- 24 Ekim 2017
- 3.276
- 3.056
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya serkan batu öyle bişeydi ki hdjashdjSerkan Batu da bana hic bilemedi mesela
 muhabbete bile giderdi insan yani ama banada çok çok alakasız şeyler vardı hani dediğim gibi zaten araya bişeyler sallıyor gibiydi ve hep hep vade ötelerdi herkese ama mesela çok ayrı bi örnek verim benim üniversite dönemimdem yıllar önceden olan bir şeyi bilmişti
 muhabbete bile giderdi insan yani ama banada çok çok alakasız şeyler vardı hani dediğim gibi zaten araya bişeyler sallıyor gibiydi ve hep hep vade ötelerdi herkese ama mesela çok ayrı bi örnek verim benim üniversite dönemimdem yıllar önceden olan bir şeyi bilmişti  böyle böyle bikaç şey var.
 böyle böyle bikaç şey var.Bana cok zorlanarak fal bakmisti hani boyle uydurur gibiydi bakarken, tutmadi da zaten. Ben de falci bulamiyorum 2-3 ayd a bir baktirasim geliyor ana aslinda Yildizname sitesinde Zerrin diye bir falci var ne zamandir online degildi ona baktiracaktim ama onu bulamayinca Zeyder'e gonderdim ve begenmedim, simdi Zerrin online olmaya baslamis, 1 gunle kacirdim. Su ana kadar baktirdiklarimdan da favorilerimden biri Yeliz, kendime tanidigim fal hakkini gececek ama ona da baktirmak istiyorum aslinda. Telefonunu sana gonderirim baktirmak istersen, begenmeyen de var cogu falcida oldugu gibi.ya serkan batu öyle bişeydi ki hdjashdjmuhabbete bile giderdi insan yani ama banada çok çok alakasız şeyler vardı hani dediğim gibi zaten araya bişeyler sallıyor gibiydi ve hep hep vade ötelerdi herkese ama mesela çok ayrı bi örnek verim benim üniversite dönemimdem yıllar önceden olan bir şeyi bilmişti
böyle böyle bikaç şey var.
bu arada yeliz dediğinize hiç baktırmadım nasıl ki eğer numarası filan varsa bana yazarsnaız bende denerimm
Banada..Bana Banu Doğru çok olumlu bir tablo çizmiş.
zerrini seninle konuşmuştuk hatta sanırım. sonra baktırmıştım bende çok çok sevmemiştmi çok geneldi ama yelizi denicem mutlaka :)Bana cok zorlanarak fal bakmisti hani boyle uydurur gibiydi bakarken, tutmadi da zaten. Ben de falci bulamiyorum 2-3 ayd a bir baktirasim geliyor ana aslinda Yildizname sitesinde Zerrin diye bir falci var ne zamandir online degildi ona baktiracaktim ama onu bulamayinca Zeyder'e gonderdim ve begenmedim, simdi Zerrin online olmaya baslamis, 1 gunle kacirdim. Su ana kadar baktirdiklarimdan da favorilerimden biri Yeliz, kendime tanidigim fal hakkini gececek ama ona da baktirmak istiyorum aslinda. Telefonunu sana gonderirim baktirmak istersen, begenmeyen de var cogu falcida oldugu gibi.
