İstanbul'da Fal - Falcılar

Zeynep patladi yazdikca numarasini yazar misiniz diye talep artiyor anlamadim ki tam tersi olmasi lazimdi patlasin diye fal baktirasi mi geliyor insanlarin ki :))

@geceninkralicesi son olaydan sonra senin mesela Zeynep'ten parani geri istemen lazim, kac defa baktirmistin vade bile vermisti o kadar sacmalamis ki hem de seni bosuna umitlendirmis oldu.
Ayyy nebilim okadar kafam karistiki okurken 😂😂😂 kimin nosunu isticegimi sasirdim😂

Selamlar🙋‍♀️ bayagidir foruma bakmiyordum. Son tecrubelerimi yazmak istedim belki faydam dokunur 😄
Havin’in bana nokta atisi ciktigi zamanlar olmustur ama son baktiklari cikmadi.
Zeynep’in anda bildikleri, beyin okudugu zamanlar oldu ancak gelecekle ilgili cikan olmadi.
Toprak’in sadece ilk fali cikmisti, sonrakileri salladi.
Symbol Cadde Metin anda iyiydi ancak gelecek cikmadi.
En son arkadasimin tavsiyesiyle 2 kisiye baktirdim son donem favorim.
Biri çilek cafede Agah, anla ilgili biliyor fakat kisa bakiyor bence. Gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Digeri Cansu, anda daha detayli bakiyor onun da gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Daha cok var fal baktirdigim kisi ancak forumda son donemde isimleri gecmemis, o nedenle yorum yapmiyorum onlara 😂
Cansu dediğiniz kim

Selamlar🙋‍♀️ bayagidir foruma bakmiyordum. Son tecrubelerimi yazmak istedim belki faydam dokunur 😄
Zeynep’in anda bildikleri, beyin okudugu zamanlar oldu ancak gelecekle ilgili cikan olmadi.
Biri çilek cafede Agah, anla ilgili biliyor fakat kisa bakiyor bence. Gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Digeri Cansu, anda daha detayli bakiyor onun da gelecekle ilgili soyledigi cikti.
Daha cok var fal baktirdigim kisi ancak forumda son donemde isimleri gecmemis, o nedenle yorum yapmiyorum onlara 😂
Acaba cansu nerde bakıyor numarasini alabilir miyim

Agah su an nerede eskiden karşıda Anadolu yakasında bir kafedeydi sonra bulamadım dedikleri çıkmıştı

Yıldızname Cansu değildir umarım :KK70: sonradan çok sallamaya başlamıştı bana o zaten başta dediği şeylerde çıkmadı
Yıldızname sitesi fiyasko ya müşteri hizmetleri diye ergen birini koymuslar herhalde degil müşteriyle karşısında bir insanla nasıl konuşacağını bilmiyor, ayrıca falcıyı koruyacaklar diye sacma sapan yalan söylüyorlar. Neredeyse Kendı yaşadığımdan şüphe duyacak hale geldim. Orada bir tek Alara ayaz iyiydi bence O de dusuk kredi diye ve sacma sitede kredim kalmasın diye kullanmak ıcın atmıstım amacok memnun kalmıstım sonra da kız gitti yok oldu zaten bana ne dediyse oldu valla

Cilek café deki Damla'ya baktirdim, asssssiri kotuydu, resmen kadinin yuzune kapattim okadar kotuydu. Bunu soyledim ve baskasina baktirdilar o da pek iyi degildi ama napim.

Benim dedigim Agah çilek cafe. Telefonda baktırdım birkaç kez ist’da olduğum için.
Ark tavsiyesiyle buldum ikisini de 😄
Cansu yıldızname ve sentinus diye bahsettikleriniz değil, oralarda hic baktırmadım. Tarot bakıyor ona da telefonda baktırdım.

Neyse çıkan bir fal haberi mandal toprak iki küçük Ayrıntı çıktı. Pek mi önemli sayılmaz

Aman kizlar sakin Cilek cafe'yi aramayin, rezil ettiler. Ne berbat bi yermis. Neyse ekran goruntulerini attim aman diyim sizde benim gibi madur olmayin.

Eklentiler

• A28A37A7-74B1-44E9-9B0A-B81C2330E6BB.webp
    A28A37A7-74B1-44E9-9B0A-B81C2330E6BB.webp
    31,5 KB · Görüntüleme: 117
  • 42D3E924-46F3-4BA7-B4EA-15A132AB4DB1.webp
    42D3E924-46F3-4BA7-B4EA-15A132AB4DB1.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 115
Aman kizlar sakin Cilek cafe'yi aramayin, rezil ettiler. Ne berbat bi yermis. Neyse ekran goruntulerini attim aman diyim sizde benim gibi madur olmayin.
Yalnız telefona bakan kişinin aklı orda değil galiba :D hala nezaman baktırmıştınız diyip durması çok tuhaf

Cilek cafenin isleyis gercekten cok kotu. Sanirim arada Agah’la küsüyorlar ve baska falcilara yonlendirmeye calisiyorlar😄Bana oyle yapmislardi. Hatta bir keresinde parayi gonderdigim halde yaptilar bunu ama iade ettiler sorun yasamadim o anlamda. Demek su anda yine calismayi birakmislar.

Kafe telefonları elden ele dolaşıyor :D kafede baktırdığımız zamanlar çok dikkatimizi çekmişti misal birisi alıyor cevaplıyor onun işi varsa başka birine veriyor o konuşuyor randevulara bakıyor o yüzden çok dikkat etmiyolar
zaten şöyle bişey var kafede fal bakanların çoğu akşam veya öğlen çıkınca boş zamanlarında artık sitelerde veya telefonda kendisi bakıyo biz bunu öğrendiğimizden beri kafedeki falcılardan kafeye gidip fal baktırmayı bıraktık

Back
X