ROZA HANIM VAR DUYDUKLARINIZA İNANAMAYACAKSINIZ ÇOK CİDDİYİM BU KONUDA BENİM GİTMEDİĞİM FALCI KALMAMIŞTI
Canım reklam yapmadığını o kadar iyi biliyorumki , bu kadına 1 ay önce ben de baktirdim , bende ismini vermiştim sadece numarasını reklam olur diye vermedim , ya burası bakılan falların ve falcıların tartışıldığı bir forum değilmi ben onu anlamıyorum . Sonrada soruyoruz birbirimize bildiğiniz falcı var mı diye , bildiğimiz falcıları paylaştığımız zaman birbirimizle ee oda olmuyor . Hep aynı kişilerin isimleri dönuyor ama gerçekten aralarında çok iyi olanlarda var ve ben bu kadına gerçekten fal baktirdim ve gerçekten de çok iyiydi bana arkadaşlarımın isimlerinden , eski sevgilimin şuan daki kız arkadaşına kadar herseyi söyledi ve burada paylaşamayacağım bi çok sey. Ve tlf numarasinida bu forumdan aldım ve yine bu forumlarda paylaşılan bi çok falcı yı aradım ama ben bu kadından memnun kaldım , baktırdığım diğer falcıların hepsi klasik ve bilindik seyler söyledi , yok adında S var , yok Y var sarısınmı, kumralmı sarışın dersin bende tam onu söyluycektim derler, ağızdan laf almaya çalışırlar ya bu kadın bana bunların hiç birini yapmadı, ve butun içtenliğimle soyluyorum , günlerdir paylaşmak istediğim bi konuydu .Ve benim yerime paylaştığı için arkadaşa tesekkur ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: