• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

O zaman Didem'i eliyorum...

aklımda kalmasın diyorsan bir dene ama 2 arkadaş gittik ve o kdar genel bakıyor ki anlatamam 7 8 ay hayatındaki karmaşıklık sebebiyle okula yoğunlaşamamışsın dedi ama o 7 8 ayı bir aç dimi ne olmuş br anlat ki ikna olayım dimi ama :52::52: O falı arkadaşın bile sana bakar bence olan 25 tl ne olur

Ya 4 senedir hayatımda yaş dışında hiçbir ilerleme yok ne iş ne aşkta :( 4,5 yıllık sevgilimden ayrıldım ama işten ayrılsam mı ayrılmasam mı bilmiyorum, o da 7 yıl oldu :( Kafam çoook karışık, zaten sevgilimi de özlüyorum, napcam bilmiyorum :( Bi fal terapisine acil ihtiyacım var. Ama Neslihan gibiler insanı daha depresyona sokuyor çünkü kendini salak gibi hissediyorsun. O yüzden nokta atışı yapacak bir falcı arıyorum. Bir kere buldum kaybettim; bir tane daha bulana kadar arayışlarımı sürdüreceğim :)

benim de 2 3 senelik ilişkim bitti ne olduysa ondan sonra oldu..Neslihana bir iyi diyen oldu bir kötü bayağı tartışıldı reklam diyen oldu bir de gidip onca para bayılır memnun kalmazsam hem yola acırım hem parama hem vaktime göze alamadım açıkcası:19::19::19:

benim de 2 3 senelik ilişkim bitti ne olduysa ondan sonra oldu..Neslihana bir iyi diyen oldu bir kötü bayağı tartışıldı reklam diyen oldu bir de gidip onca para bayılır memnun kalmazsam hem yola acırım hem parama hem vaktime göze alamadım açıkcası:19::19::19:

Ben Neslihan'ın adını bile duymak istemiyorum yaaa; bir daha beğenmezsem para da vermicem hiçbir falcıya, gitsin polise şikayet etsin. :1::1::1:

aklımda kalmasın diyorsan bir dene ama 2 arkadaş gittik ve o kdar genel bakıyor ki anlatamam 7 8 ay hayatındaki karmaşıklık sebebiyle okula yoğunlaşamamışsın dedi ama o 7 8 ayı bir aç dimi ne olmuş br anlat ki ikna olayım dimi ama :52::52: O falı arkadaşın bile sana bakar bence olan 25 tl ne olur

Ben bakabiliyorum valla o şekilde :) O yüzden öyle falcı gördüm mü; günah olmasa fal cafe açabilirim diye düşünüyorum. Bizim gibi keriz çok müşterim olur :9::9::9::9::9:

Ben Beylikdüzünde oturuyorum her yere o kadar uzağım ki:) Ben sana msj atarım şimdi facebook hesabın varsa link de atayım tel numaramla beraber haberleşmek daha kolay olur:9: Bu arada Kadıköyde okuyorum bugün akşama kuzenime gidicem kadıköye ,ordan okula gidiyorum:32: haftaya okula gtmicem ben haftaya haftasonu uygun oluyorum canım bakırköy bana uygun:34: ama bence tüm falcıları deneme karmaşıklık oluyor:26: Hem randevuyla gidilmiyor mu ben randevu işi nasıl oluyor :ssz:

Kaydettim nonu çok saol cnm. Whatsupını en son haziranda açmışsın sanırım, normal sms atarım bende sana kaydedersin. Cafe falcıları randevulu diil cnm onlar hep erken gidip sıra alma usülü oluyor :( Yoksa bende randevuyla giderdim ama cafe falcıları uygun da oluyor; cafeden de bir hizmet alıyorsun sonuçta, çok koymuyor verdiğin para. Ama randevulu falcılar hem kazık hem de eğlencesi sıfır; hizmet yok. Birde ben hayatımda randuvulu falcıların dediğinin tuttuğunu görmedim. Çoğu ihtiyacı olan ev hanımı oluyor; sallıyor sana kendi evinde vergisiz falan oh misss... Birine de tutturdu mu namları alıp gidiyor..

