İstanbul'da engelli aracı park etme sorunu

Engelli araçları caddeye park edebilir adı üzerinde engelli biri kullanıyor

Engelli araçları caddeye park edebilir adı üzerinde engelli biri kullanıyor

Engelli aracı park yasağı olan yere parkedebilir. Ancak sokakata nasıl bir öncelik bekliyorsunuz? İnsanlar "ay bir tane park yeri kalmış, burası da engelli aracınındır park etmeyeyim" diyecek değil öyle değil mi? Beş sene engelli plakası olan araç kullandım. Nerelerde öncelik var nerelerde yok biliyorum. Engelli aracım var benim her hakka sahibim de demedim.
Dediğim gibi belediyenizden talep ederseniz park yerinizi ayarlarlar evinize en yakın şekilde. O zaman kimse yerinize park edemez. Ederlerse de çektirirsiniz.

Sileceğin kırılıp bir uyarı bile almadan yazılan tehdit mesajından bunu mu anladınız bravo

Sileceğin kırılıp bir uyarı bile almadan yazılan tehdit mesajından bunu mu anladınız bravo

Adamın davranışını haklı bulmadığımı ama talebinde haklı olduğunu söyledim farkındaysanız.
Sizin tavrınız "bizim engelli aracımız var bütün sokak bizim istediğimiz yere parkederiz"şeklinde. Ben de size engelli haklarınızı nasıl daha yasal olarak kullanabileceğinize dair yol gösteriyorum. Ama siz adama sövmemizi falan istiyorsunuz heralde.

Şikayet edin. Tehdit mehdit ne ararsan var. Bir temiz dövmek lazım da ilkelleşmiyim neyse.
Zaten arasa biz burayı kullanıyoruz dese bir daha parketmezdik niye sileceği koparıp zarar açıyor yazık günah değil mi yenisini aldık

Çomaristanda sıradan bir olay. Şikayet etmeniz lazım. Kimse kimsenin malına haklı ya da haksız sebepten zarar veremez.
Kimin kime gücü yeterse
Uysan kavga belki de o kavgada öleceksin bile ne zaman bu kadar çileden çıktı bu insanlar
Kimsenin kimseye tahammülü yok

Aracı nereye park ederseniz edin ki özellikle kullanlsn kullanlmasn kapı onu bahce girişi vs. Numaranızı birakrsanz arabanın ustune sorun olmaz

Kasıtlı yapılmış belli.Numara yazıyorsa ve aciliyeti varsa arar kibar dille söylerdi.Numara yoksa bile trafiği arayıp haber verebiliyorsun ki not yazıp ertesi sabahı beklediğine göre aciliyeti yoktu.Hangi devirde yaşıyor not koyma mı kalmış? Kesin yaşlıdır onlar böyle şeylerle uğraşmayı pek severler:) Uğraşmayın abla seviyesine düşmeyin.Çok geride kalmış o belli...

Özel mülke girmese resim atacağım önünde şu an nakliye kamyonu var hiç bahçeninde aktif kullanıldığını görmedim herkesin sileceğini mi kıracak

Özel mülke girmese resim atacağım önünde şu an nakliye kamyonu var hiç bahçeninde aktif kullanıldığını görmedim herkesin sileceğini mi kıracak
Kasıtlı yapmış abla belli.Valla biz garaj önüne koyduk mecbur bizi komşumuz trafiğe haber verip arattırdı.Biz de kaldırdık ordan.Ne kadar cahilmiş o kişi.Not yazcak vakti var ama trafiği arayacak beyni yok ne garip..

Ev belli olmayacak şekilde çektim Allah ın sopası Yok yük kamyonu çekmiş ona çatsın belasını başkasından bulsun ah aldı sabah sabah moral bozdu

Eklentiler

• IMG_3180.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 124
Ev belli olmayacak şekilde çektim Allah ın sopası Yok yük kamyonu çekmiş ona çatsın belasını başkasından bulsun ah aldı sabah sabah moral bozdu
Ona müstehak iyi olmuş:) En iyisi bulaşmamak.Ben üst komşudan daha fazla çektim ama hiç tınlamadım bile.Dertsiz başımıza dert açmaya gerek yok.

Ona müstehak iyi olmuş:) En iyisi bulaşmamak.Ben üst komşudan daha fazla çektim ama hiç tınlamadım bile.Dertsiz başımıza dert açmaya gerek yok.
Sen çıkarsın başkası gelir yesinler birbirlerini uğraşmaya değmez beladan kaçmak en iyisi

Belediyeye basvurup engelli park yeri olduguna dair yer alabiliyorsun sanirim. Cunku o tarz birseyler duydum ve gordum adam hep oraya park ediyor. Ama baskasinin kapi onune garaj girisine kullansin kullanmasin park etmek cok şık bir davranis degil. Ben notu yazana kizmadim hatta kibarca uyarmis dikkat edin sizde. Engelli aracinin park ustunlugu var diye kimseyi rahatsiz edemeyiz degil mi ?

Sileceğimizi niye koparmış peki? Arasa akın dese şimdi parkeden kamyoncuya da mı yapacak kibarlık anlayışınız bu mu garaj dediği kocaman asma kilitle kilitli kapı herkes park ediyor park yeri yazsa bişey koysa zaten park edilmez izleyipte tehdit edip sileceği koparmasını nazik buluyorsanız bişey demiyorum

Kusura bakmayin da adam hakli niye adamin girisi önüne park ediyorsunuz ki? Engelli karti var diye her yere park etmeye hakkiniz yokki? Adam kaba yazmis evet ama hakli. belki o adam o girisi kullanmak istiyor ama kullanamiyor önünde hep araba durdugu icin nerden biliyorsunuz? Bende sorun yasadim böyle bir kisiyle her yerde park edebilecehine düsündü ama öyle olmuyor iste

Tabiki silecek kirdigi icin sikayet ederdim o adami. Kapisinin önüne park etdiniz diye arabaya zarar vermesi gerekmiyor

bizim bir dönem oturduğumuz binanin garaj kapısının önüne sürekli araba park ediliyordu.en sonunda kapiya "garaj kapisi önüne araba parkeden insan degildir" notu yapistirmislardi..tabi yine park edilmeye ve insanlar rahatsıZlık duymaya devam etti..
konu sahibi evet adamın tavrı yanlış olmus.ne olursa olsun sileceginizi kırmaya hakkı yok.bunun için şikayetçi olabilirsiniz.ancak adamin notundan da ben bir bıkkınlık hissettim.artık bıkmış oraya park edilmesinden kendince böyle bir çözüme başvurmuş.tavrı yanlış ama bundan sonra sizde daha dikatli olursunuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…