Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.323
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
Garaj kapısı değil kullanılmayan bahçe kapısı herkes park ediyor dubalardan dolayı yer de Yok ayrıca hiç söylemeden sileceği koparmasımı haklıAdam hakli
Garaj kapısı önüne park yapilmaz
Kim olduğunuzu bilmiyor kapı kapı aramak gibi bir zahmete de girismez kimseGaraj kapısı değil kullanılmayan bahçe kapısı herkes park ediyor dubalardan dolayı yer de Yok ayrıca hiç söylemeden sileceği koparmasımı haklı
Eşim arabaya kartını bırakıyor numarası var zaten sileceği koparması hiç haklı değilKim olduğunuzu bilmiyor kapı kapı aramak gibi bir zahmete de girismez kimse
Kullanılmadığına emin olarak park etmeniz evet hata
Bahçe kapısı da olsa sonuçta kapı onu
Yooo hiç denmedi bahçeyi kullanılmayan kapının resmini atamıyorum özel mülk haklısınız tavrı çok kaba komşuluğa yakışmıyoro silecegi alıcann onun .... neyse bir rahatsızlıgı varsa insan gibi halletsin kartıda varmıs esinizin arayıp soyleyebilir ortada bu derece sielcek kopartacak boyle terbiyesizce not bırakacak bir durum yok onceden defalarca soylemisde umursamamıssınız sanki de tavra bak
Kartınız varsa arayabilirdi evetEşim arabaya kartını bırakıyor numarası var zaten sileceği koparması hiç haklı değil
Ya evet dağ başı Teksas gibiKartınız varsa arayabilirdi evet
Kart dururken aramadan kirmissa evet fazlaca kaba bir eylem olmuş
Burası ISTANBUL burada olsan kafayı yerdinYa evet dağ başı Teksas gibi
her ne olursa olsun boyle bir uslupla not bırakamaz zaten kart var aramamıs hadi diyelim yok ozaman lutfen buraya parketmeyiniz diye bir not bırakır tamam ama boylesine desen de anlamaz kaba kuvvetle islerini halleden biri demekkiYooo hiç denmedi bahçeyi kullanılmayan kapının resmini atamıyorum özel mülk haklısınız tavrı çok kaba komşuluğa yakışmıyor
Dağ başı sankiher ne olursa olsun boyle bir uslupla not bırakamaz zaten kart var aramamıs hadi diyelim yok ozaman lutfen buraya parketmeyiniz diye bir not bırakır tamam ama boylesine desen de anlamaz kaba kuvvetle islerini halleden biri demekki
Sabah orda servis aracı parketmişti şimdi de nakliye kamyonu parketmişher ne olursa olsun boyle bir uslupla not bırakamaz zaten kart var aramamıs hadi diyelim yok ozaman lutfen buraya parketmeyiniz diye bir not bırakır tamam ama boylesine desen de anlamaz kaba kuvvetle islerini halleden biri demekki
Çok saol canım yarın arayım hemen kk yı bu yüzden seviyorum altın fikirler geliyorBagli oldugunuz belediyeyi arayin durumu anlatin engelli aracimiz var park yerimiz yok seklinde. Artik o duba dediginiz seyleri bir arabalik yer olarak demirli anahtarli yapiyolar size ozel oluyo orasi park ediyosunuz cikarkrnde demiri kitliyosunuz
O adamda kudursun :)
Çok saol canım yarın arayım hemen kk yı bu yüzden seviyorum altın fikirler geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?