Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Engelli araçları caddeye park edebilir adı üzerinde engelli biri kullanıyorEngelli araçların otoparklarda park önceliği vardır, -belediye tarafından işaretlenmemişse-sokakta değil. Belediyenizden sokağınıza engelli park yeri tabelası talep edebilirsiniz.
Komşunuzun uslubu her ne kadar yanlış olsa da adam haklı. Özel mülk kapısının önüne, apartman girişlerine, kaldırımlardaki ranpaların girişlerine araç parkedilmez. Kullanılsa da kullanılmasa da.
Engelli araçları caddeye park edebilir adı üzerinde engelli biri kullanıyor
Sileceğin kırılıp bir uyarı bile almadan yazılan tehdit mesajından bunu mu anladınız bravoEngelli aracı park yasağı olan yere parkedebilir. Ancak sokakata nasıl bir öncelik bekliyorsunuz? İnsanlar "ay bir tane park yeri kalmış, burası da engelli aracınındır park etmeyeyim" diyecek değil öyle değil mi? Beş sene engelli plakası olan araç kullandım. Nerelerde öncelik var nerelerde yok biliyorum. Engelli aracım var benim her hakka sahibim de demedim.
Dediğim gibi belediyenizden talep ederseniz park yerinizi ayarlarlar evinize en yakın şekilde. O zaman kimse yerinize park edemez. Ederlerse de çektirirsiniz.
Sileceğin kırılıp bir uyarı bile almadan yazılan tehdit mesajından bunu mu anladınız bravo
Zaten arasa biz burayı kullanıyoruz dese bir daha parketmezdik niye sileceği koparıp zarar açıyor yazık günah değil mi yenisini aldıkŞikayet edin. Tehdit mehdit ne ararsan var. Bir temiz dövmek lazım da ilkelleşmiyim neyse.
Zaten arasa biz burayı kullanıyoruz dese bir daha parketmezdik niye sileceği koparıp zarar açıyor yazık günah değil mi yenisini aldık
Kimin kime gücü yeterseÇomaristanda sıradan bir olay. Şikayet etmeniz lazım. Kimse kimsenin malına haklı ya da haksız sebepten zarar veremez.
Özel mülke girmese resim atacağım önünde şu an nakliye kamyonu var hiç bahçeninde aktif kullanıldığını görmedim herkesin sileceğini mi kıracakKasıtlı yapılmış belli.Numara yazıyorsa ve aciliyeti varsa arar kibar dille söylerdi.Numara yoksa bile trafiği arayıp haber verebiliyorsun ki not yazıp ertesi sabahı beklediğine göre aciliyeti yoktu.Hangi devirde yaşıyor not koyma mı kalmış? Kesin yaşlıdır onlar böyle şeylerle uğraşmayı pek severler:) Uğraşmayın abla seviyesine düşmeyin.Çok geride kalmış o belli...
Kasıtlı yapmış abla belli.Valla biz garaj önüne koyduk mecbur bizi komşumuz trafiğe haber verip arattırdı.Biz de kaldırdık ordan.Ne kadar cahilmiş o kişi.Not yazcak vakti var ama trafiği arayacak beyni yok ne garip..Özel mülke girmese resim atacağım önünde şu an nakliye kamyonu var hiç bahçeninde aktif kullanıldığını görmedim herkesin sileceğini mi kıracak
Ev belli olmayacak şekilde çektim Allah ın sopası Yok yük kamyonu çekmiş ona çatsın belasını başkasından bulsun ah aldı sabah sabah moral bozduKasıtlı yapmış abla belli.Valla biz garaj önüne koyduk mecbur bizi komşumuz trafiğe haber verip arattırdı.Biz de kaldırdık ordan.Ne kadar cahilmiş o kişi.Not yazcak vakti var ama trafiği arayacak beyni yok ne garip..
Ona müstehak iyi olmuş:) En iyisi bulaşmamak.Ben üst komşudan daha fazla çektim ama hiç tınlamadım bile.Dertsiz başımıza dert açmaya gerek yok.Ev belli olmayacak şekilde çektim Allah ın sopası Yok yük kamyonu çekmiş ona çatsın belasını başkasından bulsun ah aldı sabah sabah moral bozdu
Sen çıkarsın başkası gelir yesinler birbirlerini uğraşmaya değmez beladan kaçmak en iyisiOna müstehak iyi olmuş:) En iyisi bulaşmamak.Ben üst komşudan daha fazla çektim ama hiç tınlamadım bile.Dertsiz başımıza dert açmaya gerek yok.
Sileceğimizi niye koparmış peki? Arasa akın dese şimdi parkeden kamyoncuya da mı yapacak kibarlık anlayışınız bu mu garaj dediği kocaman asma kilitle kilitli kapı herkes park ediyor park yeri yazsa bişey koysa zaten park edilmez izleyipte tehdit edip sileceği koparmasını nazik buluyorsanız bişey demiyorumBelediyeye basvurup engelli park yeri olduguna dair yer alabiliyorsun sanirim. Cunku o tarz birseyler duydum ve gordum adam hep oraya park ediyor. Ama baskasinin kapi onune garaj girisine kullansin kullanmasin park etmek cok şık bir davranis degil. Ben notu yazana kizmadim hatta kibarca uyarmis dikkat edin sizde. Engelli aracinin park ustunlugu var diye kimseyi rahatsiz edemeyiz degil mi ?
Kusura bakmayin da adam hakli niye adamin girisi önüne park ediyorsunuz ki? Engelli karti var diye her yere park etmeye hakkiniz yokki? Adam kaba yazmis evet ama hakli. belki o adam o girisi kullanmak istiyor ama kullanamiyor önünde hep araba durdugu icin nerden biliyorsunuz? Bende sorun yasadim böyle bir kisiyle her yerde park edebilecehine düsündü ama öyle olmuyor iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?