- 31 Ağustos 2012
- 3.705
- 5.105
- 248
iyi akşamlar, dikkatinizi verirseniz buraya sizinle bir şey paylaşmak istiyorum. Adım Şehriban, uzun yıllardır fal bakıyorum ve bana gelen insanların potansiyeli sadece yurt içi olduğu kadar yurt dışından da sağ olsunlar çok gelenlerimiz var. Kendime Kadıköy'de sadece Fal cafe açacak kadar, çok geniş bir müşteri çevrem ve bana son derece bağlı insanlara fal bakmaktayım. Size söylemek istediğim tek bir şey var açık ve net. Benim falımı bilen bilir. Beni bilen çok iyi bilir.
Size söylemek istediğim bir kez deneyin sadece bir kez, beğenmediğiniz takdirde hiç bir ücret talep etmem hiç bir şekilde kabul etmem. Şunun garantisini veriyorum ben size, bir kez gelen insanı her zaman yerimde ağırlıyorum artık. Dediğim gibi bilen bilir beni. Ulaşmak için DM ile mesaj atabilirsiniz, instagram
Telefon numarası asistanıma ait randevu verir size, telefonla da bakıyorum tek yapmanız gereken şey, Kadınlar Kulübü sitesinden gördüm sizi aramak istedim diyin. Beğenmezseniz açık yüreklilikle hiç bir ücret almam teşekkür ederim.
Ben size 2 kez baktırmıştım ama maalesef söyledikleriniz çıkmadı.
Son düzenleyen: Moderatör: