İstanbul'da Dudak Dolgusu Yapan Merkez yada Doktorlar

Merhabalar, Şebnem Hanım'a gittim konuştum işlem için Ocak'ın ikinci haftasını bekliyorum. Heyecanlıyım :)

hadi hayırlı olsun diyelim. sen dudağına mı yaptıracaktın. Şebnem hanımın da dudağında vardı.
valla benim arkadaşım yüzünden çok memnun.
ama dudak nasıl yapıyor bilemiyorum. ama doktorun kendi dudağı senin için bi fikir olabilir.
inşallah tam istediğin gbi hatta daha da güzel olur.

pepit bulamadım ben şebnem hanımın numarasını.özelden gönderebilir misin bana da?

yolladım canım. ama birilerine birini önermek çok zormuş. biz dolgu işinden memnun kaldık.
umarım sende kalırısn.
ama hep dediğim gibi aklındaki her soruyu gör, yaptığı örnekleri gör. içine iyice sindikten sonra yaptır.
inşallah güzelleşiriz hepimiz

inşallah canım.beylikdüzüne nasıl gideceğimi bile bilmiyorum daha:)çok da korkuyorum.hayırlısı bakalım.

inşallah canım.beylikdüzüne nasıl gideceğimi bile bilmiyorum daha:)çok da korkuyorum.hayırlısı bakalım.

ben burda oturuyorum. geleceğin zamanı önceden haber ver. hafta içi 14:00'den sonra geleceksen sana eşlik edebilirim. seni merkezi bi yerden alırım. orya kadar gelebilrim.

bu ıslem oyle hemen yapılan kolay bısı deılmı nıe gorsmeye gder gtmez yapmıo ıgneyle sıvı enjekte etmıomu

ben burda oturuyorum. geleceğin zamanı önceden haber ver. hafta içi 14:00'den sonra geleceksen sana eşlik edebilirim. seni merkezi bi yerden alırım. orya kadar gelebilrim.

ah gerçekten mi?inanılmaz mutlu olurum.çok teşekkürler.izin işimi ayarlar ayarlamaz yaptırıp kurtulayım artık şundan

ah gerçekten mi?inanılmaz mutlu olurum.çok teşekkürler.izin işimi ayarlar ayarlamaz yaptırıp kurtulayım artık şundan

dudak yaptıracaktın di mi? inşallah güzel olur. keşke yaptırmak için gelmeden önce bi yüzyüze görüşseydin?
çünkü arkadaşım yüz dolgusu yaptırdı. dudak yaptırmadı oraya.
bende vitamin iğnesi yaptırdım.
resim yolladı mı sana mail olarak? istersen mail adresini veriim. yaptırdığı resimleri de gör.
valla sonucu beğenmezsen diye korkuyorum. birini önermek ne zormuş ya

yok canım ben dudağa yaptırmıycam.göz çevresi için istiyorum sadece.dudak hiç yok aklımda doğrusu.arayıp görüşürüm zaten gelmeden önce.maille fotoğraf da mı isteyim sence?
tedirgin olma hiç,geçici bir şey sonuçta,güzel olmazsa bile eriyip gidicek işte.temiz,düzgün,iyi niyetli bir yer olsun öncelikle.ama inşallah iyi olur benim de:)

göz çevresi için dolgu önermiyor ama doktorlar.
bal forumdan lamia var onun resimleri var. o yaptırmıştı en son gözaltına dolgu
yaklaşık 1 ay şişliği geçmedi ve mor kaldı gözlerinin altı.
ama dolgunluğundan memnunum diyor.
hoş o kalıcı dolgu yaptrmış ama gene de gözaltı braz riskli. en azından geçici dolgu geçicek bi şey.
dur ben lamianın yorumlarını sana bulayım.
bi de onu arkadaş listene ekle resmlerini gör.

