İstanbul'da Fal - Falcılar

🤣🤣 ben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an 😂😂
Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.

Bana zaten bir ongorude bulunmadi, bir tek kucuk bir gelecek ongorusu oldu o da cikmadi. Bir de biriyle tanisip cok sansli hissedecekmisim, o kadar.
Bende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)

🤣🤣 ben hem öğlende hem akşamda baktırdım gram çıkmadı dedikleri.arada kızıyo karşı tarafa üzgün olduğuny söylüyo felan belki o etkiliyodur bizi o an 😂😂
tam bugun baktirmayi dusunuyodum bu mesaji gorunce vazgectim 😂😂 boyle boyle piyasadan silicez tum falcilari 🕯😂

Bende gece baktırdım aşırı derecede karışıktı spesifik birşeyde bilemedi bana öyle gelecekle ilgili çok fazla tarih verdi birsürü şey söyledi ama iş konusunda tutturamadı:)
Ritaya baktirdiniz mi? Ben Ritaya aylar once baktirdim (tabiki cikmadi) ama oyle karisik carpik curpuk bir fal bakti ki fal bitince neydi noldu diye kalakalmistim 😄

Selam kizlar bisey sormak istiyorum. An da ve karsi tarafin düsüncelerinde en iyi kim? Elif mi? Veya baska birini önerirmisiniz?

şu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadı :D o tarihtede bişey olmadı

şu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadı :KK70: o tarihtede bişey olmadı

Kapris kafe aynen ama bir bana gidip baktırmak nasip olmadı 😃 Anda iyidir amaç karakter tahlili falan verdiği vadeyi beklemeyin ama çıkmıyor

şu kafede bakan rozaysa ben ona bir kere baktırdım 2-3 dakika sürdü ayın şu tarihinde senin iş olur dedi başka bişey demedi bende tamam dedim bir iki klasik daha şeyler söyledi iyi akşamlar dedi kapadı :KK70: o tarihtede bişey olmadı
3 dakikamı 😂 biz şımartıyoruz bunları ama biliyorsun dimi bizim sayemizde para kazanıp afra tafra atıyolar biraz kibarlık ve saygı çok önemli benim için. Sana para ödüyorsam bana 3 dk bakamazsın mesela o zaman 3 dklık ödeme yapabilirim 😂 bence artık faldan ziyade ticarete dökmüşler bunlar

Back
X