Biriniz bana yardımcı olabilir mi, lütfennGörüşlerinize ihtiyacım var
hangi konuda canım
canım eğer aynı medyum eliften bahsediyorsak ben 7,8 ay önce baktırmıştım telefondan ve görüşlerimi yazmıştım dolandırıcının yanında çokta küstahtı hatta ben kendisine hiç bir şey bilemediniz dediğimde beni tehtit dahi etmişti sizin gibilerin ağzını dilini bağlarım demişti ayrıca msj lada bana hakaretler etmişti tek kelime dahi milememiş birde ben falcı değilim medyumum diyordu
Canım aynı medyumdan mı bahsediyoruz ya..ben telefonunu yazdım bir arkadaş sormuştu..telefonu aynı mı..bide şişlide ofisi falan varmış bu kadının
Dediklerinin bi cogu cikar ama bazen tarihlerde sapmalar olabiliyor canimkızlar laf cafe çiğdeme baktıran var mı ? ne düşünüyorsunuz?
canım o gün telefonunu sildim geçmiş gündür bilemem ama adı medyum elifti bunu iyi biliyorum birde kendinden çok emin konuşuyordu doğru düzgün soru sormama fırsat dahi vermiyordu o öyle değildir ben dedikçe sinirleniyordu daha bitirmedeim bekle bekle diye habire azarlıyordu zaten bunlar sürekli telefon değişiyorlar sen güzel düşün ve düşünce gücüne inan her şey güzel olacak birde internetten sırhocanın dualarına bak bir dene
Ben yaklaşık 8 gün önce damlalar cafe barışa fal baktırmaya gittim. Geçmiş ve şuan hakkında çok iyi yorumlar yaptı, her şeyi bildi. Hiç bir şekilde yanılmadı. Gelecek hakkında yaptığı yorumlarda olumluydu fakat çıkar mı çıkmaz mı diye kendimi yiyip bitiriyorum günlerdir. Siz damlalar cafe barış hakkında neler düşünüyorsunuz ? Giden varsa, söylediklerinin çıkıp çıkmadığı hakkında bir bilgi verir misiniz ? Lütfen, yardımcı olursanız çok sevinirim.
Üzülerek söylüyorum ki Barışın dediği hiç birşey çıkmaz..Boşuna umut edip bekleme
Geçen sene 1 kız arkadaşla gitmiştim.Kapıda bir adam zorla sokmuştu..Ben baktırmadım.Kız arkadaşım baktırdı ağzı kullaklarında masaya geldi ve üstüne 1 kız arkadaşını arayıp onu da çağırdı o da 1 kız arkadaşıyla gelip baktırdı..Sonuç mu..3 kıza da dediği hiç bir şey çıkmadı...Hatta tersi durum yaşayan bile oldu..Yani kısaca Barış gelecek hakkında sallar durur
Gerçektenn mii ? bi kaç kişi çok iyi olduğunu söylediği için gitmiştim. Hatta gitmeden önce bu forumdan araştırdım. Birisi "barışın dediklerini şuan yaşıyorum" demişti ona aldandım ama o başka forumdandı sanırımBende merakla bekliyodum çıkıcak mı diye
Yaklaşık 15 yıldır (arada kopukluklar oldu tabii) Cezmi ye fal baktırıyorum. Şu ana kadar söyledikleri arasında çıkmayan birşey olmadı. Yorumları çok net ve isabetli bence. Şu anda 120 TL alıyor. Onu aramadan önce soru hazırlamanız lazım. Önce yoğunlaşmasını istediğiniz konuyu soruyor. Sonra isimler alarak yorumlar yapıyor. Sonrada soru sormanızı istiyor. En son fal baktırdığımda Kasım 2011'e kadar gelişecek bazı konulardan bahsetti. Geçen hafta Mercan'a fal baktırdım. O da Cezmi ile benzer şeyler söyledi ve yine süre olarak Kasım ayını verdi. İkisi arasında kıyas yapmam gerekirse şöyle açıklayabilirim.:Cezmi karanlık bir odada masanın üstünde duran nesne için (o nesne bir tabak olsun) masanın üstünde bir tabak var diyor. Mercan ise masanın üstünde birşey var, sanki yuvarlak, içine birşey konulabilir sanırım bu bir tabak diye yorum yapıyor. Bir fark daha Mercan sorduğum sorulara net cevaplar veremedi. Ama genel olarak yorumlarının kötü olduğunu söyleyemem. Cezmi sert biri değil bana göre. Sadece çok seri konuşuyor. Mercan ise tane tane açıklayarak. Ayrıca çok cana yakın. Yani ne aradığınıza göre tercih değişebilir. Unutmadan Enfal'e de baktırmıştım yaklaşık 1 yıl kadar önce.Boşuna vakit kaybı bence. Sadece isimleri ve o anı bildi. Gelecekle ilgili hiçbir yorumu çıkmadı. İyi ki de çıkmadı. Felaket kötü şeyler söylemişti. Sanırım ben bundan sonraki fallarımda yine Cezmi yi tercih edeceğim.
