shark papatya sana yazdım üstekını..Baktırdım, ilk basta hemen soyleyebilecegim,bir kere sempatik birisi. sesi cok enerjik.
fal genel olarak beni tam tatmin etmedi, gelecek ile ilgili soyledikleri cok oldu, ancak bunlari bekleyip gormek gerekiyor, yakın gelecek değil. mevcut durumumda da pek birsey olmadigi icin olabilecek isler hakkında yorum yaptı. boyle....
Ben bu arada Fincan Arzu'ya baktırdım, cok guzel seyler soyledi, geneli bildi, gelecek ile ilgili yakın zaman icin birsey soyledi. o olursa paylasacagım, cunku cok net ve üstüne basarak soyledi, Arzu'yu tanıyan var ise, belkimde tarzı boyledir. Ben ilk kez baktırdım.
kesinlikle katılıyorum toprak iyi değil.. ama tabi bilemem, herkes frekansı benimki gibi olcak hali yok, belki başkalarına biliyodur..ben gitmiştim çok kötüydü şu anı bile bilememişti şahsen tavsiye etmem...
Günaydın TürkiyeeeeYok ben artık kafayı yemek üzereyim tüm falcıların Kasım ayında görüşeceğimi iddia ettiği ayrıldıgım kişiyle değilde yine uzun süredir görüşmediğim daha bir eskisiyle dün itibariyle görüştük,söylenildiği gibi o beni aradı Ben şimdi bu başımı alıp nerelere vurayım yahu asıl oglan dışında 2 eskisi de aradı bir tanesiyle son anda görüşmedim diğerine dayanamadım görüştüm,şimdi benim bu fallarda üstüne basa basa asıl oglanın ismini vermelerine ragmen aceppp bu diğerleri mi çıkıyorrr Şimdi ben acaba bütün bu gittiklerime bir daha mı gitsem kafayı yemeden
Merhabalar. Maltepede acaba fala bakan varmı? Bana dedıler kı uzerımde buyu var amma ben yıne de baska yere gıdıp sormak ısterdım. Kucuk Yalı da oturyorum karsıya gecmem bıraz zor. Acaba Anadolu yakasında nereye gıtmemı tavsıye edersınız bu konuyla ılgılı? Tesekkurler.
:s Canım bundan sonra falcılara söylesene o zaman. Mesela eskisi seni arayacak dediğinde hangi eski? diye sor bence. :86: Ben en son gittiğim kadına dedim artık dayanamayıp. Birinin sana geri dönüşü var dedi ben de iki tane var benim, hangisi acaba? diye sorunca öyle anlatmaya başladı. Boş yere umutlanmamış olursun hem. Gerçi istediğimiz kişiyi söyleseler bile gelen olmuyor ama olsun. Denemek lazım bu şekilde de.
shark papatya sana yazdım üstekını..
kızlar gül!ün yeşilköyde çalıştığı cafenin adı SENTİMİENTO numarasınıda internetten bulabilirsiniz.
ladyghost bana yazdıysan eger, ben de sana dıcektım beraber gıdelım dıye, ben senı alırım gecerız karsıya. once bı gun ayarlamak lazım :)
Merhaba Mercanın telini verebilirmisiniz çok merak ettim denemek istiyorum 100 tl denmişti yanlış hatırlamıyorsam telefonlada yüzyüzede aynı fiyatmı ödeniyor çalıştığı yer nerde taksimdemi yardımcı olacaklara teşekkürler
evet sana yazdım nerden bildin!! :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?