Zerrin kadıköydeki bi cafede bakan zerrin mi? İsmini unuttum cafeninzerrini seninle konuşmuştuk hatta sanırım. sonra baktırmıştım bende çok çok sevmemiştmi çok geneldi ama yelizi denicem mutlaka :)
Pardon değil sanırım :)Zerrin kadıköydeki bi cafede bakan zerrin mi? İsmini unuttum cafenin
ben de Kadıköy de zerrin diye bir kadına baktirmistim küçük bi cafe deZerrin kadıköydeki bi cafede bakan zerrin mi? İsmini unuttum cafenin
Degil online bakiyor, yildizname.com.tr sitesinde. Bende o sitede kredi kalmisti, kredilerim bitsin diye denemistim, begenmistim bakiminiPardon değil sanırım :)
Ben 2016 yılında Baktırmıştım zerrine kadıköyde. Çok genel şeyler söyledi.Sonra başka bomba patlattı.Bu kadar aksilikler normal değil üzerinizde işlem var dedi,bende mümkün değil dedim.Etraf mümkün değil diyip sonradan aa haklıymışsın denilenlerle dolu dedi:) ee peki ne yapmamız gerekiyor o zaman dedim.Ben sana şimdi bir numara vericem onu ara,zerrinden aldım telefonumu de dedi.İyi tamam ariyim dedim,dışarı çıktım.Servet denilen bir kadınla telde konuştum.Anne adımı doğum tarihimi aldı.Size şu yılda yapılmış,oyüzden istediğin hiçbirşey olmuyor dedi.Bende gülüyorum içimden,ee dedim ne yapmam gerekiyor peki? Şimdi hayatım ben bu işi bozarım,aa dedim ne güzel bozarmısın cidden:) evet bozarım,senin hiçbirşey okumana hiçbirşey yapmana gerek yok.Ben buradan bozuyorum ücret 5.000 tl dedi o zamanki parayla düşün:) hmm peki siz nerede oturuyorsunuz yeriniz nerde gelelim dedim,ya napıcaksın nerede olduğumu senin birşeye karışmana gerek yok dedi. Ee o zaman paranızı nasıl yatırıcam bir banka hesap no vericeksiniz heralde dimi:) adres yok,birşey yok wp yok nasıl iletişim kurucam dedim. Canım şimdi senin yanına sen okey dediğinde 1 kişi gelicek alıcak senden parayı dedi:) hmm ben size söyliyim o zaman madem bu kadar iyi biliyorsunuz babamında cumhuriyet savcısı olduğunu görmüşsünüzdür bence oradanben de Kadıköy de zerrin diye bir kadına baktirmistim küçük bi cafe de
 ) dedim. Kadın yüzüme kapattı
) dedim. Kadın yüzüme kapattı  Kendime gelemedim 5 dk bir nikotin molası verdim.Sonra zerrine döndüm içeriye girdiğimde telefonla konuşuyordu. Hemen kapadı,ne yaptın canım,karar verdin dimi bozuyoruz senin üstündekini dedi. Bende teşekkür ederim biz sizin gibi dolandırıcılarla yıllardır uğraşıyoruz sen benle dalgamı geçiyorsun diye orada bağırıp millete rezil ettim. Hayatımdaki en kötü deneyimlerden biriydi
 Kendime gelemedim 5 dk bir nikotin molası verdim.Sonra zerrine döndüm içeriye girdiğimde telefonla konuşuyordu. Hemen kapadı,ne yaptın canım,karar verdin dimi bozuyoruz senin üstündekini dedi. Bende teşekkür ederim biz sizin gibi dolandırıcılarla yıllardır uğraşıyoruz sen benle dalgamı geçiyorsun diye orada bağırıp millete rezil ettim. Hayatımdaki en kötü deneyimlerden biriydiHe tamam canım o zamanDegil online bakiyor, yildizname.com.tr sitesinde. Bende o sitede kredi kalmisti, kredilerim bitsin diye denemistim, begenmistim bakimini
Pardon değil sanırım :)
Bana da benzerini yaptı üzerindekileri bozmak lazım şu kadara o zaman 2018 de 3.500-4.000 arası bişey demişti yok dedim ısrar etti sonra neyse biz senle daha çok görüşücez sen beni daha çok arayacaksin zaten demişti ben oradan çıktıktan sonra bana öneren kişiye bile numarasını sildirttim rezildi.Ben 2016 yılında Baktırmıştım zerrine kadıköyde. Çok genel şeyler söyledi.Sonra başka bomba patlattı.Bu kadar aksilikler normal değil üzerinizde işlem var dedi,bende mümkün değil dedim.Etraf mümkün değil diyip sonradan aa haklıymışsın denilenlerle dolu dedi:) ee peki ne yapmamız gerekiyor o zaman dedim.Ben sana şimdi bir numara vericem onu ara,zerrinden aldım telefonumu de dedi.İyi tamam ariyim dedim,dışarı çıktım.Servet denilen bir kadınla telde konuştum.Anne adımı doğum tarihimi aldı.Size şu yılda yapılmış,oyüzden istediğin hiçbirşey olmuyor dedi.Bende gülüyorum içimden,ee dedim ne yapmam gerekiyor peki? Şimdi hayatım ben bu işi bozarım,aa dedim ne güzel bozarmısın cidden:) evet bozarım,senin hiçbirşey okumana hiçbirşey yapmana gerek yok.Ben buradan bozuyorum ücret 5.000 tl dedi o zamanki parayla düşün:) hmm peki siz nerede oturuyorsunuz yeriniz nerde gelelim dedim,ya napıcaksın nerede olduğumu senin birşeye karışmana gerek yok dedi. Ee o zaman paranızı nasıl yatırıcam bir banka hesap no vericeksiniz heralde dimi:) adres yok,birşey yok wp yok nasıl iletişim kurucam dedim. Canım şimdi senin yanına sen okey dediğinde 1 kişi gelicek alıcak senden parayı dedi:) hmm ben size söyliyim o zaman madem bu kadar iyi biliyorsunuz babamında cumhuriyet savcısı olduğunu görmüşsünüzdür bence oradan) dedim. Kadın yüzüme kapattı
Kendime gelemedim 5 dk bir nikotin molası verdim.Sonra zerrine döndüm içeriye girdiğimde telefonla konuşuyordu. Hemen kapadı,ne yaptın canım,karar verdin dimi bozuyoruz senin üstündekini dedi. Bende teşekkür ederim biz sizin gibi dolandırıcılarla yıllardır uğraşıyoruz sen benle dalgamı geçiyorsun diye orada bağırıp millete rezil ettim. Hayatımdaki en kötü deneyimlerden biriydi
Rezil ötesi birşeydi gerçekten bunlar ekip olmuşlar bence. Demekki herkese yapıyor bunu,skandala bak sen hala anlatırken tüylerim diken diken olur. Sana yine az söylemiş bana o zamanın parasıyla 5 bin tlBana da benzerini yaptı üzerindekileri bozmak lazım şu kadara o zaman 2018 de 3.500-4.000 arası bişey demişti yok dedim ısrar etti sonra neyse biz senle daha çok görüşücez sen beni daha çok arayacaksin zaten demişti ben oradan çıktıktan sonra bana öneren kişiye bile numarasını sildirttim rezildi.

oldu hemen sorgusuz sualsız verelim 5 bin leri 4 binleri
 oldu hemen sorgusuz sualsız verelim 5 bin leri 4 binleriYazık gerçekten yaRezil ötesi birşeydi gerçekten bunlar ekip olmuşlar bence. Demekki herkese yapıyor bunu,skandala bak sen hala anlatırken tüylerim diken diken olur. Sana yine az söylemiş bana o zamanın parasıyla 5 bin tloldu hemen sorgusuz sualsız verelim 5 bin leri 4 binleri

Canın sen trabzondaki kişiye baktırdın mı bir el atmadığım orası kaldıYazık gerçekten ya

Evet ama fiyaskoydu kendim kapattım benim için yeterli diyerekCanın sen trabzondaki kişiye baktırdın mı bir el atmadığım orası kaldı
Bende birkaç kişi daha deneyip biraz kapatıcamEvet ama fiyaskoydu kendim kapattım benim için yeterli diyerek
Bence sanal bakılanlar pek enerji gecişi olmadan oluo diye düşünüorum. Yüz yüze ya da telefonda karşılıklı diyalog olan bakımlar enerjininde konuya dahil olduğu fallar. Monolog fallar beni bundan öncede tatmin etmedi şu anda da etmio. Ben en son canan a gittim. Buradan sordum ama herhalde çok kişi gitmedi yorum az geldi. Yeliz i duymuştum iyi diyen kötü diyen çok olmuştu ondan vazgeçmiştim. Olmadı onuda denerimBeylikduzu Yeliz'e tekrar fal baktirmayi dusunuyorum, 3 sene once baktirmistim bildigi seyler olmustu, yeni tanisacaksin dedigi kisiyle tanismadim ama net tarih vermemisti. Cok nadir fal gonderiyorum, 2-3 ayda bir ve dusunuyorum o yuzden baktirmadan. mesela dun Zeyder'e gonderdim pisman oldum, 100 liralik fal degildi artik sanal bakanlara baktirmayacagim, telde bakanlar daha iyi oluyor ama Yeliz disinda da aklima baska falci gelmiyor bu aralar. Yeliz'e baktiranlar yazabilir mi son zamanlarda, bildi mi?
Kız telefonu kapattım ben yeterli dedim yoksa saçmalamaya devam edicektiBende birkaç kişi daha deneyip biraz kapatıcam
 Atalar Sevgi ye gitmeyi düşünüyorum tel de bakmiyomus bir de onu deneyeyim bi o kaldı
 Atalar Sevgi ye gitmeyi düşünüyorum tel de bakmiyomus bir de onu deneyeyim bi o kaldı