Tüp Bebek Merkezleri Istanbulda en iyi ve Güvenilir Tüp Bebek Merkezi ?????

bn açıkcası istanbul eurofertili öneriyorm. özellikle yonca diye br sistemlri var yanınıza bir asistan veriyrlar ve o szin herşeynizle ilgileniyr bildiğniz. sıkışnca arıyorsnuz. sornuz varsa birşey mrak ediyrsanız yada muayneye gliyorsanz sizi o karşlıyor yardmcı oluyr. szi yalnz bırakmyorlar hiçbr anınzda. bnim deneymlediğm kadaryla da hepsi işini bilen ve güleryzlü insnlar. en önemlsi ilk defa tüp bebek yaptrcaksanz bütn korklarınızı yenmenzde heyecanlanmamanz içn mükemmel bir güven veryor. doktor hakan özörnek ile tedavi oldm ben kendsi de hem neşeli hem de destek olyr. bn çok raht bir tedvi süreci yaşadm açıkcsı :)

merhaba ben foruma yeni üye oldum.2012 de tüp bebek sonucum maalesef ki olumsuz oldu şimdi yeni merkez arayışındayım ama önce tecrübemi anlatmak isterim.florence ferticenter a gittim önce memnundum başta hepsi öyle zaten.bir kere psikolog falan yok.böyle birşeyin mevzusu bile geçmedi (internet sitesinde var yazdığı için söylüyorum).eşinizle de konuşuyorlarmış ayrıca o da yok.nuri delikarai di doktor iyi biri olabilir ama sanki sürekli alecesi var gibi başka bir yerde daha çalışıyor sanki tam vaktinde çıkmak istiyor.hafta içi saat 5 de hafta sonu 2 de.muayene eder sen muayeneden çıktığında hemşirelerle muatap olursun.muayeneden sonra 2 defa yüzünü gördüm.nadire hemşire çok havalı neredeyse insan azarlıyor.doktordan çok doktorluk taslıyor.tahlil sonuç günüm de ben arayıp sonucumu söyledim hadi o önemli değil doktor da değil en azından hemşire dönüp bilgi verip konuşabilirdi.yani ssk geçmeyen merkez ama sanarsın tıklım tıklım da ondan ilgi az. ilaçları daha ucuza alabiliyorsun evet.indirim de yapıyorlar evet ama ben hiççççççç memnun kalamadım.ben böyle düşünüyorum şimdi merkez arıyorum.

Merhaba canm hoşgeldin :) ben bahçecide tedaviye başladım şimdilik iyi gidiyor.ben orda çok motive oldum 2 aşılamadan sonra bende senin gibi merkez aramaya başladm ve ön görüşmeden sonra oraya karar verdim.sende ön görüşme yap kafanda belirlediğin bi iki yer mutlaka vardır sonra karar ver.ben burada hamile kalır mıyım bilemiyorm ama bunun için hem doktorum hem ben elimizden geleni yapıcaz.onlara güvendim ben güler yüzlü bi ekip ve iyi ilgilendiler.şimdilik beklemedeyim hayırlısı olsun hepimiz için..

arkadaşlar ferti-jin tüp bebek merkesini duyan orda tedavi gören var mı?

bende acıbadem maslak öneriyorum ve şu an düzenledikleri bi kampanya var eşi veya kendisi memur olan varsa bana ulaşabilr

Kızlar bende uzun uzun süren araştırmalar sonucunda Bahçeci Fulya kliniğinden randevu aldım haftaya görüşmeye gitcez.bahçeci adını çok duydum ve forumdada baya iyi bahsediliyor sanırım en iyiler arasında bide orayla görüşün derim.

Ben kendi tedavi gördüğüm klinik olan İstanbul tüp bebek merkezini öneririm. Aret Kamar'dı benim doktorum.
Tabiki orada tedavi gördüğüm için benim için en iyi hastane orası.

