Son 2-3 haftadır nerdeyse tüm siteyi baştan aşağıya okudum. Elmira ve Mercandan çok fazla sözedilmiş. Ben baktırmadım fakat okuduklarımdan çıkarttığım kadarı ile bunlar tarot açan ve değişik bir tarzda fal bakan tipler, ama 3 harflilerle bağlantılı değiller anladığım kadarı ile, dolayısıyla senin sorularına istediğin gibi cevap veremezler. Kartlar bana çok tatminkar gelmiyor hiçbir zaman. Meltem hanıma fal baktırdım, söylediği bazı şeyler doğruydu, özellikle karakter ve yakın gelecek ile ilgili genel şeyler, fakat telefonda baktırdığım için mi bilimem yanlış şeyler de söyledi. O da sorularıma ayrıntılı cevap veremedi. Özellikle şu an karşı tarafın tm olarak ne düşündüğü ile ilgili yanıt alamadım. YIldızname benzeri bir şey bakıyor galiba...Eğer paran varsa sana cezmiyi tavsiye ederim, şu anki durumu çok iyi söyler, fakat gelecek ile ilgili bazen şaşırabiliyor...
allah benim dualarımı kabul etti. hem de ne dilediysem onu verdi. gönülden isteyin sadece allah'a dua edin. büyücülere falcılara para kaptırmayın.
bu arada ben istanbul'a yeni taşındım. izmirden geldim. laf aramızda izmirdeki falcılar çok iyi.
buradaki yorumları okudum da pek tutarlı değiller. düzgün bir falcı bulsam gitmek isterim.
3,5 aydır baktırmıyorum. laf olsun diye de baktırmam.
kızlar size lübnanlıyla ilgili haberlerim var bugun teyzemin kızı oraya gitti telini almış sonunda verdi bana isteyen olursa mail atsın yazarım ama herkese bakmadıgını söylemiş tanıdık vasıtasıyla arasınlar başımla beraber demiş, ayrıca kuzenimin cocugu olmuyordu tedavi görüyordu bunları falan söylemiş birde kocası ikiz kuzenimin ikiz olduğunu söylemiş annesinin öldüğünü demiş bayağı bildi diyor sasırdım haftasonu da bir gelemedi yaaa((
SELAM TELFONU ADRESINI MAIL ATARMISIN TEŞEKKÜRLER burcuyil24@hotmail.comkızlar siz hafta içi gitmeden önce haberleşelim haftasonu da bir grup olarak gideriz ben tek gitmim derken kafile olduk :))
Arkadaşlar yıllardır fal baktırıyorum ve İstanbuldaki bir çok fal kafede fal baktırmışımdır.Çok beğendiğim nadir falcılar oldu.Geçenlerde bakırköy dejavu kafeye gittim, Edi diye birisine fal baktırdım süperdi. O kafede yıllar önce Duygu diye birisine fal baktırmıştım A varmı? B varmı? diyerek isim bilmişti güya, soru sorarak fal bakmıştı ve kendimi ankette gibi hissetmiştim. Bu çocuk soru sormadan fal bakıyor isim söylemiyor ama resmen hayatının biyoğrafisini çıkartıyor.Ve hepsindede önemlisi çok iyi bir enerjisi var faldan kalkınca terapiden çıkmış gibi hissediyorsun kendini. Rahatlamak isteyen Ediye gitsin...
cezmi telefonunu bilen varsa acil!!
SELAM TELFONU ADRESINI MAIL ATARMISIN TEŞEKKÜRLER burcuyil24@hotmail.com
selamlar herkeslere benim burda hikayemi bilen çokdur depresif anımda dökülmüşümdür:))) şimdi gelelim yeni haberlere marrt bakırköy mandal cafede gül hanıma fal baktırmıştım bana demiştiki sen ex öküzle karşılaşcan bir arabanın içinde arabası var mı dedi bende yok dedim ama karanlık bir yer görünüyor sanki arabanın içindeymiş gibi dedi biz ex öküzle metroda karşılaştık süper oldu adam dünyadan umudunu kesmiş neysem konuştuk hiç takmadım kendisini.sonra 2gün önce ailem cafe gülşene gitmiştim gülşen çoğu şeyi bildi sağolsun tipinden karakterine kadar dedi ki bir telefon olayınız var yakın zamanda günü kestiremiyorum ama yakındır akşamına 8aydır aramayan adam 5 kez aradı ama ben açar mıyım açmadım hatta engelledim aman keyfime diycek yok:)))))))) gülşen ve gül sana döncek dedi hatta damlalar cafedeki tuğba da öyle dedi ve hayatındaki kızı da tarif etmişlerdi kızla ayrılmışlar ama bizim ex öküzde ne varsa kız peşini bırakmıyormuş kız da güzel hatun yani duyumları aldım.kaçan kovalanırmış adam beni görünce aşkı depreşti galiba hehhhheeee:)) herkesin güzel falları çıkar inşallah 8 aydır yalvarcağı günü bekledim yaklaşıyor galiba
İNŞ.:))) mandal da adaya baktırmış mıydın?
İNŞ.:))) mandal da adaya baktırmış mıydın?
Arkadaşlar yıllardır fal baktırıyorum ve İstanbuldaki bir çok fal kafede fal baktırmışımdır.Çok beğendiğim nadir falcılar oldu.Geçenlerde bakırköy dejavu kafeye gittim, Edi diye birisine fal baktırdım süperdi. O kafede yıllar önce Duygu diye birisine fal baktırmıştım A varmı? B varmı? diyerek isim bilmişti güya, soru sorarak fal bakmıştı ve kendimi ankette gibi hissetmiştim. Bu çocuk soru sormadan fal bakıyor isim söylemiyor ama resmen hayatının biyoğrafisini çıkartıyor.Ve hepsindede önemlisi çok iyi bir enerjisi var faldan kalkınca terapiden çıkmış gibi hissediyorsun kendini. Rahatlamak isteyen Ediye gitsin...
ben mail attım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?