• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbul'da Fal - Falcılar

Sana özel mesaj atmak istedim olmadı. Ben bu sitedeki bütün yorumlari okumuştum falla ilgili ve sadece 2 kisi ümit beyden bahsetmişti. Bana yorumlari inandırıcı geldiği için baktırdım. Çünkü o kadar çok sahte yorum yapan var ki. Ben Ümit beyden Memnun kaldım çünkü sacmalamiyor. Gelecekle ilgili vade de vermiyor çünkü zaman görecelidir, bu yönden de bana inandırıcı geldi. Örneğin bir seyler yaşadığını biliyor ama detay vermiyor. Mesela benim hayatımdaki olayların donum noktası olan zaman dilimlerini bildi. Hayatimdaki insanin karakter analizini falan yaptı. Ama barisacaksin veya ayrılacaksin demedi. Cunku bu bana vetercihlerime bağlı. Bu noktada da bana inandırıcı geldi baktığı fal. Tarih verenlere inanmamanizi öneriyorum yoksa hayal kırıklığına ugrarsiniz. Ben uğradım çünkü. Ben instagramini buldum size de vereyim ama dediğim gibi belki siz tatmin olmayacaksınız bilemem. O yuzden sizi yanıltmak istemem. Eger beklentiniz tarih vermesi vs .ise baktirmayin. Iyi gunler.
umit_koc_24
nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?

nasil ulasabilirim kendisine? birde ben yurtidisnda yasiyorum. Burdan baktirmak mümkünmü?
umit_koc_24 instagram adresi. Buradan ulaşabilirsiniz. Numarasını kendisi verir. Ben gecen hafta 100tlye baktirdim

İnstagramı varsa geri dönüş yapmayanlardandır kesin artık bu saatten sonra görür mü görmez mi 🤣

Selam kizlar, Nakta hangi falda daha iyidir?

Selam kizlar, Nakta hangi falda daha iyidir?
Merhaba tarot baktırdım. Anda iyi ,hatta çok çok iyi. Geçmişe dair bir sey soylemiyor. Karakter analizi çok iyi. Ama geleceğe dair resmen uyduruyor . Gelecekle ilgili beklentin varsa baktirma derim

Mirza yı bilmem ama Fulya ölümüne uydusu. Bizde tavsiyelerden gittik sonuç bom boş. Arkadaşımla şubatta gittik. Bissürü harf sayıyor senden isim istiyor bilmem ne... Nişantaşı Sembol kafedeydi. Fulya ya gitme paran çöp olur.

İkisi de kötü ötesi boşuna para vermeyin :)

Back
X