- 29 Ekim 2014
- 566
- 458
- 53
Genel olarak seninle aynı durumdayız canım. Aynen dediğin gibi, biri dokunsa ağlayacak haldeyim ki dokundukları zaman aynen de ağlıyorum bu ara. İyi kötü ota oka her şeye. Böyle normal zamanlarda içten güldüğüm bir anım bile yok.Ben 1-2 gün önce Şehrazat'ı online yakaladım, su falı attım, bugun yorumladı. Söylediklerinin daha zamanı var, bakalım artık. Genel olarak memnun kaldım ama. Bir de Bilgehatun'a tarot attım, çok kötü bir sey söylememiş olmasına rağmen inanılmaz derecede enerjimi düşürdü. Sanırım bu fal olayını çok abarttım, benden bu kadar. Uzunca bir süre baktırmam artık. Şu an enerjim o kadar düşük ki, depresyondan bi adım uzağım :/
Genel olarak Didem, Şehrazat ve Selena çok iyi, Yiğit iyi, Zehra iyi/orta. Bilgehatun yorumundan ziyade tarzını, o gereksiz samimiyetini vs sevmedim ve imla hataları, yazı dili çok yorucu.
Ancak beklediğim kişiden bir şey olacak da ancak o zaman hayata sıkıca bağlanayım.
Bilmiyorum, fal baktırmanın etkisi mutlaka. Enerji oldukça düşüyor ve kafa cidden uzun bir süre dolu oluyor. Öyle demişti böyle demişti bu mu olacak şu mu olacak diye bir süre geçip gidiyor.