İstanbul'da Fal - Falcılar

Ben de songüle baktırdım bugün, durmadan sayılar sayıp yorumlayan songül. Kadın çok iyi niyetli güler yüzlü, enerjisi güzel samimi, lakin bana da olumsuz konuştu. Eskisi için yollarınız farklı dedi, yeni bir gelcekmiş, çok güzel bi gelecek beni bekliyomuş.. :KK43: Başka baktıran var mı?
bizim bahsettiğimiz kişide songül zaten kadın hayatımızdaki insanla ayırıp başkası olcak diyor hemen hemen aynı şeyleri söylüyor herkese

Instagramdan falcınurine baktıran var mı arkadaşlar anlıkta kişinin düşüncelerini okumada iyi ama gelecek tahminlerinde kötü sanki baktırıpta gelecek ile ilgili tahminleri çıkan oldu mu

numarası varsa sonu 96 ile biten
evet ayni numara. bu kadina benim cocukluk arkadasim gitti sevgilisiyle beraber baktirmak icin, evlilik tarihine kadar vermis gecmisteki iliskilerini tekrar baristiklarini falanda bilmis. arkadasim memnundu ama onlardan once baktigi kizlara bagirip cagirmis azarlar gibi😂😂
duzeltme: evli degiller su an, 2025 icin tarih verdi

bilmiyom kızlar ben beğendim ilk defa bi fala verdiğim parayı ayırdıgı zaman için bile helal ettim. sağ olsun bildiği çok nokta atısı seylerde oldu. bi kaç arkadaşa da bahsettim öngörülecek basit seyler değildi anlattıkları. memnun kaldıgım için sizede söyledim baktırmak istemeyen de tabi baktırmasın sonucta burda bilgi paylasıyoruz sadece, seçim sizin..
Bilgi verebilir misin falcının

Merhaba, fal cafe Aura - Kadıkoyde, Doruk beye baktıran biri var mı? Yorumlarda herkes dedikleri çıkıyor vs yazmış?

Back
X