- 12 Temmuz 2006
- 59.843
- 228.260
- 1.223
- 53
Mesela ne kadar ermiş?BAKIRKOYDE EN IYI SUPER ERMIS FALCI OKANI HERKESE TAVSIYE EDERIM KIZLARR:))slm kızlar ınanın heryere fala gıttım falın hastasıyım dıybılırım cok yere gıttım fal baktırdım memnun kalmadım bu forumda okan dıye bır falcıya suteklı yorum atöıslar begenmısler falını harıka falan dıyıp bende meraktan bu yorumlardan bakırkoy ıstanbul caddesınde fısıltım cafe dıye olan yerı buldum sora sora okanbeyle goruscektım dedım fala basladı ınanın bu adam gercekten ermıs olmalı herseyımı bıldı sıraya dızdı sok oldum bu forumda gordum yorumlarda ole buldum gıttım oraya adam dehset herseyı bılıyo soke oldum kızlar bole bıse hayatımda bu yasımakadar gormedım tuylerınız urperıcek soledıklerı karsısında herkese tavsıye ederım tek kelımeyle super baskada bısey demıyorum numarasınıda paylası gıdın baktırın derım ... gıttınızde falcıya benım numara verdıgımı solemeyın rıca edıyorum numarasını gızlı paylastım bılse numarasını paylasdıgımı kızar heralde bana benden ızınsız numaramı sıteye nıye yayınladın dıyıp tepkı gosterebılır oyuzden benım sıteye verdıgımı solemeyın rıcam herkese tavsıye ederım
Şimdi ne yapacağımı bilecek kadar ermiş midir ?
Numarasını paylaştınız diye kızar diyorsunuz, hmmmm daha 2 gün önce kendisine üye olmuştu siteye, hemde ayan beyan kendi adıyla, onu yolladık vekil diye sizi gönderdi sanırım.
Çok içimden geldi falınıza bakayım, görüyorummmm 3 üyelik görüyorum, biri z ile başlıyor, Z zehrasen , biri B betulliz , diğeri @gulseen01
Reklam için gelmişlerrr