuğumuzu da.
ama sen bence lamiayı bi arkadaş listene ekle. ona sor aklına takılan her şeyi.
canım çok teşekkürler.lamia arkadaş listemde var.fotoğraflarını da gördüm.ben bu altı ayda eriyenlerden yaptırmak istiyorum,senin dediğin oluyor herhalde bu.zaten bir görsün doktor,bakalım ne önercek.sanmıyorum zaten tam çevreye uygulanacağını.burun kemiğinin elmacık kemiği ile birleştiği noktaya hafif uygulandığında doğal ve iyi durduğunu söylüyorlar.
uygun bulmazsa yapmıycaktır zaten.bakalım ne önercek.iznimi bir alabilsem.inanılmaz heyecanlıyım.
tamam canım.1 haftaya mı ihtiyacım olur yani.ah bu çok acılı birişlem demek ki.
Lamia diyorki:
ben gözümü kararatıp bilinçsizce yaptırdım. ilk ay baya sıkıntı çektim. çok şiştim çok morardım 2 ayı geçti hala göz altlarım mor. ama sonuçtan memnunum. yani morlukları kapatınca güzel duruyor. tekrar yaptırımıyım; evet yaptırırım ama bu defa hyalüronik asit kullanırdım. 6 aylık bi dolgu. ama daha az zararlı olmalı sonuçta vücudunda bulunan bi madde. ben aqualift kullandım bende allerjik rekasiyona neden oldu sanırım
bak bu konu, yüz estetiği forumunda Göz çevresi çöküklüğü için dolgu başlığında inceleniyor. lamianı yorumlarını mutlaka oku. resimlerine bak. körü körüne bi şey yaptırma ama illa yaptıracaksan da hyalüronik asit yaptır. Ya zaten gidersek, şebnem hanıma derdimizi tam olarak anlatırız. neyi istemediğimizi söyleriz. neden korktuğumuzu da.
ama sen bence lamiayı bi arkadaş listene ekle. ona sor aklına takılan her şeyi.
hadi hayırlı olsun diyelim. sen dudağına mı yaptıracaktın. Şebnem hanımın da dudağında vardı.
valla benim arkadaşım yüzünden çok memnun.
ama dudak nasıl yapıyor bilemiyorum. ama doktorun kendi dudağı senin için bi fikir olabilir.
inşallah tam istediğin gbi hatta daha da güzel olur.
Cok teşekkür ederim,mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormusum. Mutlaka gidip görüşeceğim hafta içi. Umarım gönlüme yatar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?