İstanbul'da Fal - Falcılar

Bana da ocak 15 e kadar bekleme dedi ama şu varki benim iliskimde ayrılik yok suan ...sizr barisma olarak mi bu tarihleri verdi bilemiyorum boyle sadece tarihleri yazarsak morelimiz dusuyor kizlar "aa banada mi ayni tarihi verdi" oluyoruz üzülüyoruz biraz aciklayici olalim bence bunu herkese soyluyorum cunku 3yilda en iyi enerji aldigin 2falcidan biri oldu kuzey ama ayni tarihi gorunce morelim çok düştü...

Ben yılbaşı gelmeden beklenti içindeydim onada sordum ne olur die biz hiç konuşmuyoruz bile ocak başı en geç 15ine kadar bi konuşmanız olcak dedi

Ben yılbaşı gelmeden beklenti içindeydim onada sordum ne olur die biz hiç konuşmuyoruz bile ocak başı en geç 15ine kadar bi konuşmanız olcak dedi

Anladim bakin ayrinti yazinca ortaya cikiyor bazi seyler..biz konusuyoruz aramizda sorun gorunmuyo ama bir durumdan oturu haber agimiz kesik adamla bnada bunun icin ocak15e kadar bekleyiste olma dedi..adam ortalana takriben bir tarih veriyordur bence yani cok yakin ve cok uzak die...buyuzden tarihe takilmamak lazim..
Bana Analizleri MUHTESEM OTESIYDI ama burda ikide bir ayni seyleri diyoe demeyelim lutfen kizlar en azindan kucuk parantezle aciklama yapalim mod dusmesin..bu lafim herkese

Bana da ocak ortası dedi ikinci haftadan sonra

uzun
ben memnunum cnm :) yani beklentim olmadığından mıdır nedir bilmiyorum ama anda çok iyiydi..zaten bana da an lazımdı..he tabiki her falcı gibi gelecek adına bi iki şey dedi çıkarsa yazarım..ama beklemiyorum yani :)

Bana da gordugum en iyi analizlerdi hatta cok spesifik seyler bildi bu beni mutlu ediyor ama buraya yazilan bnada ayni tarihi verdi yorumlarini okuyunca sinirleniyorum...adamin herseyden once enerjisini sevdim ben sirf bunun icin bile giderim gene yani...oyle siradan deildi analizleri ben hayran kaldim kizlarrr tarihleri takilmayin..
bu arada iliskinizin iyi veya kotu donemlerinin tarihini verdimi sizlere?

Selam arkadaşlar uzun bi aradan sonra tekrar döndüm. Bu süre zarfında çok fal baktırmadım . Zaten hesabımı fallara çok bulaşmamak için kapattırmıştım.Her zamanki tavsiyem hande göker ve topraktır. Tuğbanın kısa dönemde dediklerini yaşadım uzun döneme hande ve göker damga vurdu. Toprak iş konusunda ciddi ciddi tutturdu. En son nisan ayında bakırköyde başka bi bayana baktırmıştım ismini hatırlamıyorum tam nagihan olabilir. Sütlü kahvede bakıyodu. dedikleri çıktı. Fakat görüyorum ki çok falcı geziyosunuz kiminiz ama o kadar gezmeyin zamanı akışına bırakınca yüzde seksenbeş yaşıyosunuz. Size tek tavsiyem bu olacaktır :) ama tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar
Ben de katılıyorum.Çok falcı gezmek daha çok kafa karışıklığına neden oluyor.Göker in söylediği şeyleri o kadar birebir yaşadım ki kendim bile şok oldum.Zaman sormamak lazım herhalde.Handeye hiç baktırmadım.Ama Tuğba nın 2 mevsim değişikliği 6 ay ya da 12 ay yada toplamda 1,5 sene gibi zaman konusunda değişik tarzı vardı.Bana tutmadı verdiği süreler mesela

