İstanbul'da Fal - Falcılar

Fal krizim geldi ve birkaç gün sonra tekrar Zeynep'e baktırdım. Bizim enerjimiz mi desem bilemiyorum ama maşallah çok anlaştık 🧿 Muhatap olduğum bir kişinin direk adını soyadını nerde ne yaptığını söyledi, ben şok. Çok spesifik şeyler bildi ve karşı tarafın bana seslendiği şekilde aynı ses tonuyla seslendi. Gelecek için beklemedeyim ama ben bütün falcıların numarasını sildim, Zeynep'i tek geçerim 💯
Merhaba bana numarasini yollarmisin?

Detayları burdan da vericem hem ilerde unutmamak adına hem de sizlere de faydası olsun 🫶
Zeynep fal detayları;
Malum kişiyle buluştuğumuz cafeyi tarif etti, rengine kadar söyledi.
Malum kişinin farklı bir hat kullandığını söyledi. (Sizlere buradan sormuştum kızlar bana yabancı numara yazdı falan diye hatırlarsınız, büyük ihtimalle o)
Malum kişinin nasıl bir tarzı olduğunu, kişiliğini, ne yapar, nerelere gider bunları kesinlikle bildi.
Malum kişinin dövmesinin nerde ve nasıl olduğunu bildi.
Malum kişinin hızlı araba kullandığını bildi.
Malum kişinin kimlere kızgın, kimlere üzgün olduğunu bildi.
Malum kişinin vücudundaki izi bildi.
Malum kişinin oturduğu sokağı dosdoğru tarif etti.
Malum kişinin kimin evinde kaldığını bildi.
2'li, 3'lü vadede maksimum 3-5 ayda beraberlik dedi.
Malum kişi başka bir şehire gidecekmiş.
Malum kişi benimle ilgili tekrar dövme yaptıracakmış.

Detayları burdan da vericem hem ilerde unutmamak adına hem de sizlere de faydası olsun 🫶
Zeynep fal detayları;
Malum kişiyle buluştuğumuz cafeyi tarif etti, rengine kadar söyledi.
Malum kişinin farklı bir hat kullandığını söyledi. (Sizlere buradan sormuştum kızlar bana yabancı numara yazdı falan diye hatırlarsınız, büyük ihtimalle o)
Malum kişinin nasıl bir tarzı olduğunu, kişiliğini, ne yapar, nerelere gider bunları kesinlikle bildi.
Malum kişinin dövmesinin nerde ve nasıl olduğunu bildi.
Malum kişinin hızlı araba kullandığını bildi.
Malum kişinin kimlere kızgın, kimlere üzgün olduğunu bildi.
Malum kişinin vücudundaki izi bildi.
Malum kişinin oturduğu sokağı dosdoğru tarif etti.
Malum kişinin kimin evinde kaldığını bildi.
2'li, 3'lü vadede maksimum 3-5 ayda beraberlik dedi.
Malum kişi başka bir şehire gidecekmiş.
Malum kişi benimle ilgili tekrar dövme yaptıracakmış.
Bu kadar spesifik bilgiye ulaşmak için ne sordun Zeynep'e çünkü genelde sadece kendi konuşur senin sorularına en son kısa cevaplar verir bende öyle olmuştu en azından 🤷🏻‍♀️

Bu kadar spesifik bilgiye ulaşmak için ne sordun Zeynep'e çünkü genelde sadece kendi konuşur senin sorularına en son kısa cevaplar verir bende öyle olmuştu en azından 🤷🏻‍♀️
Ben hiç soru sormadım, sadece kendisi anlattı. Yani aşk hayatımı merak ediyorum dedim, benim ve malum kişinin adını soyadını verdim o kadar.

burda son yorumlardan sonra zeynebe bir şans daha verdim :KK70: valla bişey anlamadım tam yani arada söylediği şeylere odaklanayım dedim burda öyle dendi diye 20 dakika görüşmüşüz nerdeyse ama rahat 15 dakikası karşı tarafın ağzından söylediği
kendime dair napacağımı bilmiyorum
hayatıma dair napacağımı bilmiyorum
en son içim karardı valla kapatacaktım tamam napacağını bilmesin abla tamam diye :KK70:
:KK70: sizdede böyledir kesin bana özel bişey değildir galiba
Bana da ayniydi, benim faldan sonra basim felaket agridi. Ben de kapayacaktim ciddi anlamda ama fal bitti sonra zaten.

Zeynep’e bir şey sormanıza gerek yoktur,zira o zaten anlatır
Suya yansıyanı kelime ve görsel olarak söyler,dediği olayları yaşayan biriyim ben
Şuanda yaşadığım durumu da aylar önce söyleyen tek kişidir kendisi
Ayrıca,önceden fal baktırırdım,şimdi ise çok nadir baktırıyorum…o da ancak Zeynep olur
Belki bir de yeni bir kişi..
Bir de,benim tarafsız bakış açımı bilen biliyor zaten
Herkese güzel bir gün diliyorum

Zaten burada genelde aynı kişilerin ismi geçiyor
Rita mesela,enerjisi bu kadar kötü bir falcı ben daha görmedim ve dedikleri olmadı
Nihal mesela,ilk falı iyidir
Yeliz,ben de fena değildi ama gelecek yok
Roza anlık başarılıydı
Canan,agresifdi bilmediğim bir şey söylemedi
Ümit ve Hasan deniyor Kİ ben denemedim
Ben 8 sene önce,Yıldızname baktırmıştım on numara bir bakımdı ki kadın sonrasında bozmuş,saçmalamaya başlamış
Ama kadın bana ne söylediyse hayatım o yönde gidiyor

Suya yansıyanı kelime ve görsel olarak söyler,dediği olayları yaşayan biriyim ben
Ayrıca,önceden fal baktırırdım,şimdi ise çok nadir baktırıyorum…o da ancak Zeynep olur
Zeynep bir sürü isimler sayıyor o isimler birşekilde hayatımıza dahil oluyormu? Bana birsürü isim söyledi.Yani geleceğide çıkıyormu sizce

Zeynep bir sürü isimler sayıyor o isimler birşekilde hayatımıza dahil oluyormu? Bana birsürü isim söyledi.Yani geleceğide çıkıyormu sizce
Hepsi değil ama tamamına yakını diyeyim
Zaten bu isimlerin hepsiyle dönüm noktası olacak bir olay yaşamayabilirsiniz fakat hayatınıza bir yerden dokunmuş insanlardır bunlar

Zeynep telefonnunu atabilir misiniz 😿

Dün kadıköyde sinerji kafeye gittim orada bir kadın vardı Eray bey yoktu kapalı bir kadın oturur oturmaz bana ayrılık yaşamışsın sana bir ilişki görünüyor dedi, oysa evliyim ve yeni hamileyim. Kendisine bu nedenle daha fazla bakmasını istemediğimi söyledim ve masadan kalktım. Kesinlikle önermiyorum.
Daha sonra babavanga kafeye gittim damla hanım doluymuş beni hazal hanıma yönlendirdiler hazal hanım da yine benimle alakalı olmayan şeyleri sıraladı ne yazık ki bu nedenle falda sesimi çıkartmadım ama inanmadan dinlemeye devam ettim.
Hazal Hanım soru sormanı istemiyorum ödeme de yapma auran kapalı falıma inanmıyorsun dedi ve beni gönderdi. Falına inanmama sebebim oturur oturmaz benimle alakası olmayan bir hayatı anlatmasıydı inanmayınca da bu şekilde muamele etti. Sizlerle paylaşmak istedim.

Back
X