Bana göre Bahçeci kliniği güvenilir bi merkez ben orda tedavi görüyorum ve gayet memnunum tavsiye ederim

bu konuda net bir değerlendirme yapmak zor çünkü aynı kişinin tüm merkezlerle tecrübesinin olması gerekiyor. ancak yaşadığımız tecrübeleri anlatabilirz.

ben umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptım. tedavi negatif sonuçlandı ama 4 tane dondurulmuşum var. şimdi yeniden kontrollere başladım önümüzdeki aylarda bir deneme daha olacak allahın izniyle.

merkezdeki herkes genel olarak güler yüzlü, nazik. bu çok önemli çünkü zaten gergin olduğumuz süreçler bunlar. ben ticari amaçla yapmaları gerekmeyen bir tahlili tedaviyi yaptıklarına hiç şahit olmadım. hatta son gittiğimde doktora gebelik aşısı diye bişey duyduğumu ve ne işe yaradığını sordum bana verdiği cevap suydu: "etkisi kanıtlanmamış bir uygulama sana yapamam yaparsam ticari olmuş olur." aynı şekilde istediği ve yaklaşık 1000 lira tutan bazı testler için hangi devlet hastanesinde yaptırabileceğimi bile söyledi. para için hastaları suistimal ettiklerini düşünmüyorum.
hemşirelerinden ayrıca bahsetmek istiyorum çünkü hepsi o kadar iyiler kii. yumurta toplama işleminden once ve sonra etrafımda dönen hemşileri hiç unutmayacağım.

bana göre merkezdeki tek sorun şu. tedavimiz devam ederken doktor kısa süreliğine yurt dışına çıkıyor. tabii tedavi aksamıyor diğer doktorlar da aynı şekilde ilgili ama alıştığın ve güvendiğin doktoru görememek biraz moral bozucu oluyor.

benim tecrübem böyle. umarım yardımcı olmuştur.

bu konuda net bir değerlendirme yapmak zor çünkü aynı kişinin tüm merkezlerle tecrübesinin olması gerekiyor. ancak yaşadığımız tecrübeleri anlatabilirz.

ben umut tüp bebek merkezinde tüp bebek yaptım. tedavi negatif sonuçlandı ama 4 tane dondurulmuşum var. şimdi yeniden kontrollere başladım önümüzdeki aylarda bir deneme daha olacak allahın izniyle.

merkezdeki herkes genel olarak güler yüzlü, nazik. bu çok önemli çünkü zaten gergin olduğumuz süreçler bunlar. ben ticari amaçla yapmaları gerekmeyen bir tahlili tedaviyi yaptıklarına hiç şahit olmadım. hatta son gittiğimde doktora gebelik aşısı diye bişey duyduğumu ve ne işe yaradığını sordum bana verdiği cevap suydu: "etkisi kanıtlanmamış bir uygulama sana yapamam yaparsam ticari olmuş olur." aynı şekilde istediği ve yaklaşık 1000 lira tutan bazı testler için hangi devlet hastanesinde yaptırabileceğimi bile söyledi. para için hastaları suistimal ettiklerini düşünmüyorum.
hemşirelerinden ayrıca bahsetmek istiyorum çünkü hepsi o kadar iyiler kii. yumurta toplama işleminden once ve sonra etrafımda dönen hemşileri hiç unutmayacağım.

bana göre merkezdeki tek sorun şu. tedavimiz devam ederken doktor kısa süreliğine yurt dışına çıkıyor. tabii tedavi aksamıyor diğer doktorlar da aynı şekilde ilgili ama alıştığın ve güvendiğin doktoru görememek biraz moral bozucu oluyor.

benim tecrübem böyle. umarım yardımcı olmuştur.

selam canım, çok doğru diyosun insan nerede tedavi görüp memnun kalmışsa orayı tavsiye eder. mesela bende bahçeci fulyada tedavi gördüm şuanda çok şükür 2 aylık hamileyim. Eğer XX hastanesinde tedavim olumlu olsaydı bu kezde orayı tavsiye ederdim... burda deneyimlerimizi paylaşıyorz ve birbirimze yol gösteriyorz Allahım herkesin yolunu açık etsin..

Arkadaşlar ben farklı merkezlerde 2 kez aşılama yaptırdım ama tutmadı. Tüp bebeğe karar verince merkez araştırmaya başladım ve uzun araştırmalar sonucunda Bahçeciye karar verdim. Çok şükür ilk denemede hamile kaldım şuan hamileyim :)) Bahçeci her anlamda çok iyi düzeyde, çok başarılı bi ekip. Ben merkez arayanların listesinde bulunsun derim. En azından gidin bi ön görüşme yapın karar yine sizin tabiki. Rabbim herkesin yolunu açık etsin inşallah.

