- 29 Ağustos 2013
- 4.007
- 6.819
- 358
Bence dikkat et simdi olmasa da ileride kotu etkileyebilir. Gorusmedigim yakin bir akrabam vardi, hep olumsuz negatif biriydi, hep sikayet ederdi bir de cok negatif muzikler vs dinlerdi. bu hayat gecici, yalan dunya tarzinda bakiyordu haif muhafazakar biriydi. Bu arada para durumlari cok iyiydi, ve gunden gune de iyiye gidiyordu. esi yilar once kurdugu kucuk isi baya ilerletti buyuttu, cocuklari da iyi evlilikler yapti vs ama kadin her zaman mutsuzdu. Ben hatta ornek verirdim, hep derler negatif olmayin negatifi cekersiniz diyorlar ama ismini atiyorum Ayse ne kadar negatif bir insan ama maddi olarak da hep isleri rast gidiyor demek bu denilenler dogru degil, kader kismet, sans meselesi diyordum. Ta ki gecen sene ogrendik ki kocasi bir anda iflas etmis varliklarini yokluklarini satmak durumunda kalmislar, ustune uzuntuden adam hasta olmus ve maalesef vefat etmisbu konular çok şans bence yaşimdi çok zıt örnek olucak ama benimde arkadaşım var hayatı %100 arabesk yaşar hatta biz laf söyleriz ya hayatın çok güzel imkanların yerinde yıllardır ne bu diye
bende mesela şükür hayatım yolunda gidiyo ama açar çok ağır arabeskte dinlerim bişeyde değişmiyo
![]()