Bende Cezmi'nin teli var, geçen haftalarda mesajlaştık, hatta bi arkadaşım fal da baktırdı, ama 5 kişi olmadan yüzyüze fal bakmayı kabul etmedi. Onun için yarım bardak kahveye mi bakıyo, fincanı açmadan mı bakıyo bilemiyorum. Arkadaşım telde baktırdı. Geçmişle ilgili yorum yapmamış ve gelecekle ilgili şeyler söylemiş arkadalıma. Hesap numarası veriyo, siz parayı (120 TL) yatırdıktan sonra arıyosunuz, telde falınıza bakıyo... Başka baktıranlar varsa, yorumlarınızı bekliyorum...
Gittiğim falcılara göre yorum yapayım ;
Duygum cafe Duygu : kişilik yorumu güzel, isimlere girince çuvalladı. Gelecekle ilgili verdiği tarihler diğerlerine göre yakın. Güzel bir elektriği var. Yorumları çok kısa sürüyor. Biraz yuvarlak cümleler kuruyor. Zaman zaman gidilebilir.
Mercan : Telefonda baktırdım. Sempatik bir bayan. Yorumlarını bir iki denemeden sonra netleştiriyor. Verdiği vadeler uzun. Diğer fal baktırdığım kişilere göre daha gerçekçi bir tablo çizdi. Söyledikleri henüz çıkmadı. Yorum fiyat kıyaslamasına bakarsanız pahallı.
Enfal : Tam bir fiyasko. İsim bilmenin dışında hiç bir albenisi yok. Çok iddialı konuşuyor. 2 aya kalmaz bana tekrar geleceksin dedi. Gittim mi? Hayır !
Bakırköy Laf Cafe adını hatırlamadığım esmer bir bayan : Sıra beklemek bile zaman kaybıydı. Arkadaşımın ısrarı ile bekledim. Tanımadığım birinin hayatını anlattı bana.
Türkan : Avcılar'da cafede çalıştı bir dönem. Muhteşem yorumları var. Her söylediği zaman sapmalarına rağmen tek tek gerçekleşti. İlk favorim. Şu anda yurt dışında.
Cezmi : İkinci favorim. Yorumları nokta atışı. Şaşma yapmadı bugüne kadar. 1997 de baktırdım ilk kez. O zamanlarki yaşantıma göre bana anlattıkları sadece hayal olabilirdir. Şimdi söylediklerini yaşıyorum. Son baktırdıklarımın zamanına var. Bekleyip göreceğim.
Bu aralar forumda bir bayan falcının adı sık geçiyor. Yine forumda adı geçen bir bayanla aynı kişi olduğunu biliyorum. Ona baktırdığım falın yorumunu yapmak istemiyorum. Tavsiyem fal için büyük paralar vermeyin çünkü bu kişilerin fiyat çıtasını onlara olan talepler arttırıyor yani bizler. Diyeceksiniz ki Cezmi ucuzmu. Haklısınız değil. Büyük soru işaretleriniz varsa 3-4 falcı gezmek yerine Cezmi tercih edilebilir.
merhaba Şirinevlerde falcı Cezmi'nin iletişim bilgileri olan var mı çok acil...
Hanımlar bende teli var Cezmi'nin ama özel msj hakkım yok, bence aynı kişiden bahsediyoruz, Çünkü baktıran arkadaşım şey yani kelimesini çok kullanıyo demişti, yumuşak bir tarzı varmış aynı zamanda:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?