Bende çok iyiydi ben mi belli ettim nasıl oldu bilmiyorum
Burada , forumda okuduğum kadarıyla anladığım şu benim, tamamen mantık yürütüyorum bilimsel ya da ruhsal bir şeyler bildiğimden değil,bazı kişiler daha dışa dönük, kendini daha kolay teslim eden , daha açık , kısaca daha rahat yapıda kimseler..Bazı insan tipleri ise daha kontrollü, gardları olan, kendini kolay teslim etmeyen, ketum yapıda insanlar.
Eğer o bahsedilen enerji meselesi söylenildiği kadar önemli bir şeyse , dışa dönük ve yaşadığı ne olursa olsun hala pozitif düşünme gayretinde olan iinsana ulaşmak daha kolay olacaktır diye düşünüyorum, dolayısıyla orada haliyle etkileşim daha fazla olacaktır , ya da bu ruhsal gelişimcilerin söylediği moda tabirle akış .
Eğitimde de böyledir hani, kendini kapatmayan çocuğu daha çabuk çözersin, daha çabuk öğretirsin.
İçi dışı bir, sıcak bir insanı daha çabuk kavrarsın, kendini göstermeyen kişileri çözemezsin.
Oluruna bırakan ve fazla ciddiye almayanın işi daha hızlı yol alır , didikleyen , sonuçla ilgili endişeleri olanda hep bir sorun çıkar . Bu enerji de enerji denilen şey de böyle galiba, yani ne kadar sıkılsak da bu lafı duymaktan , enerji bilimin desteklediği bir şey yadsıyamayız. Kısaca belki de siz, akışa izin verdiniz denebilir.
Tabi bu başta da söylediğim gibi bilimsel gerçeklere dayandırdığım bir şey değil, o gerçeklerin ışığında akıl yürütüyorum sadece.Şimdi siz 'bende çok iyiydi , nasıl oldu ' diyince böyle düşündüm.