- Emoji Skoru
- 309
- Puanlar
- 103
Uzun zamandır yorum yapmıyordum. Ama Zeynep hakkında bu kadar karalayici konusulunca yapmak istedim. 2019 dan beri Zeynep'e baktiririm. O zamanlar beraber olduğum kişiyle evlilik varmı diye sorduğumda varlıkları bana hiç bir zaman var yakın vade demedi. Göremiyoruz şu an yok dediler takii 2022 yılına kadar bundan sekiz ay öncesi ile sana evlilik var demeye başladılar. Hatta o arada Zeynep birde geçmişle bağlantılı yurtdışı ile işi olan biri isim değil adamın baş harfini verdi oda evlilik teklif edecek diye. Belki sizin beklediğiniz gibi hemen olmadı ama şu an iki tane evlilik teklifi aldım aylar öncesinden dediği gibi. Ve yine Zeynep bundan iki sene önce bana beraber olduğun kişi taşınıyor tüm eşyaları kafama göre alacaksın bu yeni evde dedikten 6 ay sonra dediği olmuştur. Zeynep zorla kimseye fal bakayım derdinde olan bir bayan değil. Onun kendi kemik müşterileri bence ona yeterli. Zeynep'in dediklerini zamana yayarak anlamak onu tanıdıkça daha mümkün olabiliyor. Benim kendi şahsi düşüncem ve şu an içinde bulunduğum durum bu. Bana hangisini seçersen onunla yoluna devam edeceksin dedi son karar hep bize aitŞuursuz bşr kadın bu Zeynep...dengesiz....eminmisin diyorum, bak bu senin söykediğin gibi durmuyor olay öyle gitmiyor diyırum,hala aynı ısear, çk büyük zarar gödüm , kötü değil şuursuz bir kadın bu