:)))))))))) hic gulesim yoktu sonradan gurme sanirim sensin bu ne siddet ne celal ben sana laf atmadim ki ayrola:) numarami alamadigin icin mi bu sıkıntı arkadasim uzulmeseydin bu kadar :) asliyi ben nostradamustan beri bilirim yaklasik 10 senedir semaya bir kere baktirdim karistirma imkanim yok ama taniyorum diye kimseyi koru korune savunmam ne kadar biliyorsa bunu yazarim ayrica uyeligimin zamani belli bu sure zarfinda 1 kisi disinda fal bakmadim sana ya da bir baskasina teklifim olmadigi hatta senden bana fal bakmani istedim bir gun olurda cafe acarsam iyi ya da kotu beklerim reklamini

bu arada sen benden baskasi üzerinden bilgi istedin ben sana ulasmaya calismadim burada kimseye lafatmazken ve yazdigim yorumda isim veya kisiye bir atif yok sadece falcinin yorumuna var 2 kisiden ses cikmadi sana ne oldu anlamadim bir anda kisisellesdirdin yetmedi belden asagi vurmaya calistin bu kadar sinirlenmene gerek yok oortada konu yok cunku burasi fal yorumu yapilan bir site neysenokta virgul vb.