pınar hocanın telefonunu verebilirmisiniz
Özelden attım canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pınar hocanın telefonunu verebilirmisiniz
ümitsiz'e teşekkür ediyorum. kurtuluştaki rita'dan randevu aldık, gidicez, sonucunu paylaşacağım..![]()
Ben varim cnm. Telde bakiyor. Anne adi dogum tarihi veriyorsun her seyini sıraliyor
Konuşcam senin için
Öznur'un telfonunu benimle de paylaşır mısınız?
Konuşcam senin için
Öznur'un telfonunu benimle de paylaşır mısınız?
Yolladım canım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hadi fal neyse de yildiznameye 150 lira verilmez bu isi gerçekten yapan kişi öyle fiyat bicmez gönlünden ne koparsa verirsin ben öyle birini arıyorum yokmu koskoca İstanbul da yahu?
İstanbulda bu işler ticarete döndü o yüzden gönlünden ne koparsa olayı zor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Yani yildizname değil okuyup uflesede olur ama haklisin![]()
Hadi fal neyse de yildiznameye 150 lira verilmez bu isi gerçekten yapan kişi öyle fiyat bicmez gönlünden ne koparsa verirsin ben öyle birini arıyorum yokmu koskoca İstanbul da yahu?
Ben sürekli takip ediyorum ama gozumden kacmistir pelin bakicam simdihepiniz simdi beni topa tutacak biliyorum ama soylemeden edemiycem.aylardir 20,30,50 diye diye bir suru falciya gittiniz gittikten sonra iyi insan,samimi biri dediniz.amabii Allahin kulu da dedigi çikti demedi.burda Geldim falcim kurtaj olacagimi bildi dedim kimse sallamadi.hepiniz kandirilmayi hakediyor.kusura bakmayin.ya gonlunden ne koparsa alan hoca var diyorum onu bile dikkate alan yok.kaziklanin Anasini Satayim :)
He saadeti diyon yazmissin oznur a benziyo yazmissin hattada o 250 lira diye elemisim yav pek hayir dualik degilavia 250 gayme antalyada sen biliyosun :) baktirmayin ama bana da sorun senelerdir baktiriyorum bende tecrubeliyim.beni dikkate alinnnnnnnn :)