Arkadaşlar bence dikkate almayın siz de gözardı edin mesajlarını, kendisi 24 yaşında olduğunu ve 44 yaşındaki bir kadının kendisini ciddiye almaması gerektiğini söylüyor bence de çok haklı tek fark 24 yaşında olduğundan dolayı değil , düzgün bir üsluba ve oturmuş karaktere sahip olmadığı için onu ciddiye almamalıyız. 26 yaşında biri olarak yaptıklarınızı yaşınıza bağdaştırması da komik duruyor. Aşırı derece toksik bir karakter ve burda onun yazdıklarına cevap vermek bile onun toksikliğini besliyor. İnsanları burada yazdıklarıyla psikolojik rahatsız olduğunu iddia edebilecek seviyede bir şuursuz. Kendi yaptıklarını sorgulamadan buradaki herkese kendi aklınca eleştirdiğini sanarak hakaret edip belaltı vurmaya çalışıyor. İnsanların üzerine sıçramayıp kendisiyle ilgilenmesini tavsiye ediyorum. Anaokulu öğretmeni olduğunu belirtmiş, öğretmen bir annenin çocuğu olarak annemin bir sözü vardır “ eğitim ve öğretim birbirinden farklı şeylerdir herkes her şeyi öğrenebilir ama herkes eğitilemez , iyi bir eğitimci olmanın yolu önce kendini , zihnini ve bedenini eğitmektir.” der. Kendisine naçizane tavsiyem bir anaokulu öğretmeni olarak çocuklara saygı , sevgi dili, hoşgörü ve üslup öğretmeden önce kendisini eğitmesi .