Arkadaşlar merhaba yorumlar üzerine kuzeye ve handeye gittim.Ama ikisi bambaşka şeyler söyledi.Hande mi kuzey mi sizce.

bence şöyle de bi durum var bu bazı aynı tarihleri söyleme sebepleri astrolojiyle de alakalı olan durumlardan da onlarda takip ediyorlar bi şekilde... kaldı ki gayet normal bu takipte olmaları bence gayet insanların üzerinde ilişkilerin üzerinde vb. konularda etkili olabiliyor bazı dönemlerde çok çünkü denk geldim onlarda illa ki duruma göre bu tahlili yapıyorlardır e artık teknolojiyle 3 vakte kadar sana bir kısmet görünüyor fal devri kapandı :))

Valla biri gideceksin dedi biri kalacaksın dedi biri yeni biri olacak yaşı sana yakın dedi biri 11 yaş fark söyledi harfler ikisi de ayrı bakalım hangisi olacak ama mayısa kadar beklemem gerekecek

Valla biri gideceksin dedi biri kalacaksın dedi biri yeni biri olacak yaşı sana yakın dedi biri 11 yaş fark söyledi harfler ikisi de ayrı bakalım hangisi olacak ama mayısa kadar beklemem gerekecek
Hadi yaa ikiside baya baya farklı şeyler söylemiş sana peki daha yakın olan hangisi kimin elektriği iyi geldi

Burada her ikisinede baktıranlar hep aynı yorumları aldık demişlerdi ilginç bu kadar farklı şey söylemeleri

Burada her ikisinede baktıranlar hep aynı yorumları aldık demişlerdi ilginç bu kadar farklı şey söylemeleri
Slm kizlar, Bende kuzeye eylul ayinda baktirmistim. Analizleri Cok iyi Ve enerjiside gayet iyiydi. Bana verdigi tarihlerde subat Ve Mart demisti. Halen daha bekliyorum. Gectigimiz ayda Tutku kaynak a baktirdim Ve telefonda. Hemen hemen ayni seyleri soyledi Ve istedigim seyler icin sabirla ocaktan sonraki aylari beklememi soyledi. Yani her ikisininde soyledigi tarihlerde analizlerde ayniydi. Hande yi ise hic denemedim.
Fakat Tutku Ve kuzey her ikisinide kesinlikle tavsiye ediyrm.

İnşallah kuzeyin dediği çıkar .Gerçi hayırlısı neyse o olsun.Ama enerji meselesiyle ilgili ikisininde an ile ilgili tutturdukları vardı ama kuzeyin söyledikleri daha gerçekçiydi sanki ama neyse belki ben onun söylediklerinin tutması için böyle diyorumdur.Kimsenin günahını almıyım hayırlısı neyse o olsun.

İnşallah kuzeyin dediği çıkar .Gerçi hayırlısı neyse o olsun.Ama enerji meselesiyle ilgili ikisininde an ile ilgili tutturdukları vardı ama kuzeyin söyledikleri daha gerçekçiydi sanki ama neyse belki ben onun söylediklerinin tutması için böyle diyorumdur.Kimsenin günahını almıyım hayırlısı neyse o olsun.
Ben kuzeyin söylediği 2-3 şeyi yaşadım ufak da olsa ama asıl şubat ayında net birşey diyebilirim

Ayni gunde mi baktirdin.bu falcilar olmasa bile birkere bende ayni gunde 3 falciya baktirdim okadar zit seylerdiki belki seninde boyle olmustur.Kismetindeki farkli kisileri saymislardir.Ozel deilse kim ne dedi biraz acarmisin cnm özel den..

Merhaba kızlar meraktan bende gittim kuzeye fakat beklediğim şeyi alamadım çünkü çok pembeci geldi bana :/ fazla olumlu konuştu pek de inandırıcı gelmedi bu konuda :) hiç bişi o kadar dört dörtlük değildir çünkü ama bekleyip görücez.

Back
X