• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

5 Aralık 2021 de Toprak dedi İstanbul kafe sahibi hanım.Entel görünümlü, orta yaşlı, takıları olan bir beydi.Sakin ve uzun bakan bir bey.Soruda da sınır yoktu.Soru sormadan çoğunu söyledi zaten.Kendisi yanlış söylediyse bilemem.Ama eminim Toprak dedi.Hazal kalk git der gibiydi.3 Soru hakkınız var dedi hemen.Sonra da güle güle.Bu şubattaki olayı sordum isteksiz 6 ay içinde demişti.

kahve bakan orta yaşlı, bileklik ve küpe takan biri var orada ama adı toprak mı bilmiyorum. tarot bakmadığı söylendiği için kahveyi denemişlerdi, kötüydü. çok genel geçer şeyler söylemişti arkadaşlarıma, hepsi de birbirine benzerdi.

hazal ise sanırım gününe göre... bana istediğin kadar soru sor dediği de, benim yerime kendi sorduğu da olmuştu. ben hiç üç soru ile kalkmadım oradan.

kahve bakan orta yaşlı, bileklik ve küpe takan biri var orada ama adı toprak mı bilmiyorum. tarot bakmadığı söylendiği için kahveyi denemişlerdi, kötüydü. çok genel geçer şeyler söylemişti arkadaşlarıma, hepsi de birbirine benzerdi.

hazal ise sanırım gününe göre... bana istediğin kadar soru sor dediği de, benim yerime kendi sorduğu da olmuştu. ben hiç üç soru ile kalkmadım oradan.
Kahve de içtim.Falcı olarak o gün tek o varmış.Tarot arasında fincana az bakmıştı Toprak.Tarot kartları ile baktı.Sorularda tek tarot kağıdı ileydi.Hazal gününe göre o zaman.Telefonda fal bakacaksa çabuk gitsin diye acele ediyor olabilir.Nasılsa baktıran var.Bir kez baksa yeter .:) Bir daha gider miyiz? .Hayır.Bir şey bilemedi ki.

Arkadaşlar ben tarot bakıyorum özellikle ilişki alanında ama kendime bakmayı pek sevmiyorum bana iyi gelmiyor sonrasında bir müddet fal bakamaz oluyorum. Karşılıklı fallaşabileceğimiz birisi var mı aranızda varsa mesajlaşalım. Sanırım mesajdan tel numarası vermek serbest.

Kahve de içtim.Falcı olarak o gün tek o varmış.Tarot arasında fincana az bakmıştı Toprak.Tarot kartları ile baktı.Sorularda tek tarot kağıdı ileydi.Hazal gününe göre o zaman.Telefonda fal bakacaksa çabuk gitsin diye acele ediyor olabilir.Nasılsa baktıran var.Bir kez baksa yeter .:) Bir daha gider miyiz? .Hayır.Bir şey bilemedi ki.

Yok biz arkadaşımla gidip baktırdık 10 dakika ancak 4 tane de soru evet hayatımdaki kişinin harflerini bildi ama süreç onun dediği gibi ilerlemeyecek gibi duruyor.

Evet Baba Vanga daki Hazal eski Hazal değil.Eski Hazal'a fal baktırmadım ama gittiğimizde görmüştüm.Orta yaşlı bir hanımdı.Şimdiki Hazal'ın yaşı daha genç.Bu Hazal eh bazı konularda söylüyor.Ancak kısa kısa söyleyip geçiyor.Sanki acelesi var.10 dakika zor bakıyor. Sanki fal bakma fiyat100 TL. idi arkadaşımla baktırırken.Değişti mi bilmiyorum.Telofonla randevu almak gerekiyormuş.Telefonla da bakıyormuş.Bekara evli diyenlerden.Kadıköy İstanbul kafe de bir kaç ay önce Toprak vardı.Onun fal bakımı da güzel ve isabetli ve uzundu.Gelecekten de bildikleri oldu.Fal baktırma amacımız aşk değildi.Bilmiş.Şubat demişti oldu. Enerji meselesi bir de hepimizin bildiği gibi.Ama fala inanma falsız kalma demek umut bağlamamak gerek. Sinerji kafe Eray'da aynı konuyu bilmiş.O da şubat demişti.

Sine4rji Eray nasıl sence ?
Erayla ilgili başka bilgisi olan var mı ?

Sine4rji Eray nasıl sence ?
Erayla ilgili başka bilgisi olan var mı ?
Butun cafe falcilari birbirine mi benziyor sanki? Gozlemledigime gore cafede degil de kendi evinde bakanlar her zaman daha iyi oluyor sanki ve ne zaman cafe falcisina baktirsam benzer konusuyorlar ve cikmiyor, belli bir tarzlari var hepsinin de benziyor birbirine.

Butun cafe falcilari birbirine mi benziyor sanki? Gozlemledigime gore cafede degil de kendi evinde bakanlar her zaman daha iyi oluyor sanki ve ne zaman cafe falcisina baktirsam benzer konusuyorlar ve cikmiyor, belli bir tarzlari var hepsinin de benziyor birbirine.

Kimse kalmadı o zaman yine bildiklerimizden başka

Baba Vanga Hazal konuşulmuş nasıldır o tarafa gitmişken denemeye değer mi ?
Arkadaşıma bakmıştı çocukla evlendirdi çocuklarınız olucak dedi vs
Çocuk kızdan ayrıldı şu an başkasıyla hatta ilişkisi ciddi .
Kız da boşuna umutlandı.

Bayağı uçmuştu Hazal.
Genel anlamda zaten ortada ilişki yokken evlendirip çocuk yaptıranlara güvenmeyin
Tarot kısa vadeli bir daldır.
Mevcut durum ve olasılıkları gösterir.

Bayağı uçmuştu Hazal.
Genel anlamda zaten ortada ilişki yokken evlendirip çocuk yaptıranlara güvenmeyin

Bende harfleri bildi ama yine de bilemiyorum

Bayağı uçmuştu Hazal.

Hande tarot bakmıyor mu o nasıl uzun vade söyleyebiliyor ?

Kızlar telefonla bakan Yeliz’in numarasını atabilir misiniz?

TÜM FALLAR

❌ İstanbull Cafe Emre (İkisi de peş peşe yazacak, en geç 15 Şubat)

❌ Siner-ji Eray (11-18 Nisan öncekiyle iletişim, 2 hafta içinde diğeriyle iletişim, 9. 12. ayda koç boğa burcu yeni biri)

Kapriss Roza (16 Şubat netleşme, 8 Mart aşk, önceki baskın)

❌Kapriss Tasula (5-15 Şubat diğeri, önceki olmayacak, Mart’tan sonra çok iyi)

❌Fal Alem Zeyder (Ocak sonu Şubat başı diğeriyle barışma, öncekiyle Şubatta sadece iletişim)
Diğer falı: (Şubat, Mart, Nisan, Mayıs haberleşme ve iletişim öncekiyle, Şubat’ta diğeriyle barışma, yazın yeni bir aşk ve yazın öncekinden adım)

Birsel (Şubat Mart iletişimler, belki 3. kişi)

Nihal (19-29 Ocak diğeri, 14 Şubat’a kadar önceki, 3. ay aşk belki 3. kişi)

❌ Adalet (Ocak’ta 6’lı vadede P’li günde diğeri, Ayın 21’inde 22’li vadede önceki)

❌ Binnaz Zişan Işık (Ocak diğeri, önceki olmayacak)

Zeynep (Vadesi çıkmayınca Mart ayına öteledi diğeri için, önceki için geç arayacak dedi)

❌ Laf Cafe Çiğdem (Ocak diğeri, sonra bileklik ya da kolye hediye gelecek)

❌ Geysu (Ocak Şubat, İkisi de peş peşe gelecek)

❌ Cafe bi Melek Sevgi (Ocak sonu Şubat başı diğeri)

❌ Mandal Cafe Toprak (Ocak Şubat)

BYV Falcı Aylin (5’li vadede diğeri, önceki olmayacak)

BYV FAMA (Şubat diğeri, Mart önceki, Temmuz 3. kişi)

❌ Tellwe Ronan (3’lü vade diğeri, Ocak önceki)

❌ Nazan (3-13 Şubat diğeri, Şubat sonuna kadar önceki, Nisan’a kadar aşk)

❌ Ayşe (Ocak sonu diğeri)

Esma (2’li vadede diğeri, 1’li vadede önceki, 3’lü vadede mutluluk, 3. kişi de gelecek)

Yeliz (Şubat Mart’ta önceki, Şubat’tan sonra diğeri, Haziran’da 3. kişi)

Burçin (Mart sonu, Nisan başı karşılaşma ve konuşma öncekiyle, En geç Mart’ın ortasında diğeri yoklama yapacak ama sonrası kopukluk)
❌ Nursel (Şubat diğeri, karşılaşma öncekiyle)

Nakta (15 Mart’a kadar önceki olmazsa umudu kes)

❌ Laf Cafe Kuzey (Öncekiyle 25 Şubat’a kadar iletişim, sonrası yüz yüze görüşme, beyaz arabada buluşma ve sevgililik, diğeri 15 Şubat’a kadar adım atacak)

❌ Sütlü Kahve Neslihan (Önceki başkasıyla evlenecek ama 8 Şubat’a kadar ümitsiz mesaj atacak, diğeri 8 Mart’a kadar dönecek, oğlak burcu, yönetici, maddiyatı iyi, A L M harfleri olan 3. kişi Nisan’da tanışma ve bu kişiyle 2023 Haziran’da evlilik)

Mi Cafe Hande (Temmuz Ağustos önceki öncekinde kız yok, Mart’ın 3. haftası diğeri, 2024’te öncekiyle evlilik)

Asmin Can (İkisinde de kız var, Mart’ın 3. haftası önceki, Nisan’da diğeri)

❌ Symbol Taksim Batu (16 Şubat diğeri, önceki en fazla Mart, ikilemde kalacaksın)

Telefonla bakan Leyla (Öncekinde kız var, öncekiyle 2 hafta ile 2 ay içinde görüşme ve karşılaşma, öncekiyle ortak arkadaştan haber, 1 ay içinde diğeri, 3 4 yaş büyük biriyle m, u, h, t, b, c harfli yeni biriyle tanışma)

Telefonla bakan Nuray (Harfleri bildi, öncekiyle evlilik adımı Haziran Temmuz’da, öncekinden Mart-Haziran arası adım, 22 Şubat’a kadar diğerinden adım, ikisi de ciddi düşünüyor)

Telefonla bakan Darıca Çiğdem (7’li vakitte ikisinden de peş peşe arama, arada kalma durumu olacak, öncekiyle 2 sene sonra evlilik)

Cıvıltı Cafe Suna (Mart’ta arayacak, kız var, kızdan kazık yedikten sonra arayacak önceki, ikisi de peş peşe dönecek, 3. kişi gelecek 2023’te a,r,d harfleri)
Kızlar bugün öncekinden haber geldi bana, bilginiz olsun. Önceki diyenler bilmiş oldu…

Back
X