Evet, sitede yeniyim:))
Henüz siteye alışamadım. 19.06'da aşağıya kopyaladığım şu mesajla ilk yazımı göndermiştim.
""""Merhaba. Siteye yeni üye oldum. Şidiye kadarki ve çoğunluğu İstanbul'da olan deneyilerimi paylaşayım dedim.
İst. Göztepe Neval: Kahve falı bakıyor. Oldukça uzun sürüyor bakım. Neval Hanım çok iddialı. Sayfalarca not aldı. Zaanı gelenlerden hiçbirisi çıkmadı. Fiyatı yüksek (100 TL'den fazla)
İzmir Sevda: Mevcut ve geçmişi iyi biliyor. Gelecekle ilgili olanlardan kimisi çıktı, kimisi çıkmadı.
İzmir Şirinyer Fatma: Mevcudu çok iyi ve çok detaylı anlatıyor. Gelecekle ilgili olanlardan henüz tarih gelmedi.
İstanbul Esat Paşa Elif: Evinde bakıyor. Tarot ve kahveye bakıyor.Mevcudu olduğu gibi tarif ediyor. Gelecekle ilgililerden henüz tarih gelmedi.
İstanbul Emine: 2 kez baktırdım. Aynı konu hakkında farklı şeyler söyledi. Mevcutta iyi. Kısa sürüyor.""""
Ayrıca Küçükyalı/Cafe Zero Gül'ü tavsiye edebilirim. Sanırım Taksim'den gelmiş kendisi. Birkaç kez baktırdım. Kısa gelecekle ilgili söylediklerinden ve zamanı gelenlerden en önemlisi çıktı.
İstanbul/Arzu: Üsküdardaydı. 10 sene kadar önce çok gittim. Saçını kapatmak için şapka takardı. Dedikleri çıkmıştı ama cep telefonunu kaybettim, bulsam ararım.
İstanbul/Küçükyalı Sultan Teyze: Evinde bakıyor, yaşlı bir bayan. İlk baktığı fal çıktı, sonrakiler pek çıkmadı. Mevcudu iyi görüyor.
Şimdi de yana yakıla Edirneli Melahatin numarasına ulaşmaya çalışıyorum....