- 5 Nisan 2022
- 532
- 668
- 53
Bu enerji olayına o kadar katılıyorum ki mesela Zeynep bende bilememiştir ama %70 memnun,bu onun kötü falcı olduğu anlamına gelmez,enerjimiz uymadı demek ki.O kisimlari okumamisim canim, ben ilk yazilimci supheleri gecen kisimlari okumustum birkac gun once. Sonradan karsilikli atismalara soyle bir baktim, beni tartisma yazilari enerjisel anlamda cok dusuruyor o yuzden okumuyorum ama ortamin cok gerildigi anlasiliyordu yazilardan. Simdi tekrar okudum karsilikli yazdiklarinizi. Sana katiliyorum, orada kesin bir dille yazilimci veya yazilimci yardimi aliyor yazilmis evet. Bu kadar sert cikislara ve cevaplara gerek yok, bu sekilde yazmamasi gerekirdi diye dusunuyorum. Heidi de burada surekli yazan bir yorumcudur aslinda ona da uyduramadim bu tarzi daha once boyle yazdigini d agormemistim. Uslup cok onemli gercekten insanin sinirlerini bozabiliyor bu tarz cevaplar.
Bu kadar tartismaya ve kesin dille yazmaya zaten hic gerek yok, birine tutar birine tutmaz hic bilemez herkese farkli isliyor bu fal isi sayfalarca da gorduk bunu. Neye gore degisiyor ben de anlamiyorum ama enerji uyumu deniyor bazi falcilarin daha cok bilmesine. O enerji uyumu da her falda ayni olmuyor, bazen enerji kanallarimiz acik oluyor bazen kapali oluyor ayni sekilde falcinin da enerji kanallarina girmesi lazim onun da havasinda olmasi lazim bir suru etken var. Begenenlere sevindim, ilk defa bu kadar kisi ayni sekilde cok begendi bir falciyi. Insallah yakin zamanda bakmaya devam eder ve herkese de guzel ongoruleri cikar Burcin/Kamer'in (su kisim cozulse cok mutlu olacagim)Gelecek de cikarsa artik aranilan falci bulunmustur diyebiliriz.
Gelecek cikti diyen olursa ben de denemeyi dusunuyorum
Aynı şekilde diğer kişilerde de öyle mesela.