Ben de bir şeyler yazayım. En son Bakırköy'de bir kadına baktırmıştım. O günden beridir toparlayamıyorum kendimi, yardımcı olacak birileri varsa sevinirim. İnanılmaz ağırlaştım o günden beri sürekli uyuyorum kızlar. Ama söyleyeceklerim bunlar değil. Kevser'in eylül ya da ekim ayında baktığı falda bana arkadaşlarım aracılığı ile biriyle tanışacağımı ve çocuğun peşimi kolay kolay bırakmayacağını, sevdiğim adamla da hemen barışamayacağımı şubat başı gibi bi tarihte tekrar konuşacağımı söylemişti. Aradan geçen zamanda yaşadığım şey aynen böyle oldu. Çok sevdiğim bir arkadaşım aracılığıyla biriyle tanıştım 1 ay toplamda konuştuk ve ısınamadığım için görüşmek istemediğimi söyledim ancak her şey çok fena bir hale geldi. Arkadaşlarıma aileme sürekli mesajlar atıp beni ne kadar sevdiğini vs. söyleyip duruyor ki ben her yerden engelledim. Bir kaç gündür uyuyamıyorum çünkü ah etti bana. Amilyat falan oldu herşeyin sebebi olarak beni görüyor. Bu arada evinde fal baktırdığım kadın ya da nalan çok hatırlayamıyorum ikisinden biri fala ilk başladığında birinin ahını almışsın dedi, o zaman yooo falan demiştim. Fala sarınca elini ayağını çekmek çok zor ya. Tutamıyor insan kendini. Eskisi gibi baktırmıyorum şükür maddi olarak çok sarstı zira beni.
Kevserle frekansı tutturdum ben bi başkasına iyi gelmeyebilir ama şubat gibi dediği de olursa şaşmam ondan.
Sevgiler.
Kevserle frekansı tutturdum ben bi başkasına iyi gelmeyebilir ama şubat gibi dediği de olursa şaşmam ondan.
Sevgiler.