Kaydettim nonu çok saol cnm. Whatsupını en son haziranda açmışsın sanırım, normal sms atarım bende sana kaydedersin. Cafe falcıları randevulu diil cnm onlar hep erken gidip sıra alma usülü oluyor

Yoksa bende randevuyla giderdim ama cafe falcıları uygun da oluyor; cafeden de bir hizmet alıyorsun sonuçta, çok koymuyor verdiğin para. Ama randevulu falcılar hem kazık hem de eğlencesi sıfır; hizmet yok. Birde ben hayatımda randuvulu falcıların dediğinin tuttuğunu görmedim. Çoğu ihtiyacı olan ev hanımı oluyor; sallıyor sana kendi evinde vergisiz falan oh misss... Birine de tutturdu mu namları alıp gidiyor..
Bu arada bnm durum acil; Salı günü şirketiçi başka bir pozisyonla ilgili iş görüşmem var o yüzden yarın mecbur gidip bir koçluk alayım falcılardan. Biri güzel bilirse anı geçmişi, onda dururum zaten diğerlerine baktırmam bile... İyi bir falcıya gittin mi 1,5-2 sene fala mala ihtiyacın olmuyor zaten... Bu arada bakarsın yarınkileri beğenmezsem senle haftaya başkalarını da deneyebiliriz, bana uyar :) Sen ne okuyorsun akşam ve haftasonu? Dersane falan mı? Kaçlısın?