Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaaaaa falcı Alpay ve alpayca ne kadar tesadüffffffkadıköy zodiac cafe alpay beyin kahve falını tavsiye ederim :)
kadıköy zodiac cafe alpay beyin kahve falını tavsiye ederim :)
Bana hic ondan bahsetme bende iyi diye kanip aradim telefonla baktirmak icin telefonla 100 dedi ne yaptin sen dedim 70 anlastik aklima geldikce kuduruyorum ahh bide kendinden eminim tamam fallar cikmasada insanlar ani tutturdu bari buna ben anlattim herseye ona o parayi vercegime komsuma anlatsaydim derdimi daha rahatlardimKizlar tavsiyelerime guvendiginizi biliyorum buyuzden bunu yaziyorum bakirkoy nalan bildigin dilandirici cikti ayseye 25 fatmaya 30 cafedeim 40 cafede dilim 50 fiyat cekiyormus ve reklam talep ediyormus oyuzden gitmeyin sakin olmayacak asla dedigi biseyde oldu cikmiyor ona 40 vericeginize online fal baktirin yeni tavsiyelerde gorusmek uzere cablarim
Bu cevaba öldüm yaaa:)e o kadar çıkmadıysa beş kez neden baktırdınız ki? ilk seferi deneyin çıkmadıysa bırakın ya da en kötü ikide. hem umuda hem paraya yazık
Kizlar tavsiyelerime guvendiginizi biliyorum buyuzden bunu yaziyorum bakirkoy nalan bildigin dilandirici cikti ayseye 25 fatmaya 30 cafedeim 40 cafede dilim 50 fiyat cekiyormus ve reklam talep ediyormus oyuzden gitmeyin sakin olmayacak asla dedigi biseyde oldu cikmiyor ona 40 vericeginize online fal baktirin yeni tavsiyelerde gorusmek uzere cablarim
Iyiki tatlimiçimden bir ses son anda gitme dedi. iyi ki gitmemişim.
bu arada saraylının methini çok duydum onada baktırıcam cnm saol:)
Bekledigim birsey degildi canim,tarihin tam tutmasi guzel oldu,kisa bakiyor ama ben soru falan sorup engelledim cabucak basindan atmasini.Canım nihali cok onceden denemistim ama cok kisa bakiyordu senin falin uzunmuydu birde bekledigin bir sey mi cikti tam tarihini mi bildi.
Anladim canim ben cok once baktirmistim ama kisaydi ya fali halili deneyebilirim o daha mantikli geldi bana :)Bekledigim birsey degildi canim,tarihin tam tutmasi guzel oldu,kisa bakiyor ama ben soru falan sorup engelledim cabucak basindan atmasini.
Izmir degil de izmit diye biliyorum benIzmir'de. Whatsaptan sürekli dön diyorum. Olmadı biz hem gezmeye hem fala gitcez artık uygun zamanda.
Telefon falinda tabikide yiğit; )Arkadaslar telefon falinda iyi olan birini onerebilir misiniz bir de Bursada kurtulusa baktiran oldu mu aranizda ?
Evet kizlar duyuru yapayim burdan,benim de bu son 1 haftadir fallarin hangisi cikip cikmadigi belli olmaya basladi..Ilkaya yakin zamanda baktirdigim katina fali hemen ardindan olmaya basladi,ustelik oyle eski sevgilinle baristin barismadin tipi cok standard birsey degildi.Asla aklima gelmeyecek arkadaslarla ilgili bir konuydu ve o soylediginde yok bu olamaz imkansiz demistim.Zaman vermemisti zaten,cok genel soylemisti ama faldan kisa sure sonra arkadaslarla dedigi gibi bir durum oldu..Hatta cok fal baktirdigim icin olay olunca,ulan biri soylemisti bunu bana dedim,dusun dusun eski fal dinle,neyseki yakinda baktirmis oldugum icin buldum Ilkayin soyledigini..Ayrica Besiktas symbol cafe Nihalinde verdigi tarihin birinde dedigi sey oldu,diger tarihe daha var..Ama anda da cok basariliydi..Zamana takilmayacak olursak karsi tarafin dusunce ve hissiyatini dogru bilip beni dogru anlamda yonlendirmis olan falcilar sunlar;Ilkay,Venus,Sarayli,Klotho,Naazz,Mert Reiki,Binnazdaki Serra,Bir yolun vardaki Edna.
