aynen 1.5 saat bide yol gittim. icinde e harfi olan biri ile evlencen dedi. ztn adinda soyadinda e harfi bulmak xok zor diil. ya ne bilim bana daha can alici seyler soylemesi gerekirdi. oznura kurban olsunlar bunlar ya kadin cat cat herseyi soyledi yani
Canım, tahmin ediyorum ki moralin bozuktur. Gönül bu, cacığa da konar, cacık olmayana da. Zaten cacık olacak adam/cacık olmayacak adam kavramları göreceli; bence buna odaklanma, önemli olan senin yargının ne olduğu.
Biraz önce Öznur Hanımla telefonda görüştüm. Sana teşekkür ediyorum. Çok beğendim Öznur Hanımı. Net bir şekilde olumlu ve aynı zamanda olumsuz durumları da ortaya koyuyor ki çoğu falcı hoşa gitmeyecek şeyler görürse söylemez. Geçmişten ziyade özellikle şimdiki zamana ve yakın geleceğe ilişkin bilgiler veriyor. Kişi analizleri harika gerçekten. Anlatım yeteneği yüksek. Gelecek zamana ilişkin yorumlar için ablası Pınar Hanımın su falını ve yıldıznameyi önerdi. Öznur Hanım, anlatımlarına güvenilebilecek (Zaten bu güveni insan hissediyor) ve genel falcı profilinin çok üzerinde bir kaliteye sahip bir kişi bence.