İstanbul'da Fal - Falcılar

kızlar size birini sormak istiyorum beşiktaşta evinde fal bakan safiye.eskiden sofinin dünyası adında cafesi varmış beşiktaşta artık evinde bakıyormuş.bi ara sanırım eskiden laf cafede de çalışmış.daha önce baktıranlar varsa yorum yapabilir mi acaba

arkadaslar ben katina falı bakan ıyı bır falcı arıyorum .. var mı oyle tavsıye edebılecegınız bırı

Matrac cafe bakırköy, Funda hanıma fal baktıran var mı?

Uzun süreden beri burayı takip ederek biçok falcıya gittim ama en kötüsü sallamacisi melekler kahvesinde ki Eren di.fal ve enerji meselesine inanmıyorum bilen vardır bilmeyen vardır. Adam ful salladı. Neymiş babam ev alacakmis ki babam yok.neymis sevgilim esmer ve çapkınmış.baskalarindayms gözü bana dönmezmis ki bi ayrılık yok. Neymiş eski sevgilimi düşünüyormuşum eski sevgilim olmadı.bunlari soyleyincede bana bi güzel bağırdı hislerim böyle işine gelirse diye uyuz etti anlayacağınız. Meleklere gidecekseniz emre daha iyi yada Kadınlar kahvesinde remziye. Aman diyim enes full atmasyon.

Eren e bende baktırdım aşk hayatım hakkımda bişey bilmedi anda ama maddı hayatımı bildi inşallah sanki ya...
eskisi ve yenisi hakkında hiç konuşmamıştı ben sorunca soylemesti bunu yazman benı rahatlattı acıkcası cnku bana ilerde evlencegm kısının harflerinı ve meslegını soyledı korktum ne alaka dedım once eski sevglmden bahsetse inanırdım

Neslihan benim ortak arkadaşım bi ciftin hayatını mahvetti. Geri zekali kadin kiz arkadasima fal bakiyor. Sen birinin kalbini kiracaksin kesin su anki sevgilinden ayriliyorsun ve yillarca adamin akli sende kalacak diyor. Ama ne olursa olsun sonunuz yok barisamazsiniz diyor. Bu kiz falin etkisiyle NASILSA AYRILACAĞIZ deyip çocuğu bıraktı. Hem de deli gibi severken. Sevmesine rağmen nasilsa birlesemeyecekmisiz sonumuz yok diye barismadi. Kiz da hatalı ama artik nasil inandirarak demisse. Yazik gunah ya. Sen falci olsan bana atip tuttugun 20 seyden 1 tanesi tutardi. Ne diye oyun oynar gibi insanlarin hayatini mahvediyorsub

Benzer bir hatayı ben yaptım falcı yeni ilişkin yalan yuzunden bıtıcek dedi ilişki başladıgı andan ıtıbaren adamın yalanını yakalamaya calıştım ve yakaladımda ama beyaz yalandı kaybetme korkusundn kaynaklanan... sonuç evet ılıskı bıtti bn ayrıldım oda donmedi

Kızlar herkese slm geçen hafta bi arkadaşımla Göztepe'de ayna cafe de alev diye bi kadına fal baktırdık bizede bi arkadaşımız tavsiye etti kadın gerçekten geçmişi ve şu anı çok iyi bildi ( ben ondan bu kadar beklemiyordum ) ama merak ettiğim şu aranızda daha önce ayna cafe aleve giden ve söylediği çıkar yada çıkmaz diyebilecek varmı acaba ? ( bu arada hiç kimsenin bilmediği bir ayrıntıyı çat diye yüzüme söyledi ve kendisinden çok emin olarak bakıyor )

Kızlar herkese slm geçen hafta bi arkadaşımla Göztepe'de ayna cafe de alev diye bi kadına fal baktırdık bizede bi arkadaşımız tavsiye etti kadın gerçekten geçmişi ve şu anı çok iyi bildi ( ben ondan bu kadar beklemiyordum ) ama merak ettiğim şu aranızda daha önce ayna cafe aleve giden ve söylediği çıkar yada çıkmaz diyebilecek varmı acaba ? ( bu arada hiç kimsenin bilmediği bir ayrıntıyı çat diye yüzüme söyledi ve kendisinden çok emin olarak bakıyor )

ben oraya yakınım hiç duymadım nerdeb kesfettiniz kaca bakıyo

Izmire giderseniz his cafe toprak Alsancak. Su an hala etkisindeyim. Tarot baktırdim 30 tlye. Yemin ederim laf olsun torba dolsun gittim. Cafe resmen leş. Susuzluktan olseniz su icmeye bile girmezsiniz. Ama adam inanilmaz biri. Aklınızda bulunsun

Eren e bende baktırdım aşk hayatım hakkımda bişey bilmedi anda ama maddı hayatımı bildi inşallah sanki ya...
eskisi ve yenisi hakkında hiç konuşmamıştı ben sorunca soylemesti bunu yazman benı rahatlattı acıkcası cnku bana ilerde evlencegm kısının harflerinı ve meslegını soyledı korktum ne alaka dedım once eski sevglmden bahsetse inanırdım
Inan ful atıyor. Bu adam seni sevmiyo dedi sonra evlenirsin bunla dedi. Ya tek bir şeyi mi doğru bilmez insan
Sınır oluyorum o kadar övdüler. Bide kendini bisey sanması tam uyuz etti beni

Laf cafe canan bana asla bilemedi mevcut durumuda bilemedi..laf cafeye kuzey dıye biri geldi bayag nokta atısları var bırerbır durumu bildi haberınız olsun..şenay fincan cafe oda durumu bayag ıyı bildi, melekler kahves eren gecmıstke baktırmıstım not almıstım asla cıkmadı d3dıklerı hatta cok cok ıı olan durumum bı an da kotuye gıttı eren e gore evlenıyorduk bana asmın cafe eray ın falı cıktı bırde besıktastakı gökçe oda bılemedım gelecek dedıgı gbı olmadı mevcut durumu tespıt ettı onu ztn bızde blıyorduk

Laf cafe canan bana asla bilemedi mevcut durumuda bilemedi..laf cafeye kuzey dıye biri geldi bayag nokta atısları var bırerbır durumu bildi haberınız olsun..şenay fincan cafe oda durumu bayag ıyı bildi, melekler kahves eren gecmıstke baktırmıstım not almıstım asla cıkmadı d3dıklerı hatta cok cok ıı olan durumum bı an da kotuye gıttı eren e gore evlenıyorduk bana asmın cafe eray ın falı cıktı bırde besıktastakı gökçe oda bılemedım gelecek dedıgı gbı olmadı mevcut durumu tespıt ettı onu ztn bızde blıyorduk
Iclerinden hangisini önerirsiniz şenay bakırköyde degilmi?

Arkadaşlar suani merak ediyorsanız katina falini öneririm gerçekten de çıkıyor . Hatta ben sadce cevremdeki insanlara bakiyorm arada ve çıktı yani kartların dediği şeyler.ancak sıkıntı su ki ben kendime bakamiyorum yorumlayamiyorm var mı NESLİHAN dışında katına bakmayı bilen falcı ?

Back
X