İstanbul'da Fal - Falcılar

Bravo valla iyi yapmışsın az bile bu pisliklere.
Susup oturunca iyice arsizlasiyorlar bunlar.
Hadlerini bildirmek gerek.
Ne kadar kötüler ya inanılır gibi değil belli bir yaşın üzerindeki insanlar.
Ilişkiler iyice yozlaştı valla.
Bende kimseyi istemiyorum uzun zamandır tiksindim erkeklerden.
Rabbim bildigi gibi yapsın dolansin ayaklarına yaptıkları kötülükler umarım boynuzlanirlar.
Amin bunu görmeyide nasip etsin diyelim

Bravo valla iyi yapmışsın az bile bu pisliklere.
Susup oturunca iyice arsizlasiyorlar bunlar.
Hadlerini bildirmek gerek.
Ne kadar kötüler ya inanılır gibi değil belli bir yaşın üzerindeki insanlar.
Ilişkiler iyice yozlaştı valla.
Bende kimseyi istemiyorum uzun zamandır tiksindim erkeklerden.
Rabbim bildigi gibi yapsın dolansin ayaklarına yaptıkları kötülükler umarım boynuzlanirlar.
o kadar iyi anlıyorum ki
ben evden değilde ofisten çalıştığım dönemde bizim şirkette bir çocuk vardı mühendis bölümünde bir mühendis 29 yaşındaydı
bizim bölümden bir kıza açıldı söyledi etti neler yaptı. kızda geldi bize ilk başta anlattı ya çok düzgün çok yakışıklı çok şöyle böyle diye
sonra öğrendik iş dışındada başka insanlara öyle yapıyomuş o dönem kız arkadaşı filanda varmış. çocuğun yüzüne vurdular söylediler yalan dedi ben karadenizliyim bizde yamuk olmaz filan diyodu :KK70: görüştüğü kızlarla instagramdan konuştular iğrenç birisi hep öyleymiş dediler. çocuk hala orda çalışıyo utanmıyoda yani. gerçekten karakter olucak bu işler eğitimle kariyerlede olmuyo adam olmak başka bişey

o kadar iyi anlıyorum ki
ben evden değilde ofisten çalıştığım dönemde bizim şirkette bir çocuk vardı mühendis bölümünde bir mühendis 29 yaşındaydı
bizim bölümden bir kıza açıldı söyledi etti neler yaptı. kızda geldi bize ilk başta anlattı ya çok düzgün çok yakışıklı çok şöyle böyle diye
sonra öğrendik iş dışındada başka insanlara öyle yapıyomuş o dönem kız arkadaşı filanda varmış. çocuğun yüzüne vurdular söylediler yalan dedi :KK70: görüştüğü kızlarla instagramdan konuştular iğrenç birisi hep öyleymiş dediler. çocuk hala orda çalışıyo utanmıyoda yani. gerçekten karakter olucak bu işler eğitimle kariyerlede olmuyo adam olmak başka bişey
erkeklerde utanma diye bir şey yok maalesef, bu yaptıklarını yapabilmesi için olmamalı da zaten. utanan adam da karakter olur. benim de işyerimde beni yatağa atmaya çalışıp atamayınca açıklayamayıp ,sonra işe yeni başlayan kızlara dadanıp, bir de sevgilisi olduğunu saklayarak herkese hallenen bir şahsiyet vardı. hiç utandı mı, tabi ki hayor. umrunda bile değil, sanki insanlar kendi arasında konuşmuyor, ne olduğu bilinmiyor gibi gevşek gevşek çalışmaya devam etti. pislik olmak yüzsüzlük gerektiriyor çünkü.

o kadar iyi anlıyorum ki
sonra öğrendik iş dışındada başka insanlara öyle yapıyomuş o dönem kız arkadaşı filanda varmış. çocuğun yüzüne vurdular söylediler yalan dedi ben karadenizliyim bizde yamuk olmaz filan diyodu :KK70: görüştüğü kızlarla instagramdan konuştular iğrenç birisi hep öyleymiş dediler. çocuk hala orda çalışıyo utanmıyoda yani. gerçekten karakter olucak bu işler eğitimle kariyerlede olmuyo adam olmak başka bişey
Yok utanmaz onlar kendilerince dalga geçiyorlar zavallilar

Önce hülya hanıma baktirdim fal. Falin sonunda 7 çakran kapalı dedi😄 acıcaz 2000 tl. Mihrace hanıma baktirdim cakran kapalı değil dedi e kardeşiniz kapalı dedi dedim oda sasirdi😄 kısacası tavsiye etmem.
Ben de ikisine de baktırdım sevgilimden ayrılmıştım.hülya adam geri döncek evlenceksiniz dedi.cakran kapali dedi umursamadim.mihraceye baktirdim.çakrayla ilgili konuşmadi ama sevgilin gelcek evlenceksiniz dedi.bikaç ay sonra eski sevgilimin başkasiyla evlendiğini öğrendim :))
Onlardan birinin sana dediği çikti mi hiç

şu sıralar fal baktırmayı düşünmüyorum ama interntte medyun adrian diye birine denk geldim, merak ettim. televizyona bile çıkmış😂belli ki pahalı da, bilen baktıran oldu mu acaba?

Bunu ben de merak ediyorum. Bir de Hazal varmis sanirim hala var mi ya da iyi mi baktiran oldu mu?
Ben damlaya baktirdim başka baktiran var mi merak ediyorum.orda damla icin sira beklerken baktircak olanlarla konusmustum hazal da iyi ama damla daha iyi demislerdi hazalin tutmadiklari oldu demisti bana

Kızlar çok kötüyüm nolur kriz gibi bir şey yaşıyorum bana anı bilen ne yaptığını ne düşündüğünü karşı tarafın birini söyleyin Rita’ya baktırdım ama artık yüz Kere baktırdığım için kanka olduk yorum katıyor tatmin olmuyorum nolur bana birini önerin yalvarıyorum
Ritanın numarasını özelden atar mısınız bana

Yani dün baktırdım eskiden baktırdığım ve falı çıkmış olan birine, teyit etmek istiyorum baska biri de aynı seyleri söyler mi :KK70: son bi fal baktırmak istiyorum :KK70:
Bu arada ben maltepe papatyam'da baktırdım 2 sene önce dediği şeyleri tarihleriyle birlikte birebir yasamistim o yuzden dun yine oraya gittim bakalım 1 ay içinde olacak dediği şey olacak mı bekliyorum.
Son bir fal daha baktırmak istiyorum bugun onerebilir misiniz yakın geleceği bilen?
Nasıl ulaşabilirim dediğiniz falcıya ? Rica etsem adresi tam paylaşabilir misiniz veya tarif eder misiniz ?

Back
X