Tabii veririm, ben çok falcı gezmişimdir ama Aysun hanımın yeri ayrıdır benim için, bir zamanlar bana çok yardım etti, çok yol gösterdi. Tarotu çok iyiydi kahve baktığını bilmiyorum, pek çok şey bildi ama uzun zaman geçtiği için aklımda en önemlileri kalmış. Bir zamanlar sözlüydüm ve başka birine aşık olmuştum.Sonra sözlümden ayrılıp o kişiyle birlikte olmaya başlamıştım ama sözlümde peşimi bırakmıyordu.O zamanlar kendisine gidip benim için hangisi daha iyi karar veremiyorum demiştim. O da bana ikisi de senin eşin olmayacak bu ikisinin dışında biriyle ileride tanışıp karar vereceksin demişti.Zaten o ikisinden sonradan aşık olduğumun gelecekte yurtdışında göründüğünü , eski sözlümlede evlenmeyeceğimi vs söylemişti. 2002 yılıydı, ben 2003 te diğer aşık olduğum çocuktan ayrılıp 2004 te başka biriyle tanıştım,2006 da evlendim.Eski aşık olduğum çocuk ise 2007de yurtdışında iş bulup oraya yerleşti. Başka birşey daha,2004 te şu anki eşimle yeni tanışmıştım,ama henüz çıkmaya başlamamıştım,tarotun içinde öylesine sordum bu nasıl biri diye..Sen bu adama hiçbir zaman güvenemeyeceksin dedi..O zaman bana bu güvenemeyeceksin sözü aldatmak gibi göründü ve sonradan eşimin beni aldatacak biri olmadığını görünce evlenene dek amaaann Aysun hn. da salladımı ne dedim, amaaa evlendikten sonra eşim beni aldatmasada ufak şeylerde bile olsun o kadar çok yalan söylediki gerçekten şu an aldatmayacağına güveniyorum ama diğer söylediği hiçbirşeye tam olarak güvenemiyorum. Yani zararsız yalanlar ama tipik bir Balık burcu sürekli gizemli havalar vs..Neyse işte böyle, şu anda fal bilim merkezinde çalışmıyor oluşuna sevindim aslında, özelden daha güzel bakabilir..