Konu eski ama tüp bebek merkezi arayanlarin ne kadar zor durumda oldugunu bildigim icin yardimci olmak istedim.ben ilk denememde pozitif sonuc aldim cok şükür ve kesinlikle bruksel tup bebek merkezini tavsiye ederim.fazladan hicbir uygulama yapılmıyor para icin hersey gayet profesyonelce ilerliyor.prof dr yucel bey az ama oz konusan cok iyi bir doktor.cok temiz ve sadece kadin sagligi merkezi olarak hizmet veriyor.

Konu eski ama tüp bebek merkezi arayanlarin ne kadar zor durumda oldugunu bildigim icin yardimci olmak istedim.ben ilk denememde pozitif sonuc aldim cok şükür ve kesinlikle bruksel tup bebek merkezini tavsiye ederim.fazladan hicbir uygulama yapılmıyor para icin hersey gayet profesyonelce ilerliyor.prof dr yucel bey az ama oz konusan cok iyi bir doktor.cok temiz ve sadece kadin sagligi merkezi olarak hizmet veriyor.
merhaba İstanbul da değilmiş fiyat nedir acaba??

Herkes hamile olduğu doktoru övüyor
Canın evet herkes gebelik aldığı merkezi övüyor ama bende bahcecide tedavi oldum hamileyim öncesinde baska baska merkezlere de gittim hamile kalmasaydımda bahceciyi yine tavsiye ederdim çünkü gercekten iyi bir ekip calışıyor orada

Hikayemi herkesle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel gününü yaşıyorum.
Bizim hikayemiz de umutla başladı.. İnsan en mutlu anının yaşadığı en son güzel anı olduğunu sanıyor.. Oysa benim bugüne kadar yaşadığım en mutlu ve en unutulmaz an sevgili doktorum Dr. Cem Çelik’in hamile olduğumu söylediği andı.. Tek hatırladığım başta sevgili doktorum olmaz üzere herkese sarılıp “Gerçekten mi? Değerlerim düşmeyecek değil mi?” Dediğimdir.. Yaklaşık bir sene önce oldu Umut Tüp Bebek ile tanışmamız. En iyi doktor kadrosu ve laboratuvarın Bahçeci Tüp Bebek merkezinde olduğunu duymuştum. Telefonla bilgi almak için aradığımda sevgili hastane müdürü Semra Başaran’ın sıcak ve samimi konuşmasıyla düşünmeden tedavi için görüşmeye gittim. Doktorumuz ilk görüşmede, istatistiklerle, deneyim ve tecrübeleriyle tedavi ile ilgili tüm olasılıkları detayları ile anlattığında zor bir yol olduğunu anladık. Oysa teknik olarak bu kadar zor bir şey olmamalı diye de düşünmedim değil. İlk üç denememiz maalesef olmadı her şey yapılmıştı üstelik. Artık son denememiz olduğuna karar verdiğimiz sürecimiz de ise maddi manevi meşakkatli bir döneme soktu bizi. İş yerim Fulya da olmasına rağmen ne merkezi ne de hekimimi değiştirmeyi asla düşünmedim. Doktorumuza güvenimiz ve inancımız sonsuz olduğundan bu son tedavide ne istediyse yaptık. Önce embriyolar üzerinde genetik inceleme, sonra Era testi ve sağ kalan 2 embriyo ile transfer ve hamilesiniz haberi.
Onların pozitif enerjileri ve inançları hep yanımızda hep arkamızdaydı.. Başta harika doktorumuz Cem Çelik olmak üzere hastane müdürü Semra Hanıma, başhemşire Nesrin Hanıma, psikoloğumuz Asena Hanıma, embriyolog Oya Hanıma, anestezi doktoru Çiğdem hanıma, Nalise hanıma, ilaç anlatan tatlı tembihleri olan Cem beyin asistanı Dilek’çiğime, tüm yardımcı personellere, Aysun’a, Yağmur’a , Banu’ya, dünya tatlısı Ayşenur’a sonsuz teşekkürler çok güzel ve kocaman bir ailesiniz ve ben de sizin bir parçanız olduğum için çok mutlu ve şanslıyım..

Ben de araştırıyorum bakalım . Brüksel tup bebek merkezi düşünüyorum ama belli degil

Hikayemi herkesle paylaşmak istedim,hayatımın en güzel gününü yaşıyorum.
Bizim hikayemiz de umutla başladı.. İnsan en mutlu anının yaşadığı en son güzel anı olduğunu sanıyor.. Oysa benim bugüne kadar yaşadığım en mutlu ve en unutulmaz an sevgili doktorum Dr. Cem Çelik’in hamile olduğumu söylediği andı.. Tek hatırladığım başta sevgili doktorum olmaz üzere herkese sarılıp “Gerçekten mi? Değerlerim düşmeyecek değil mi?” Dediğimdir.. Yaklaşık bir sene önce oldu Umut Tüp Bebek ile tanışmamız. En iyi doktor kadrosu ve laboratuvarın Bahçeci Tüp Bebek merkezinde olduğunu duymuştum. Telefonla bilgi almak için aradığımda sevgili hastane müdürü Semra Başaran’ın sıcak ve samimi konuşmasıyla düşünmeden tedavi için görüşmeye gittim. Doktorumuz ilk görüşmede, istatistiklerle, deneyim ve tecrübeleriyle tedavi ile ilgili tüm olasılıkları detayları ile anlattığında zor bir yol olduğunu anladık. Oysa teknik olarak bu kadar zor bir şey olmamalı diye de düşünmedim değil. İlk üç denememiz maalesef olmadı her şey yapılmıştı üstelik. Artık son denememiz olduğuna karar verdiğimiz sürecimiz de ise maddi manevi meşakkatli bir döneme soktu bizi. İş yerim Fulya da olmasına rağmen ne merkezi ne de hekimimi değiştirmeyi asla düşünmedim. Doktorumuza güvenimiz ve inancımız sonsuz olduğundan bu son tedavide ne istediyse yaptık. Önce embriyolar üzerinde genetik inceleme, sonra Era testi ve sağ kalan 2 embriyo ile transfer ve hamilesiniz haberi.
Onların pozitif enerjileri ve inançları hep yanımızda hep arkamızdaydı.. Başta harika doktorumuz Cem Çelik olmak üzere hastane müdürü Semra Hanıma, başhemşire Nesrin Hanıma, psikoloğumuz Asena Hanıma, embriyolog Oya Hanıma, anestezi doktoru Çiğdem hanıma, Nalise hanıma, ilaç anlatan tatlı tembihleri olan Cem beyin asistanı Dilek’çiğime, tüm yardımcı personellere, Aysun’a, Yağmur’a , Banu’ya, dünya tatlısı Ayşenur’a sonsuz teşekkürler çok güzel ve kocaman bir ailesiniz ve ben de sizin bir parçanız olduğum için çok mutlu ve şanslıyım..
Bnde bahceci fulya hastasıyım ne güzel anlatmışsınız hayırlı ugurlu gelsin bebeğin bu merkez gercekten bu işte bir numara :)

Iyi Günler Arkadaslar En Büyük TÜRKİYE

Sizin Denemiyinizle Istanbulda en iyi ve Güvenilir Tüp beük merkesi hangisidir????
Ben Yurd Disinda kaliyorum bu benim icin cok önemli bu sürec icinde kendim burdan Bilgilenmem lazim ve Randevu almam lazim . Bu nedenle burdan kendim karar veremiyorum hangisi iyi olup olmadigini Güvenilir bir Merkez olsun istiyoruz Siz bana yardimci olurmusunuz bu konuda ????

Tesekürler Herkese simdiden ALLAH razi olsun ....

Merhaba,

Ben ilk denememi Beşiktaş Ota&Jinemed Hastanesinde yaptırdım, Bende istanbulda birçok merkez var diye biliyorum. Fakat doktorum ve hastaneden gayet memnun kaldım.İlk denemem de kızım elama kavuştum.Arkadaşımın tavsiye ettigi hastaneydi açıkcası.tercih ettigim iyiki dedigim güvenilir hastane .Kesinlikle tavsiye ediyorum bayanlar.

Darısı İsteyenlerin Başına =)

Hayırlı olsun

Back
X