Bu arada bnm durum acil; Salı günü şirketiçi başka bir pozisyonla ilgili iş görüşmem var o yüzden yarın mecbur gidip bir koçluk alayım falcılardan. Biri güzel bilirse anı geçmişi, onda dururum zaten diğerlerine baktırmam bile... İyi bir falcıya gittin mi 1,5-2 sene fala mala ihtiyacın olmuyor zaten... Bu arada bakarsın yarınkileri beğenmezsem senle haftaya başkalarını da deneyebiliriz, bana uyar :) Sen ne okuyorsun akşam ve haftasonu? Dersane falan mı? Kaçlısın?

Arkadaşlar lütfen şöyle faldır bilmem nedir böyle şeylere bel bağlamayın(iyice kendini kaptıranlara söylüyorum)..para tuzağından başkası değil başka işinizmi yok:)

Kaydettim nonu çok saol cnm. Whatsupını en son haziranda açmışsın sanırım, normal sms atarım bende sana kaydedersin. Cafe falcıları randevulu diil cnm onlar hep erken gidip sıra alma usülü oluyor :( Yoksa bende randevuyla giderdim ama cafe falcıları uygun da oluyor; cafeden de bir hizmet alıyorsun sonuçta, çok koymuyor verdiğin para. Ama randevulu falcılar hem kazık hem de eğlencesi sıfır; hizmet yok. Birde ben hayatımda randuvulu falcıların dediğinin tuttuğunu görmedim. Çoğu ihtiyacı olan ev hanımı oluyor; sallıyor sana kendi evinde vergisiz falan oh misss... Birine de tutturdu mu namları alıp gidiyor..

Bu arada bnm durum acil; Salı günü şirketiçi başka bir pozisyonla ilgili iş görüşmem var o yüzden yarın mecbur gidip bir koçluk alayım falcılardan. Biri güzel bilirse anı geçmişi, onda dururum zaten diğerlerine baktırmam bile... İyi bir falcıya gittin mi 1,5-2 sene fala mala ihtiyacın olmuyor zaten... Bu arada bakarsın yarınkileri beğenmezsem senle haftaya başkalarını da deneyebiliriz, bana uyar :) Sen ne okuyorsun akşam ve haftasonu? Dersane falan mı? Kaçlısın?

telefon değiştim canım samsungdayım şu an,whatsapp kullanmıyorum hazirandan beridir:9: ben sana maili de attım ordan da ulaşabilirsin gerektiğinde ama telim açıktır genelde illaki ulaşırsın:34: Ben 20 yaşımdayım marmara üniversitesinde okuyorum göztepede beylikdüzünden hep gidip gelmek işime gelmiyor arada karşıdaki akrabalarda kalıyorum da:21: tamamdır o zaman fal deneyimlerini merakla bkeliyorum umarım uzun uzun terapi niyetine bakarlar 10 dklık falları sevmiyorum :19::19::19:

Ben Beylikdüzünde oturuyorum her yere o kadar uzağım ki:) Ben sana msj atarım şimdi facebook hesabın varsa link de atayım tel numaramla beraber haberleşmek daha kolay olur:9: Bu arada Kadıköyde okuyorum bugün akşama kuzenime gidicem kadıköye ,ordan okula gidiyorum:32: haftaya okula gtmicem ben haftaya haftasonu uygun oluyorum canım bakırköy bana uygun:34: ama bence tüm falcıları deneme karmaşıklık oluyor:26: Hem randevuyla gidilmiyor mu ben randevu işi nasıl oluyor :ssz:

bende beylikdüzünde oturuyorum aynı duyguları yaşıyoruz, hep bi falcı duyuyorum sonra ne kadar uzağım diye hayıflanıyorum.

