hangi istediğnizi söylemediği için beğenmediğini çok merak ediyorum bn dedem ablaya 2 senedir fal baktırırm çok memnunun hadi bana özel bi elektirği var desem arkadaşlarım çevremdeki herkes ona gider onlarda memnun ayrıca mekanın temizliğine pisliğine gitmiosunuz evcil hayvan heryerde olabiliri siz oraya fal baktırmaya gidiosunuz madem beğenmedin normal bir uslupla anlat anlarız kötülemeeeeeeeeeeeeeee
Kizlar naptiniz gulsene giden var mi ? Randevu alanlar vardi. Beyendiniz mi ani iyi mi ?
o kadar yere gitmişsiniz kızlar ama bosa anladıgım kadarıyla ben 12 senedır bır medyuma baktırıyorum denemege deger bırısı :)
arkadaşım nasıl bir işlem istiyorsun.mailini yazarsan ben seni yönlendireyim.ya da daha önceki sayfalarda ben mailimi vermiştim. bana oradan ulaşabilirsin.belli ki buradan yazmak istemiyorsun.
Saat kac gibi gitmistin cnm? Bende suani iyi yorumlayamadi gibi geldi ama eskiden iyi yorumladigi icin ikileme dustum. Bilemedim.Ben gittim, kötü diyemem ama sanki kafası dağıldı yada konsantre olamadı bilemiyorum. olaylar ve kişileri birbirine karıştırdı. on üzerinden 6'lik bir faldi benim icin.
Saat kac gibi gitmistin cnm? Bende suani iyi yorumlayamadi gibi geldi ama eskiden iyi yorumladigi icin ikileme dustum. Bilemedim.
Anlasilan yeni yer yaramadi ona :-(öğlen gittim ben, hakkında cok olumlu seyler okumuştum evet gidenler memnunmus onceden ama benim is durumumu aile durumumu bir iki kişiyle ilgili olayları hep birbirine karıştırdı.
geçenlerde nostradamus kafede feza sultan fal baktırdım.fal 5dk filan sürdü.hayatımda gördüğüm en kötü faldı.adam ben kısa fal bakarım ama nokta atışları yaparım dedi,size yaptğı nokta atışını anlatayım.erkek arkımın ismini bulmaya çalışıyor şimdi......
isminde a yada e var mı hmmmmm
hmmmm k yada r var mı,
peki b yada s varmı,
t yada m varmı
adam bildiğin tüm alfabeyi saydı belki soy adında vardır yok anasının adında vardır yok babasında vardır diye diye tüm alfabeyi söyledi.
sonuçta 5 dk boyunca adamın ismini bulmaya çalıştı tüm alfabeyi sayınca tabikide buldu bak dedi nasıl buldum :):):))
neyse fal bu kadar sürdü:)):)ben dedi kısa bakarım ama nokta atışı yaparım dedi:)):
bende erkek arkımın adını öğrenmek için 30 TL bayıldım:):) güleyimmi ağlayımmı boşyere param vaktim gitti.tavsiye etmem
Canım seni aıyorum telin kapalı cııyor mesajda attımgeri dönmedin merak ettim seni Umarım her şey yolundadır
Bağcılardaki benim duyduğum kadın ne verirsen bakan biri, üzerinde büyü nazar varsa çözen biri. Bi arkadaştan duydum, kadının ismini bile vermiyo. Tarif etse bulur giderim onu da yapmıyo. Götürürüm ancak öyle bende evi bulurum diyo.
cogu para tuzagı. Taksimde bir cafe vardı sık adı gecen söylemiyim ünlü güya ama cogunu tutturamamıslar:)
feza sultan falcıysa bnde sezen aksu:)
feza sultan, nastradamus cafeden önce kadıköyde ara sokakta minnacık bir cafede fal bakıyordu. merdiven altında, havasız mı havasız bir yerdi..ilk orda gördüm , falını hiç beğenmemiştim. Tekrar gidilecek biri değil bence.
buna çok güldüm aksam aksam ya :))hadi kahvenin hijyenikliğini geçtim gerçektende kötü bakıyor fala bilmiyor bu işi.falı bıraksın petshop açsın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?