AAA nasıl yani ? dakika mı satın alınıyor ? Cok sacma değil mi ? Para tuzagıKızlar Demet sanırım dakika satın alınıyormuş. Giden arkadaşlardan bilgi albilir miyim ? 7 dk yetiyomu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AAA nasıl yani ? dakika mı satın alınıyor ? Cok sacma değil mi ? Para tuzagıKızlar Demet sanırım dakika satın alınıyormuş. Giden arkadaşlardan bilgi albilir miyim ? 7 dk yetiyomu ?
var bende birsen abla veririmGop birsene 3 kez felan gittim galiba tavsiye etmem açıkçası çıkmadı bana.eski sevgilin seni aricak köpek gibi dedi ama abla vlendi dedim olsunnn aricakk dedi hala ariyor =)
Banada çok saçma geldi. Burda herkes övüncede merak ettim 7 dk 30tl 14dk faln die devam ediyomuş bide değer mi acaba gidip baktırmak kafam karıştı vallaAAA nasıl yani ? dakika mı satın alınıyor ? Cok sacma değil mi ? Para tuzagı
ilk defa duydum dakika başına para alan falcı :)Banada çok saçma geldi. Burda herkes övüncede merak ettim 7 dk 30tl 14dk faln die devam ediyomuş bide değer mi acaba gidip baktırmak kafam karıştı valla
Aynen öle saçma geldi bana baya bi ama burda da çok övüyolar kendisini napsam karar veremedim bi yanımda baktırmak istemiyo ama ne dicek diede merak ediyorum :)ilk defa duydum dakika başına para alan falcı :)
Şişhanede kendi evinde bakıyormuşAllah aşkına birisi söylesin lütfen bu demet nerede bakıyor ???
acabaŞişhanede kendi evinde bakıyormuş
canım atıcam aksam sana bilgilerini işteyim şimdi şişhanede evde bakıyor numarayı yazarımAllah aşkına birisi söylesin lütfen bu demet nerede bakıyor ???
Falcılar şuanı ve geçmişi görüyor zaten, isimleri de biliyorlar bunda şaşılacak birşey yok ki. Verdiği tarihi bilsin bakalım sıkıysa, o zaman anlarız iyi mi kötü mü![]()
Kızlar merhaba konu dışı olacak ama tellwe'de kimi önerirsiniz? yesilcingene anlamadım iade etmiş enerji tutmadı diye![]()
Merhaba kızlar .Daha öncede yazmistim birsen diye bir falci vardı gop ta 2010 yılında baktirmistim kendi evinde bakıyordu.Hala fal bakıyor mu ve tel.ı var mı acaba ? Uzun süredir arıyorum kendisini bir türlü ulaşamadım . Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim. Onun dışında şu 1 aylık süreçte yaşadığım deneyimden bahsetmek istiyorum .Burada yazılanlar doğrultusunda neslihan ve kuzeyı denedim ben de .Bir de nalanı (bir arkadasimin ısrarı uzerine).Şöyle söyleyebilirim her üçü de geçmiş ve mevcut durumla ilgili paralel şeyler soylediler fakat gelecekle ilgili nalan ve neslihan aynı şeyleri söylerken kuzey tam tersi bir yorumda bulundu .Hangisine inanacağımı bilemiyorum şu anda bu platformda kuzey tutulan biri ama diğer tarafta iki kisinin aynı şeyleri söylemesi. Kafam oldukça karıştı .Emin olabilmek için de en az 2 3 ay kadar bir süreye ihtiyacım var.Bunların arasında en kapsamlı bakan neslihan oldu bu arada (su fali) ben aklıma gelen her soruyu sordum belki de ondan .
Banada çok saçma geldi. Burda herkes övüncede merak ettim 7 dk 30tl 14dk faln die devam ediyomuş bide değer mi acaba gidip baktırmak kafam karıştı valla
arkadaslar 7dk Demet sadece ani bilir, o anki duruma gore olur mu olmaz mi, mevcut nedir eger durum cok netse soyler.
hatta genelde sizin dusundugunuzu soyler.
adami begenip begenmemesi onemlidir, ama ayni adami bi gittiginizde cok begenip tekrar gidisinizde begenmeyebilir.
bi de kendine gore akil verir ama 1 ay sonrasini gorebildigini cok dusunmuyorum. Yani anlik durum ve gidisatin o anki hali icin deneyebilirsiniz.
ha bir de genelde gelecek - ozellikle evlilik ve iliski icin cok olumlu konusmaz, tutturmasi ondandir cogunlukla.
olumlu konussa da zamani gec cikar :))
ya ben demete 2 defa gittim kızlar ben genelde 2 seans alıyorum ve yetiyor işte 14 dakika oluyor taksim pera tarafında biryerde ev ofis gibi biryerde bakıyor zaten fal değil onunki direkt yüzüne bakıp konuşuyor oyle kahve tarot filan yok yani :)AAA nasıl yani ? dakika mı satın alınıyor ? Cok sacma değil mi ? Para tuzagı
ya ben demete 2 defa gittim kızlar ben genelde 2 seans alıyorum ve yetiyor işte 14 dakika oluyor taksim pera tarafında biryerde ev ofis gibi biryerde bakıyor zaten fal değil onunki direkt yüzüne bakıp konuşuyor oyle kahve tarot filan yok yani :)
bilmiyorum ama bana şey demişti enerji kanalı kuruyorum aramızda o yüzden kollarını bağlama bağlarsan kanal kopar bi dahada bağlanamam :)bende gidiyorumda güzel güzelde biliyor da öyle yüzüne bakıp sadece konusuyorya neye dayanarak konusuyor çok merak ediyorum ne tür bir fal cesidi tahmini olan varmı?? :))