Arkadaşlar birşey dikkatimi cekti. facebook da en iyi falcılar nerede diye bir sayfa var, gördünüzmü bilmem? dikkat ettim sadece bir kac kişinin adı dolanıyor o sayfada. bende cok begendigim bir falcıyı begendigimi yazdım ve her seferinde anında sildiler. kim yapıyor bunu bilemem ama su varki o site sadece hande ünlü ela elmira bir kac isim daha aralarında sözleşmişler:)))) yada iş olsun diye bir kac ismi yazmışlar ama sundan emin oldumki o sayfa hande ünlünün. ben o bayana baktırmadım bilemem, ama madem paylaşılıyor neden diger insanlara cifte standard uygulanıyor. yani uzun lafın kısası tamamen reklam amaclı acılmış .üyelikler de sahte.dikkatli olun derim. kesinlikle hiç kimse bir falcıyı o kadar abartarak anlatmaz mümkün degil.

em
Arkadaşlar birşey dikkatimi cekti. facebook da en iyi falcılar nerede diye bir sayfa var, gördünüzmü bilmem? dikkat ettim sadece bir kac kişinin adı dolanıyor o sayfada. bende cok begendigim bir falcıyı begendigimi yazdım ve her seferinde anında sildiler. kim yapıyor bunu bilemem ama su varki o site sadece hande ünlü ela elmira bir kac isim daha aralarında sözleşmişler:)))) yada iş olsun diye bir kac ismi yazmışlar ama sundan emin oldumki o sayfa hande ünlünün. ben o bayana baktırmadım bilemem, ama madem paylaşılıyor neden diger insanlara cifte standard uygulanıyor. yani uzun lafın kısası tamamen reklam amaclı acılmış .üyelikler de sahte.dikkatli olun derim. kesinlikle hiç kimse bir falcıyı o kadar abartarak anlatmaz mümkün degil.

bir kere olsa anlardım özellikle 3-4 defa yazdım her seferinde sildiler.ela elmira ella ermeni kadın maryam biliyoruzki hepsi aynı kişi ve dolandırıcı. onun adının orada gecmesi gerisini siz düşünün artık. ama hande ünlünün reklamcısı cok daha fazla oda onun actıgı bir sayfa oldugundan kaynaklanıyor:1:

Biz 5 arkadaş rahman hocaya gittik adam hepimize sende negatif enerji var dedi yani anladınız ne demek istedigimi:).ıstedigi rakamlar da dudak ucuklatıcı rakamlardı. gidip de aynı seyleri duyan varmı cok merak ettim. ben asla inanmam öyle şeylere korktum cıktım hemen.

beni dinlersen ümraniyeli didemden uzak dur geçmiş sahifeleri okursan ne demek istediğimi anlarsın

Aman aman arkadaşım oda ella ela elimira ermeni kadın gbi 3 ayrı isimle sahtekarlık yapan Ella gbilerden biri:) oda melek didem daha kimbilir kim olarak içimizde ve biz yiyoruz bunları herzaman. ayıp ayıp yaptıkları ac gözlülükten başka birsey degil:!!!!!

Biz 5 arkadaş rahman hocaya gittik adam hepimize sende negatif enerji var dedi yani anladınız ne demek istedigimi:).ıstedigi rakamlar da dudak ucuklatıcı rakamlardı. gidip de aynı seyleri duyan varmı cok merak ettim. ben asla inanmam öyle şeylere korktum cıktım hemen.

5 arkadaşın hepsinde olmasından belli durum zatenn :)) diğer dünyada yerleri yok bunlarınn yokk !

evet ben o siteyi biliyorum sadece reklam amaçlı bir site yorum yazanlara bakarsanızda hep aynı kişiler bunlar insanları bu kdar ahmakmı sanıyorlar bu arada o sitede görmeden önce ben hande ünlü'ye baktırdım fena değildi ella elmira ise tamamen insanı salak yerine koyuyor bir tanesi dahi tutmadı ve kendisinede bunu söyledim inanın ben baksam ondan çok çok iyi bakarım aslında bilselerki bu şekilde ısrarla yaptıkları reklamlar onlar daha itici yapıyor bu güne kadar belki yüzlerce fal baktırdım vede türkiyenine hemen hemen bir çok vilayetine fal 6.his birazda telapati ama bu falcılardan en kötüsü yani onda bir dahi tutturamayan bir medyum elif ikincisi ela elmira bu kadarda olmaz deyecek kadar yani

Back
X