Kesinlikle bir daha baktirmayacagim Bilge Ozdogru-hayatimda bu kadar negatif,dengesiz yorum yapanfalci gormedim,oh dedikleride cikmadi neyseki..Acelyada dengesiz ama Bilge kadar olumsuz birisi degil..Ruhani hem cok pahali,basta gecmisi ve karsidakinin dusuncelerini iyi biliyor gibiydi son falinda sapitti resmen,verdigi zamanlar ve gelecek hic cikmadi,sonundada delirip kendi kendini imha etti resmen :) Kesira Sirelin fali çöptü,yine Hira Soydan,falsepeti Ada,Seruven de sacmaladi bende..Falsepeti Taha ilk falda birseyi tutturdu,ona kanip baktirdim asiri pembe tablocu cikti,dedikleride olmadi..Yine Umut Isik,verdigi hicbir tarih tutmadi ve aldigi ucretin karsiligini asla verniyor,iki satir karalar birakir,cevaplarida aynen bastan savma ve ozensiz..
Cafelere gelirsek,Cafe 46 Nalan birsey bildigi falan yok,agiz ariyor ve hicbir ozelligi yoktu..Fincan cafe Senay,bildigi seyler oluyor genel olarak kisabakar ama sallamsyon degil,hisleri gercekten var..Dejavu Edi ve Nese ,ilk faliyla kisa sure sonra baktigi 2.fali birbirinin tam tersi seyleri soyledi her ikiside..Laf cafe Halil,onunda hisleri kuvvetli,zamana fazla takilmazsaniz iyidir,dogruyu soyler pembe tablocu degildir ama negatif enerji almazsiniz,pozitif bir elektirigi vardir,guzel bence..Pen cafe Yeter,aslinda biliyor gibi ani ama falin sonu cok uctu,pembe dunyalara soktu,inandırıcı degildi.Damlalar Tugba,cok hizli konusuyor,ses kaydi alinmali,anlik bilgi icin basvurulabilir,gelecek ve zamanlar icin fazla beklentiyle gidilmemeli.Bagdat Symbol Serkan,hicbirsey bilemedi,isim harf bile bilemedi bana,çöpe atılan para..Bakırkoy Yigit,tel.de bakan,basarili bir falci,karsi tarafin analizinde iyi ama galiba surekli herkese sakın arama bekle diyor,bende ben hicbirsey yapmamaya devam etsem daha kotuye gidecekmis durum,beni Sarayli ve Venus uyardilar mesela,gerci genede aramiyordum ama artik kadermi nedir,basima kotu bir is geldi can havliyle aradim ve bu vesileyle Sarayli ve Venusun dogru soylediklerini anladim.Adam ben artik baskasiylayimdir nasilsa bunca zaman sonra diye beni unutmaya calisiyordu..Dedigim gibi en son gittigim Besiktas Symbol Nihal iyiydi gayet ve verdigi tarihin ilki tuttu..
Benden bu kadar,gerci eski sevgilimle bir araya gelmedim ama bende fal macerami artik sonlandiriyorum.Yine buralarda olmaya devam edecegim,tamamen gitmiyorum..Ama artik bazi seyleri akisa birakip dusunup kendimi yormamamin zamani geldi..Hepinizin istekleri gerceklesir umarim,yen yiliniz kutlu olsun..
Falsepeti Venusamberbu venus hangi venus canımm ?
Falsepeti Venusamber