İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben bu listeye birde kuzeyi eklemek istyrm acikcsi.
Dun dayanamayip gokceyi telefonda aradim yine , uzun uzun butun sorularimi cevapladi sagolsun . Ve yine kelime sasmadi ilk fali ile. Her zaman tutarli, net . Insallah Bu seferde dedigi gibi olur
kizlar bugun laf cafe cigdem'e gittim.tamam bildigi seyler oldu ama ne bileyim ilk once "seviyor" dedigi adama sonra "oyle bir sey hissetmedim" dedi. bu nasil is anlamadim. bias cafe gökçe ve mandal cafe toprak'tan şaşmayacagim artik. 2 saate yakin sira bekledim bir de. ne bileyim cok kafam karisti. cigdeme giden var mi baska?

Bir de bir falcı günde kaç kişiye bakıyor ben herkese aynı verimde olacağını düşünmüyorum aslında o yüzden erken saatte baktırmak daha ya da gününde olması benim tanıdığım biri var ona bazen baktırmak istiyorum şimdi atarım modunda değilim diye söylüyor

Ben yine gittim gökçeye verdiği tarih dolmamıştı. tutarlıydı dedikleri bi öncekiyle yine yakın tarih verdi yine aynı şeyleri söyledi ana konuyla alakalı. Eylül ü bekliycem umarım çıkar dedikleri

Laf cafe cafe benim mi en son root cafe ya geçmiş dedikleri kuzey mi ben telde baktirdim ama memnun kalmadım bir daha telde baktirmicam en iyisi yüzyüze

Laf cafe cafe benim mi en son root cafe ya geçmiş dedikleri kuzey mi ben telde baktirdim ama memnun kalmadım bir daha telde baktirmicam en iyisi yüzyüze
Hayır iki Kuzay var sanırım...biri Bakırköy laf cafede, diğeri Beşiktaş root cafede..benim sorduğum bakırköydekiydi

Bugün bakırköy e gidiyorum hep mandal cafe ye gittim ama yanında fincan ve laf cafe de var falci önerisi olan var mi?

Ben memnunum...o cafedeki en iyisi o bence
Ayten e gitmiştim ama çıkmadi imkansızdı zaten bugün de laf cafe kuzey e gittim adamın basından yüzük geçmiş dedi ayrılmışlar dedi evet nisanliydi ben sanmıyorum dedim takip etmiyorum gerçi artik geri donecek deyip duruyor hala karşılaştık beni görünce suratı asılan adam mi dönecek bildiği değişik şeyler oldu ama çok ütopik bence

Kızlar fal enerji işi haklısınız. Bende Tutku ne dediyse o şekilde gerçekleşti süreç ama nihayete eremedi maalesef. Melekler kafesi nde Kadir diye birinin de bir dediği çıktı. Haberiniz olsun

Kızlar fal enerji işi haklısınız. Bende Tutku ne dediyse o şekilde gerçekleşti süreç ama nihayete eremedi maalesef. Melekler kafesi nde Kadir diye birinin de bir dediği çıktı. Haberiniz olsun
Tutku olayın sonunu doğru tahmin etmişmiydi, olmaz demişmiydi yani?

Tutku bana diyor ki ister 10 gün sonra ister 10 yıl sonra sana dönecek. Ama şimdi bir dönüş Yok. Onunla alakalı olayları bildi. Bakalım devamı gelecek mi?

Back
X