İstanbul'da Fal - Falcılar

Yeter zaten gelecege dair birsey demiyor ki.karshi tarafin agzindan birseyler soyluyor.e ben zaten karshi tarafin huyunu suyunu biliyorum ki
Canım burda üye çoğu sevgilisinden yada sevdiğinden ayrı olduğu için yada başka birinin düşüncelerini öğrenmek için yetere gidiyor ,o an için ne hissettiğini düşündüğünü öğrenmek için,o an için huyunu suyunu bilemiyoruz,sana söyledikleri peki karşı tarafın düşünceleri huyu suyu doğrultusunda mıydı yani onunun cümleleriyle mi konuştu sana

Kizlar eskiden kadinlar kahvesinde calismis , shimdi ise besiktas papyon kafede calusan Dilek hanim nasil ?? Yarin gitmek istiyorum da yanina.gitmeden once sizlere sorayim dedim

Canım burda üye çoğu sevgilisinden yada sevdiğinden ayrı olduğu için yada başka birinin düşüncelerini öğrenmek için yetere gidiyor ,o an için ne hissettiğini düşündüğünü öğrenmek için,o an için huyunu suyunu bilemiyoruz,sana söyledikleri peki karşı tarafın düşünceleri huyu suyu doğrultusunda mıydı yani onunun cümleleriyle mi konuştu sana
Evet canim, bana karshi tarafin cumleleriyle konustu Yeter.gelecege dair de hic birsey demedi

Ben gittim verdiği tarih çıkmadı zaten tarihe takilmiyoruz diyoruz. Genel olarak pozitif biri bir iki birsey bildi. Geçmiş ve anda iyiydi karsi tarafi iyi analiz ediyor. Dilek hanimdan daha iyileri var bence.

Ben gittim verdiği tarih çıkmadı zaten tarihe takilmiyoruz diyoruz. Genel olarak pozitif biri bir iki birsey bildi. Geçmiş ve anda iyiydi karsi tarafi iyi analiz ediyor. Dilek hanimdan daha iyileri var bence.
Canim kimleri tavsiye ediyorsun ??? Dilek hanimdan iyileri var dedin ya

Kizlar, dun kadinlar kahvesinde pelin hanima baktirdim.pelin hanimin yanina randevu alan bir kadin bana bakirkoyde matrak kafede Funda-yi da tavsiye etti.nasil bakiyor Funda ? Yanina giden var mi??

Kizlar, dun kadinlar kahvesinde pelin hanima baktirdim.pelin hanimin yanina randevu alan bir kadin bana bakirkoyde matrak kafede Funda-yi da tavsiye etti.nasil bakiyor Funda ? Yanina giden var mi??
canım Funda dengesiz kadının biri.yani bi saati bi saatine tutmuyor.özelinde mutluysa fal bakar..morali bozuk ise herkesi tersler...kendisi de Falci Falci dolaşır dedi onu daha yakından tanıyan biri ..bana dediği hiç bişey çıkmadı.

Arkadaşlar tekrar merhaba. Kadıköy la portadaki Ayhan anda ve geçmişte iyiydi. Taksim symbol Levent te geçmiş ve anda iyiydi. Biri daha olumlu biri daha olumsuzdu. Önceden bu kişilere gidenlere varsa hangisinin dediği çıkar ?

canım Funda dengesiz kadının biri.yani bi saati bi saatine tutmuyor.özelinde mutluysa fal bakar..morali bozuk ise herkesi tersler...kendisi de Falci Falci dolaşır dedi onu daha yakından tanıyan biri ..bana dediği hiç bişey çıkmadı.
Tesekkur ederim cnm gitmekten vazgectim

:)) hani ramazandan sonra gidecektin yine dayanamadın dimi:)senin yeter deneyimin var ama sana söyledikleri çıkmamışmıydı canım

evet ama hani karşı taraf için baktırmıştım ya.kendim için baktırsam çıkar mı acaba. ama yeter fena çuvallamış üstteki yorumlarda okudum :) 1 ay fal baktırmamayı düşünüyorum son kez mi baktırsam dedim... dayanamadım valla :/

Arkhadashlar shu osmanbeyde tam bu spor magazisi var yanlish hatirlamiyorsam onun yaninda bi fal yeri var bi kadin elinde falda iddiyaliyiz deye kagit tutuyordu, merak etdim de gecdiyimde bazen goruyorum bi deneyeniniz oldu mu? )):KK64:

Kizlar eski yorumlari okudum.cafe Zade'de calisan Armagan hanimi ovmusler.ama bugun o kafeyi aradim artik orada calismiyor.nerde calistigini bilen var mi???

merhaba lütfen adana'daki eylem hanımın numarasını paylaşır mısınız benimle:)

Kizlar, erkek arkadasimin beni aldatdigini dusunuyorum.yani konusuyoruz, gorusuyoruz ama bashka kizla da gorustugunu dusunuyorum.supheleniyorum.iskambil veya tarot bunu gosterir mi???

O
Kizlar, erkek arkadasimin beni aldatdigini dusunuyorum.yani konusuyoruz, gorusuyoruz ama bashka kizla da gorustugunu dusunuyorum.supheleniyorum.iskambil veya tarot bunu gosterir mi???
Onu en iyi hande bilir benim arkadaşımın erkek arkadaşının hayatndaki kızın ismini vermişdi Duygu diye,kız inanmamıştı ama sora gercekten öyle biri olduğu belli oldu ,sora foto fln paylaşmıştı kızla,ama handeye de ramazandan soraya ala bilirsin randevu dolu cünki bu hafta ramazanda da calışmıyor

Back
X