Lamia diyorki:

ben gözümü kararatıp bilinçsizce yaptırdım. ilk ay baya sıkıntı çektim. çok şiştim çok morardım 2 ayı geçti hala göz altlarım mor. ama sonuçtan memnunum. yani morlukları kapatınca güzel duruyor. tekrar yaptırımıyım; evet yaptırırım ama bu defa hyalüronik asit kullanırdım. 6 aylık bi dolgu. ama daha az zararlı olmalı sonuçta vücudunda bulunan bi madde. ben aqualift kullandım bende allerjik rekasiyona neden oldu sanırım

bak bu konu, yüz estetiği forumunda Göz çevresi çöküklüğü için dolgu başlığında inceleniyor. lamianı yorumlarını mutlaka oku. resimlerine bak. körü körüne bi şey yaptırma ama illa yaptıracaksan da hyalüronik asit yaptır. Ya zaten gidersek, şebnem hanıma derdimizi tam olarak anlatırız. neyi istemediğimizi söyleriz. neden korktuğumuzu da.
ama sen bence lamiayı bi arkadaş listene ekle. ona sor aklına takılan her şeyi.

canım çok teşekkürler.lamia arkadaş listemde var.fotoğraflarını da gördüm.ben bu altı ayda eriyenlerden yaptırmak istiyorum,senin dediğin oluyor herhalde bu.zaten bir görsün doktor,bakalım ne önercek.sanmıyorum zaten tam çevreye uygulanacağını.burun kemiğinin elmacık kemiği ile birleştiği noktaya hafif uygulandığında doğal ve iyi durduğunu söylüyorlar.
uygun bulmazsa yapmıycaktır zaten.bakalım ne önercek.iznimi bir alabilsem.inanılmaz heyecanlıyım.

tamam canım benim ama 1 hafta izin al sen genede.
randevu alacağın zaman haber ver. uygunsam kesin gelirim.

tamam canım.1 haftaya mı ihtiyacım olur yani.ah bu çok acılı birişlem demek ki.

yüz dolgusu yaptırdı arkadaşım sadece o gün biraz ödem yaptı (ki ödemli hali daha güzel, daha dolgundu bence) ertesi gün ödem indi.
ama konu göz olunca şişme ihtimali yoğun. bence telefonla bi sor istersen şebnem hanıma.
belki gerekmez. lamianın 2 haftayı bulmuştu ama ona alerji yapmıştı madde galiba.

Benim bir yakınım göbeğinden alınan yağ dokusu ile göz kenarlarına ve burun kenarına dolgu yaptırdı. Çok da memnun kaldı.

İnternet bağlantımda sorun vardı bir türlü giremedim, şimdi gördüm mesajını kusura bakma geç cevap dönüyorum.

Dudağıma yaptırmak istiyorum eveet, heyecanlıyım çok ama bir kişi ile görüştükten sonra iki seçeneke arasından tecihimi yapmak istedim Akın Demiralay da iyidir dediler.
Şebnem hanım sigara içtiği için dudağın üzerindeki çizgilere yaptırdım hatta dokunabilirsin dedi :) dokundum hafif ele geliyor dolgular.
Onun dudağında yoktu ama üste vardı. Heyecanlıyım çoook!

Cok teşekkür ederim,mesaj sayım 100 olmadığı için özel mesaj atamıyormusum. Mutlaka gidip görüşeceğim hafta içi. Umarım gönlüme yatar :)

Merhaba Kreval görüştün mi Şebnem Hanım'la yaptırdın mı uygulamayı :) merakla sonucu beklıyorum.
Ben de Ocak ortasında soruna doğru yaptırırım diye tahmin ediyorum :)

mrb arkadaşlar dolgularınızı yaptırdınız mı?yaptırdıysanız geçici mi kalıcı mı yaptırdınız?ve memnun kaldınız mı?

mrb arkadaşlar dolgularınızı yaptırdınız mı?yaptırdıysanız geçici mi kalıcı mı yaptırdınız?ve memnun kaldınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…