canım şöyle söyliyim 4 arkadaşım baktırdı öznur hanıma 3'ü telefonda baktırdı dediğim gibi an'da başarılı ama an da başarılı olması geleceği garantilemiyor ne yazıkki dilerim öngörüleri de tutarlı olur ama hepsini ablasına yönlendirdi hep de açık kapı bırakıyor(atıyorum 3 ay içinde olmaz ama sonrasını göremiyorum su falında çıkar)gibi cümeler kurdu...baştan kimse pınara baktırmak istemiyor ,bilinmedikleri için ve ücretin fazla olmasından dolayı .iyi falcı her zaman iyidir ister tarot ister kahve ister su baksın sezgiler fala göre ve fiyata göre değişmez yani bunu çok kez tecrübe ettim ben , şahsen gelecek de tutarlı olmadığı sürece hiç bir falcıya çok iyi diyemiyorum.hepimizin o an çok etkilenip sonra çıkmadığı falları olmuştur, ister olumlu ister olumsuz söylesinler bence gelecek de tutarlı değilse sadece o an da tatmin oluyoruz hepsi bu.[/QUOTE
Hepimiz fal baktıra baktıra artık tecrübeli olduk.öZnur hanım daimi müşterisi olduğum ve pınar hanımada zaman zaman baktırdığım halde olayların derinliğine ve gidişatına göre benide yönlendirir su falına.o zaman sen falda duyduklarını yaşamaya başla ondan sonra yazışmalarımızda devam edelim.anı bilmek ve bi sonraki adım için öngörüde bulunabilmek bence büyük meziyet.tarih ve gün gibi netlikler isteyen arkadaşlar direk su falı baktırsın bence.sonuç iki taraftada aynı ilerliyor zaten.