İstanbul'da Fal - Falcılar

Neriman'a uzun zaman önce sadece bir kez baktırdım,detaylı baktığını hatırlıyorum ama tahminleri bende çıkmadı.Sevgi durum analizinde iyidir hakikaten hatta bu sebepten dedikleri çıkar diye düşünmüştüm yanıldım oda tutmamıştı.Tavsiyem Sembol Birsen yada Asmin Buket olabilir.Son dönem denediğim kafe falcıları içinde en elle tutulur yorumu olanlar.Yinede siz bilirsiniz.Bana iyi bakmaları yada benim iyi olduklarını düşünmem herkese başarı göstereceklerinin kanıtı değil,karar sizin.

Teşekkür ederim. Nerimana gitmeyi düşünüyordum ama şuan vazgeçtim. Söylediklerinizi araştırayım bir de umarım bana da tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkür ederim. Nerimana gitmeyi düşünüyordum ama şuan vazgeçtim. Söylediklerinizi araştırayım bir de umarım bana da tutar

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Rica ederim önemli değil,tabiki umarım sizede tutar.

valla bende ödedim didem hanımın parasını fala baktığı gün iş çıkışı ödedim.. hatta atm den makbuzu aldığım gibi resmini çekip gönderdim whatsapptan çok şükür içim rahat :)) dide hanıma sevgilerrrr çok şeker konuşması ya mutlaka onu görmeye gideceğim..

numarasını alabilirmiyim rica etsem

peki ne diyosun iyimi.. nasıl çıkıyomu merak ettim valla.. bi yandan da didem hanımın dediği kulağımda fal baktırma artık deyişi ama dürtüyo işte bişey :))) varsa numarası yazabilirmisiniz bana özelden mümkünse.. şimdiden teşekkürler :))

Cnm bu cengiz in numarasına ulasabildin mi ulastiysan bana da yollar misin ?

tabiki ulaştım vereyim mi burdan :D 0900 DERMİŞİM DUR özel msj 5 dakikada bir atılıyomuş yollucam canım sana :)

peki baktırdın mı neler söyledi .. didemi istiyordum ama o cok yoğun bu aralar .. bi türlü bi araya gelemedik.. idareten bi cengiz yapmalı :))) ne diosun deger mi 50 lira vermeye :))

bende bu sorunun cevabını merak ediyorum didemmi yiğitmi?? :1:

ben ikisinede baktırdım ikiside benim yaşadıklarımı anlattı valla ne yalan söyleyim seçim sizin yiği evinde bakyo korka korka gitmiştik arkadaşımla ama hiçte korkulacak biri deil.. hatta 3 bayan daha vardı bekleyen neyse demem oki siz bilirsiniz :)):52:

Back
X