Ben şu ana kadar baktırdığım kafe falcılarından bir tane bile tutan olay yaşamadım, an olarak harikalar, an ve geçmişte. Ama gelecek ile ilgili dedikleri hiç bir şekilde çıkmadı, olay da gerçekleşmedi tarihte. Sadece halkalı'da bakan Nermin hanım olayları tutturabiliyor bende. Hiç geçemeyeceğimi sandığım sınavdan sonra ona baktırdım, ağzın açık kalacak çok yüksek alacaksın dedi,ekrana şaşkın şaşkın baktığını görüyorum dedi, hiç inanmamıştım ama aynısını yaşadım. Bana herkes yeni ilişki başlangıcı görüyorum dedi Mart ayı sonu için, hiç bir şey olmadı. Nermin hanım şu an da tamamen boş olduğunu görüyorum yaz aylarına kadar dedi bakalım çıkacak mı, ama genel olarak çıkıyor bana dedikleri hiç tam tersi olduğunu yaşamadım. Tuğba hanım ile Nihal'in falları patladı, nihal ve tuğba anı çok iyi bilince gelecekte çıkar sandım ama fos oldu maalesef, tarih sarkar falan diyoruz ama hiç bir gelişme yok. Gerçekten de enerji işi olabilir, bana nermin hanım çok iyi tutturabiliyorken, başkasına tuttturamadığı da olabiliyor mesela, oyüzden önermeye de korkuyor insan,ama en azından ümit vermiyor, bana bir falcı bir kişi hakkında çok diretti aranızda bir şey kesin olacak diye olmadı,okişi bana olumsuz konuşuyordu, ama falcı inatla o gelecek diyordu,gelmedi. En kötü şey yalan yere ümit vermektir bence. En azından bunu yapmayan falcılar bulun, çokta kaptırmayın kendınızı olacagı varsa da olmuyor sonra, ben öyle yapıyorum şu an :)