evet kizlar eve simdi geldim uzun uzun yazayim simdi tarihiyle cikan fal haberimi :)
tarihiyle cikan Hande Ve Nihal oldu
Niihal (demisti ki 16 subata kadar bundan bir haber var mart ayinda da pozitiv,ic acici,ego tatmini bir gelisim hiss ediyorum )
evet adam bugun beni aradi ve dedi seni subatta aradim ama ulasamadim (ben Bakudeydim cunki),bu durumda nihalin verdigi tarih cikmis oluyor subat da mart da
Hande (ocakta gittigimde bu seni tekrar arayacak hemde cok yakinda mart nisan gibi goruyorum arayacagini dedi)
yani handenin de tarihleri cikti
Mandal Toprak( bu adam sana yogunlasmis,siz bununla goruseceksiniz telefonda hemde cok yakinda dedi,hatta aralikta gittigimde 6 hafta veya 6 ay icinde bi iletisiminz olacak dedi, bundan baska 10 gun once gittigimde sebebini bilmiyorum ama bu adamin esi su an kiskanclik krizlerine girmis durumda dedi,cocuk da bugun bana dediki seni esime anlattim,yasadiklarimizi,sevgimizi hatta fotonu bile gosterdim dedi demek ki topragin dedigi kiskanclik krizleri bu yuzdenmis :) , bi de toprak bu adam esiyle arasinda cok buyuk sikintilar yasiyor dedi ki cocuk da bugun bana keske evlenmeseydim esimle hic anlasamiyorum,eve bile gitmek istemiyorum dedi)
bugun baktirdigim Halkali Nermin (karti acar acmaz hande gibi bu adamin yaninda tanidigi bi kadin var dedi ki ben de evet akrabasiyla evli dedim,tarottan baska kahve falinada cok guzel bakti,birlikte gittigimiz arkadasimin da evli oldugunu esiyle sorunlarini fln herseyi bildi ama baktiracaksiniz evinde yuzyuze baktirin cunki bi arkadasa telefonda bakmis arkadas memnnun kalmamis o yuzden bence yuzyuze baktirmak en iyisi)
Laf cafe Andac (bu adam cok mutsuz ve pisman sana adimlar atacagini goruyorum dedi)
Kadikoy istanbul cafe Ahmet (mart ayinda iletisiminiz olacak dedi,aranizda kopmayan bir bag var dedi)
yani sonuc olarak Laf cafe Halil,damlalar tugba,asmin cafe ergin,symbol levent ve sayamadigim bir cok ksii yani baktirdigim kisilerin hepsi bildi pisman olup arayacagini ama ayni zamanda hepsi de hayatina yeni biri girecek bu insanla iletisiminz olacak ama kaderindeki kisi baska kisi dediler )
dedikleri cikmayan (asmin cafe eray, asmin cafe zaza) zazayla eray ikisi de bu cocugun kesinlikle seni aramasi yok sormasi yok dediler,bu arada Pen cafe Yeter de bundan sora size 2 saniye bile olsa iletisim gormuyorum dedi,yani o da patladi anlayacaginiz
tarihleriyle cikanlar , HANDE,NIHAL ve KADIKOY ISTANBUL CAFE AHMET