Zeynep bende neden çıkmıyor

sanırım 3ay önce baktırmıştım son falımı 1-1,5ay vade vermişti 1sene öncede 2-3ay dediği vade için

yani her aradığımda 2-3ay öteliyor. Tam 9kere baktırdım yok çıkmadı yani zaten hiç olumsuz konuşmuyor asla. Diyelimki zamanını yakalamak lazım 9'da 1 yakalamışımdır heralde. Çıkana nasıl çıkıyor ben anlamıyorum
Geçenlerde 2hafta önce İrem'e baktırdım iş konularında güvendiğim biridir daha öncede işle ilgili bir durumumu bilmişti çalışacağım kişiyi söylemişti ismiyle cidden 3-4ay sonra olmuştu. Bu seferde gittiğimde beklediğim ertelediğim biryer vardı ben biraz beklemeye aldım çok çok emindim sonrasında İrem bana o işi başkasına vermişler dedi çünkü güvendiğim bir falcı o iş seni vs. dedi gerçekten hatırladıkça sinir oluyorum. Ve ne öğrendim işi başkasına vermişler gerçekten ve ben şok oldum çünkü %100 değil %1000 emin olduğum birşeydi çok çok üzgünüm.
Diğer falcının bana açıklaması şu başkasına vermiş olmaları sana vermeyecekleri anlamına gelmez yani ağlasam mı gülsem mi

Birde bir falcı Ağustos Eylül ayımda maddi sıkıntılı olacağını ortasından sonra düzeleceğini söylemişti oysaki 1senedir çok çok iyiydi ona da inanmamıştım oda çıktı ama kim bilmiyorum son 1 senenin son 3 ayında Nihal, Ümit, İrem ve Ümit yeniydi zaten Ümit berbattı Nihaldi sanırım ama oda çok genel ve çok akıl veriyor sevmiyorum fal bakışını