- 21 Ağustos 2020
- 1.104
- 2.139
- 83
siz hala olayı anlamadınız galiba ? Ben size şimdi reklam felan yorumu yapmıyorum kimseyede reklam yapıyor demedim.Arkadaşlar bende ilk defa birini önerebilirim dedim direk reklam dediniz ihtiyacım yok böyle biseye dedim avukatım deyince bide mesleğime salladınız benim 50 tl komisyon yada bedava fala ihtiyacım yok sizinse ekonomik durumunuz bu kadar kötüyse cebinizdeki son kurusu fala vermeyin yazık gunah milleti reklamcı diye sucladıgınıza değmez memnun kalan birinden yazsın isteyen özelden ona sorsun kimse kimseye zorla fal baktırtmıyorki
Siz ve sizin gibi yazanlara laf söylenmesini sebebi neden anında 2. cümleler meslekler paralar oluyor ? Dünya'nın hiçbir gelişmiş toplumunda Türkiye'deki kadar maddiyatçılık görülmemiştir. Fal reklamı diyorlar öyledir veya değildir bilemeyiz ama savunmada 2. cümle BEN YÖNETİCİYİM. BEN AVUKATIM. ????
Sizin 2. cümleniz ekonomik durum yoksa baktırma.
Erkekler günümüzde kadınlara paragöz diyince kızıyoruz ama bazı kadınların bilinçaltında gerçekten maddi şeyler var belli oluyor ve hiç hoş değil kalitesizce şeyler.