ne duası okuyosun sekerım sen :2::2:hihoyyythihoyyyt
keşke geçmişe çok fazla sokturmasaydın diyorum bi önceki forum mesajın öncesi için. ben sadece o mesele hakkında konuşturdum bi de iş.
kasımda arıyacağına inan bu 1.
normal bildiğim bütün duaları ediyorum. interneti araştırırsan çıkar karşına. istemek ve inanmak şartıyla. bu da 2 canım.
değişik yöntemler de uyguluyorum.
araması önemli değil bence. ben sadece referans olarak kabul ettim aramasını. önemli olan devamında çizdiği tablonun gerçekten mutluluğun resmi olmasını diliyorum. al dua ettim işte :)
sanırım çehre den başka dejavu ada ya giden olmamış? onunlada nedense başka biri nerdeyse dalga geçmiş? bende pek ciddiye almamıştım ama erkek arkadaşımın renkli gözlü, evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu olduğunu bilmesi olağan mı sizce? ve onun annesiyle senin annen kavga etmiş dedi?? zaten ben ona duyguya geldim dedim ben duygunun yakın arkadaşıyım dedi? 3 harflere karışmış falan dediler ama korkarım öle şeylerden yaaa
keşke geçmişe çok fazla sokturmasaydın diyorum bi önceki forum mesajın öncesi için. ben sadece o mesele hakkında konuşturdum bi de iş.
kasımda arıyacağına inan bu 1.
normal bildiğim bütün duaları ediyorum. interneti araştırırsan çıkar karşına. istemek ve inanmak şartıyla. bu da 2 canım.
değişik yöntemler de uyguluyorum.
araması önemli değil bence. ben sadece referans olarak kabul ettim aramasını. önemli olan devamında çizdiği tablonun gerçekten mutluluğun resmi olmasını diliyorum. al dua ettim işte :)
ek olarak: bi de artık bizim gibilerde falcıyı test etmek için bir mekanizma oluşmuş sanırım. biraz falcıya yardım etmek lazım bence. misal tamirciye istediği aleti uzattığınızda mı daha verimli olur? yoksa kalk kendin al dersen mi daha verimli olur?
sanırım çehre den başka dejavu ada ya giden olmamış? onunlada nedense başka biri nerdeyse dalga geçmiş? bende pek ciddiye almamıştım ama erkek arkadaşımın renkli gözlü, evlenmiş ayrılmış 1 çocuğu olduğunu bilmesi olağan mı sizce? ve onun annesiyle senin annen kavga etmiş dedi?? zaten ben ona duyguya geldim dedim ben duygunun yakın arkadaşıyım dedi? 3 harflere karışmış falan dediler ama korkarım öle şeylerden yaaa
ben bekle sabırlı ol derim. ben deli gibi dua ederken gül bana kesinlikle arama o arıyacak dedi. ararsan olmıcak dedi. burası faldan biraz çıktı sanırım :)
Arkadaşlar bugün fortunato ya gideceğim demiştim ama gidemeyeceğim gittiğim zaman size yorumlarımı yazarım. Bu arada geçenlerde Taksim monalisa cafe de Ayşın hanıma baktırdım şimdi ve geçmiş iyi ama gelecek tarihleri henüz gelmedi ona giden var mı daha önce sizce nasıl?
acıbadem fortunato facebook sayfasında cafe profil resimlerinde mi ne orada teli var afiş resmi gibi resmin altında ordan bulamazsan haber ver bana bu şekilde cevapladım çünkü diğer merak edenlerde orada bulabilir monalisanın teli yok bende ben geçerken uğramıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?