3 senedir geniz akıntısı problemim var. Grip olunca hele daha fena balgam geliyor. Burnumdan yapış yapış beyaz sıvı şeklinde geliyor grip olduğumda. Gelmediğinde burnum genzim tıkanıyor açmaya çalışıyorum sürekli rahat nefes alamıyorum. Gripim bitse bile geniz akıntısı hafif nefes darlığı yaşıyorum arada. Dışarıdayken çok zorlanıyorum insanların yanında sürekli boğaz temizlemekten tükürmekten yoruldum moralim bozuluyor, hayat kalitem düşüyor resmen. Daha önce göğüse kbbye gittim ama fazla üstünde durmadılar alerji vs dediler. İlaç verdiler ama hiç faydası olmadı. Şu aralar çörek otu yağını kullanmaya başladım iyi geldiğini söylediler burnuma damlatıyorum yakıyor çok fena genzimi. Hadi diğer belirtileri anlarımda alerji nefes darlığıda yapıyor mu? Tekrar gitmeyi düşünüyorum doktora hangi hastaneyi ve doktoru önerirsiniz yedikuleyi öneriyorlar ama doktorda çok kararsız kaldım boşa gitmek istemiyorum . Veya doğal yollarla geçer mi geniz akıntısı balgam? Daha 25 yaşındayım hayatımı hep böyle geçirmek istemiyorum çok modum düşüyor. Etrafımda kimsede böyle bir durum yaşayan yok. Tavsiyelerinizi duymak isterim .